Pozz od nas debelih 🙈🙈🙈🙈🐷🐷🐖🐖

👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Christy ako misliš dojiti, uzmi si purelan kremu za bradavice jer je to čisti lanolin kojeg ne moraš brisati sa sise prije nego ju beba stavi u usta. Sve ostalo moraš prati.
Robicu perem prema deklaraciji, a ako je etiketa blijeda (isto imam dosta proslijeđenog) perem prema osjećaju :) bez omekšivača ali sa onim sredstvom iz dm-a za dezinfekciju (to i inače koristim) a deterđent isto neki njihov nježni za bebe. Zadovoljna sam kako je sve oprano. Inače ne kužim baš to odvajanje robice u pranju (bebino i naše) jer se valjda ionako na kraju sve opere a i beba je stalno na nama (našoj robi).. Do sada sam odvajala, sve sam posebno oprala ali ne znam kako ću dalje jer mi se čini da nikada neću skupiti punu mašinu bebine robe jer je to sve tako majušno
Hej kloke, mi evo da se kratko javimo. Pratim vas ali mi mob ne da svaki put da natipkam post.
Ne znam kako vi, ali ja sam izbezumljena s činjenicom da sada nešto ne mogu. Recimo, ne mogu vidjeti gospođu pa ju lijepo obrijati, donja košara od perilice sudja je kilometrima daleko, da ne govorim ako mi slampavoj nešto padne na pod....
Imam još puuuuuno posla oko pripremanja stvari za bebu a već se sad bojim obzirom da mi je sve teze i teze da kroz 3 tjedna ništa neću moći.
Baby.nb1 bravo za vas dvoje, ma nek je i malo veća beba bitno da je zdrava, pa nismo ni mi svi isti.
Nas_bebac ma divni ste mi.
Ja ne znam što bi više rekla na ovu vrućinu, pazite drage moje da puno vode pijete da ne bi dehidrirale, gledam po sebi, em se jako znojim a i puno piškim. Dobro da mogu išta pojesti od ove vrućine, al ajde bar nećemo puno kg skupiti. I mi smo vam dužne slikicu za puni tj, stiže malo kasnije kad se ponovo presvućem.

Hej kloke, mi evo da se kratko javimo. Pratim vas ali mi mob ne da svaki put da natipkam post.
Ne znam kako vi, ali ja sam izbezumljena s činjenicom da sada nešto ne mogu. Recimo, ne mogu vidjeti gospođu pa ju lijepo obrijati, donja košara od perilice sudja je kilometrima daleko, da ne govorim ako mi slampavoj nešto padne na pod….
Imam još puuuuuno posla oko pripremanja stvari za bebu a već se sad bojim obzirom da mi je sve teze i teze da kroz 3 tjedna ništa neću moći.
I meni je već lagano tako, zato sam se primila pranja bebine robice. Ispeglat ću i staviti u vakum vreće, pa neka stoji.

Je, je, definitivno sve postaje teze. Jucer se sjetim Issse kad je rekla sto padne na pod, ostaje na podu, al kud mi bas SVE mora past na pod 😂😂😂

url=https://lilypie.com]
Evo me s kontrole. Za 10 dana drugi veliki uzv u trudnoci, za mjesec dana kontrola. Doktorica me pregledala, zatvorena sam, cerviks 45mm. Cak je i bebu pogledala 😂😂, mjerama odgovara tjednu trudnoce. Poslala me ponoviti kks, urin, secer, uk, ict (zbog rh faktora) i dobila sam papir za pracenje pokreta bebe, to moram pratiti svaki dan 3 puta na dan. Smanjila mi je duphaston na 2x1. Sve super napreduje, bas sam sretna :) :)
Puse svima 😘😘
Pozdrav cure
Nije me bilo jako jako dugo.. znam da sam puno propustila al se nadam da cu pohvatat sve i da ce te me opet prihvatit ;)
Zbilja mi nije bilo do javljanja. Zavrsila sam u bolnici. U 28tt sam dobila trudove i pocela se otvarat, hitno me prevezli u bolnici lezala tamo vise od tjedan dana i sad sam doma na strogom lezanju. Ne smijem cak niti sjedit, jedino smijem na wc i natrag u krevet. Cervix skracen i bila 2 prsta otovrena. Sad se svaki dan trpam tabletama protiv trudova i cekam, ludim. No super evo hvala Bogu dobro je i dogurali smo bebac i ja do 33tt i jos guramo. Cilj nam je do 36tt pa poslije sto bude. Dobila sam injekcije za razvoj bebinih pluca. Moj maleni sin sad eto 15mj ima i kako lezim vise me uopce ne primjecuje samo tati ide :(
Nadam se da ste mi vi dobro. Tipkamo se od sada :)
Hej kloksice!
Issa cestitke na jos jednom odrađenom tjednu, ides ti do termina sve mi se cini.
Teta super za pregled. Meni niko nista nije govoria za pracenje bebe, imam u petak pregled pa moguce da ce mi tada.
Plava borovnica super da ste nasli stan!
Busice su svima posebne.
Christy ovim tempom ces vit vitkija od od princeze Kate nakon poroda :-) . Ako mrsavis od te dijete sigurno nije problem jer bebica svakako uzme sta joj triva iz tijela. Jedino ako si gladna i lose se od tog osjecas pojedi ovih zdravih namirnica, jaja, meso, zelenjavu.
Kod mene sve po starom, ovih dana malo natecenija no inace, inace sve 5.
Veliki pozzzz svima.

Pozdrav cure
Nije me bilo jako jako dugo.. znam da sam puno propustila al se nadam da cu pohvatat sve i da ce te me opet prihvatit ;)
Zbilja mi nije bilo do javljanja. Zavrsila sam u bolnici. U 28tt sam dobila trudove i pocela se otvarat, hitno me prevezli u bolnici lezala tamo vise od tjedan dana i sad sam doma na strogom lezanju. Ne smijem cak niti sjedit, jedino smijem na wc i natrag u krevet. Cervix skracen i bila 2 prsta otovrena. Sad se svaki dan trpam tabletama protiv trudova i cekam, ludim. No super evo hvala Bogu dobro je i dogurali smo bebac i ja do 33tt i jos guramo. Cilj nam je do 36tt pa poslije sto bude. Dobila sam injekcije za razvoj bebinih pluca. Moj maleni sin sad eto 15mj ima i kako lezim vise me uopce ne primjecuje samo tati ide :(
Nadam se da ste mi vi dobro. Tipkamo se od sada :)
Pandica pitala sam se gdje si, ima nas više sa takvim tegobama nažalost 🙄, eto i MaSen nam je rodila, tako da nam je prva bebica lavica već stigla 😀
Tokolizu si isto primala?
Eto ja sam dobila prošlu srijedu odobrenje da smijem malo bar prošetati i eventualno nešto brzinski skuhati (pola sata) i sjediti malo, a do onda 3 tjedna kao i ti, wc-krevet

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji