Pandice bome je velikih 5 tjedana za tobom. Uspjet ces sigurno jos ta 3 sto planiras. Nemoj da te rastuzuje to sa sincicem, imat ces vremena sve nadoknadit kad stigne bebica.
Pandice dobro došla natrag :) jel znaš možda koliki ti je cerviks bio kad si završila u bolnici?
Jelena ne gladujem, kad me ulovi uvijek si uzmem za jest, samo što sada moram birati šta ću jest..
Isssa meni su svi rekli kad dobiješ trudove znat ćeš da su trudovi, sve ovo ostalo za što nisi sigurna su ili lažni ili kontrakcije..
Bravo svima za preglede i buše su prekrasne svima
Isssa bas mi je zao sto i ti to prolazis. Ubija psihicki to lezanje uff
Rodila?? Jel sve ok sa bebicom?
Te bolove sto spominjes sam imala i ja prosli tjedan. Neka bol ne znam kako bi objasnila sa lijeve strane onako kao da se zivac ukljestio. Ja sam to pripisala lezanju i taj dan sam izbjegavala lezat na toj strani i proslo je. Bolove kao menstrualne imam pod obvezno svaki dan.
Ti si isto oko 33 tjedna ili? Kak to da su ti dali hodat?
Christy cerviks mi je bio 16mm
Isssa bas mi je zao sto i ti to prolazis. Ubija psihicki to lezanje uff
Rodila?? Jel sve ok sa bebicom?
Te bolove sto spominjes sam imala i ja prosli tjedan. Neka bol ne znam kako bi objasnila sa lijeve strane onako kao da se zivac ukljestio. Ja sam to pripisala lezanju i taj dan sam izbjegavala lezat na toj strani i proslo je. Bolove kao menstrualne imam pod obvezno svaki dan.
Ti si isto oko 33 tjedna ili? Kak to da su ti dali hodat?
Christy cerviks mi je bio 16mm
Nije kao živac da se priklješti, više kao kad imaš virozu pa grč u crijevima ali nisu crijeva nego trbuh 😥.
U bolnici sam u 31 tjednu završila ja mislim ili 30 tjedan, a tokoliza je neki lijek koji se kroz infuziju dobiva minimalno 24 sata za sprečavanje trudova, poslje toga sam prešla na tablete cordipin i Normabele, primila sam injekcije za razvitak pluća.
Ušla sam u 35. tjedan, 2 prsta otvorena skroz do glavice, oni smatraju da i rodim danas da nije problem pošto sam to sve primila, prvo je bilo bar do 33. da izdržim, a 35. je već premija 😀 zato mi daju malo sjediti, kažu pola sata do sat u danu 😀
A MaSen nam je dobro i lavica njezina raste, papa i sve je ok što je najbitnije ❤️🍼
Baby.nb1 divnii steee 🙂🙂🙂 slazem se s time da sve sta padne na pod na podu i ostaje hahaha 😁😁
petrapp2605 od tolike vrucine ne mozes ni jest ni piti 😵😵😵😵😵😵 komaaa
Teta90 bravoooo zaaaaaaaaa pregledd 😁😁😁 meni gin rekla dcaput na dan pratiti pokrete bebe 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
I naravno da mi nije ucitalo zadnju stranicu....
Isssa i mene zna tako zabolit ali to prwpisem bebici jer se okrene pa kao iznutra lupi i to me na taj nacin zaboli... A ako se onrene prema vani vise je zatezanje koze.... Kako je primalja opisala lazni trudovi stisnu od gore ne od dole i prema leđima... A sada neznam ja pretpostavljam da se beba okrece...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Isssa nisam to primala. Mislim da to u DE niti ne rade. Mene su odmah stavili na Nifedipin 4x na dan pijem i femenita progesterone 2x na dan i to je to. Blago tebi ti si u 35tjednu, mozes komotno sutra rodit ;) vec si u terminu prakticki.
Drago mi je da sve sa MaSen sve uredu i bebicom :)
Lazni trudovi se osjete u trbuhu a pravi pocinju prvo u ledima i sire se na trbuh.
Pandice i Isssa još malo izdržite, kad bebica stigne nećete imati vremena ležati😀
Sve nas muče neki bolovi, Isssa nisam osjetila ovakve kakve ti opisuješ, ali mene danas uhvatila neka bol u rodnici😯 znalo me je nekada nešto kao "probosti", ali pripisivala sam to lupanju bebice po živcima, a sada nemam pojma..... Nekom slično? Ideje?
Užasno je vruće, kuham se, dragi se vratio olo 12h iz grada i s placa i kaže same trudnice u gradu po ovoj vrućini😂 😂
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Bok cure! evo mene, 36. tjedan, na pregledu kaže dr da je beba 3450g SAD i da očekujemo bebu od 4 i po kile…pa me zanima ima li neka od vas da je rodila tako veliku bebu i na koji način- carski ili vaginalno? nemam šećer, mislim da je veličina više manje genetski jer je moj muž visok a s moje strane su isto visoki i krupni…tnx
Ja sam rodila svoju curu od 4300, vaginalni porod, također nisam imala šećer. Sada će isto biti veća beba..
Kod nas nisu neki krupni ljudi, već mi je rečeno da rađam veću djecu.
Sortiraj odgovore
Najstariji