Evo i slikice za 29 tt.
Polako rastemo 😊 ali već i sad primjećujem da mi buša smeta pri svakodnevnim poslovima.
Ja se iskreno divim curama koje jos radite. Ja mislim da me i disanje umara
Vruce je, ne mogu spavati, ne mogu disati, nisam danas ni iz kuce izasla koliko je grozno vani. Klima i ventilatori su mi najbolji prijatelji. Cekam vikend da se odemo negdje van grada kupati. Jucer bili na jednoj splitskoj plazi i bilo je uzasno prljavo :/
Sto se tice bolova, povremeno imam lagane menstrualne grceve i trtica me zna boliti. Rekla sam da od kad sam trudna ostala da ne znam ni reci sto me i gdje boli.
Sutra nam je kontrola, nadam se da je sve ok.
PS. trbuscici su divni 😍
Curke koje mirujete drzite se jos malo, sve za bebane.
Isssa bas tu gdje opisujes i nema nist drugo neg crijeva 😉
Petra divan trbuscic 😍
Isssabas tu gdje opisujes i nema nist drugo neg crijeva 😉
Petradivan trbuscic 😍
Evo kako u momentu izgleda na parkiralistu mog Supermarkta… kao da je jesen
Petradivan trbuscic 😍
ispod lijevog rebra ti je slezena ispod toga iza bude bubreg, ipspred cerijeva, nize dole se sakrije jajnik i jajovod i mokracni kanal i to je sve sto imas tu
Dobar dan drage trudnice, može pomoć....
Već par dana imam bolove u leđima i kičmi te se lagano širi na trbuh... Jeste imale slična iskustva?
Bila sam u petak na pregledu i zatvorena sam..
Petradivan trbuscic 😍
ispodlijevogrebrati jeslezenaispod toga iza bude bubreg, ipspred cerijeva, nize dole se sakrije jajnik i jajovod i mokracni kanal i to je sve sto imas tu
Baš si lijepo poredala 😀, nekak plitko je bila ta bol, ispod kože, tak da ipak mislim da je kontrakcija bila u pitanju 😀
Hej curke, jucer popodne nakon prekrasnog spavanca docekala me krv na gacicama. Odmah smo naravno isli za bolnicu, bilo mi je bitno samo da Bruna bude ziva. I je, i jos uvijek je jer je stigla hitnim carskkm malo prije ponoci. Ima 38cm i 1200grama 😁 do daljnjeg je u inkubatoru a ja mozda u sub kuci
Hej curke, jucer popodne nakon prekrasnog spavanca docekala me krv na gacicama. Odmah smo naravno isli za bolnicu, bilo mi je bitno samo da Bruna bude ziva. I je, i jos uvijek je jer je stigla hitnim carskkm malo prije ponoci. Ima 38cm i 1200grama 😁 do daljnjeg je u inkubatoru a ja mozda u sub kuci
U kojem tjednu se rodila bebica? Čestitam vam od srca
Ajme draga, cestitam vam od srca! Stigla nam još jedna mala lavica! Hvala Bogu da je sve dobro i malena će u inkubatoru nadonknadit tjedne koje je trebala ostat u buši! puno puno ljubavi i zagrljaja vam saljem!
Salji nam info kad stignes!!
Kako si ti? kako to da si morala na carski?
Sortiraj odgovore
Najstariji