Looda_vilanažalost čula sam za još dva slična slučaja u zadnja 2mj, u prvom je mama ugušila bebu na prsima jer je tako zaspala s njom dojeći, a u drugom zamotala bebicu pelenom i tako ju nosila i bebica se ugušila na njezinim rukama 😱 ne daj Bože nikome!
ajme grozno! Mene mama nazvala dal sam cula tu vijest, jer se to dogodilo u mjestu blizu mojih, cak i poznaje ljude iz viđenja. Bas to, nedaj Bože nikome!
Još me dirnulo jako, što su roditelji u takvoj boli odlučili donirat organe malenog i time spasili zivote druge djecice!
A kad se smiri situacija, takvu tuzbu bi podigla protiv proizvodaca tog kinderbeta!!
Issa jucer je mene na slican nacin zabolilo. Ugl uzasno me na neke intervale (trajalo svaki put cca 20 sec pa stane) zabolio trbuh cijeli, ali uopce se nije stvrdnuo, niti mi je pritisak bio dolje. Muz mi je bas jadan problijedia, kaze vec sam mislio oca zvat da te vozi ja ne bi moga od straha. Ugl tako mi je bilo 3-4 puta taj dan kroz uru vremena. Poslije stolice koja je skroz normalna bila dvaput je skroz stalo tako da to pripisujem nekim ludim probavnim shemama.
Ja sam isto skroz zbunjena za te trudove jer npr ima par dana me brzinski zasjeklo sekundarno jako nisko ostro sekundarno i pritisak. To sam racunala da je onda laznjak truda.
Schinin zavidim na jesenskom ugodjaju.
KikeS sretno na pregledu.
Tete kloke evo nas doma 😊😊
Neka druga doktorica je bila, nas je na g.o. I dalje sam veliki, imam 2200g, sad je 94 centila, zadnji put je bio 95… Nije se puno uzbudjivala, veli oh velika neka beba. Koliko ste vi visoki? 😂😂😂
Danas nismo dugo cekali i klima je bila upaljena u cekaoni tako da je bilo skroz ok
Bas gledam svoj nalaz sa zadnjeg pregleda, meni pise na 32 +1 da ima oko 2000g, i da je 50 centila, a razlika je svega par dana izmedu nas..tako da po tome ako je i veci, veci je mozda za 200 g, jos k tome kad uzmes da je to sve njihova aproksimacija...opce vise ne uzimam te njihove mjere za ozbiljno
evo jucer se vidjeli sa jednim frednovima, njihova kuma rodila jučer u Petrovoj na carski u terminu... do prije tjedan dana govorili beba je 3800, a evo jucer se rodila 2900
btw, bas ti je lijepa buša
Stigla nam jos jedna bebica😍
Cestitam
Sad skupljajte snagu obe za nove pobjede :)
Jooooj Bruncili cestitam, pozurila beba na svijet❤️Brz oporavak i sto brzi povratakk kuci vam zelim.🏵️💮🌸💐🌷🌹
Bruncili ti to bas expresno 😲 najiskrenije cestitke na lavici, nek je zdravlje i sreca prate na svakom koraku ♥️ Nadam se da cete se obadvije sto prije oporavit! A ti kad se oporavis i budes imala inspiracije napisi sto je bilo
Petra to pokrivanje as ili kolica mi je uzasno, mene podje gusit kad to vidim, kako li je tek bebici 🤔 ja moju nikad nisam pokrivala, uvijek je bila obucena skladno vremenu I ako je sunce ili Pause navuces onaj “krovni” dio kolica I sve 5
Bruncili čestitam!! ajmee još jedna bebica nam je stigla😍 brz oporavak želim i da skupa što prije idete doma😊
Još jedna bebica lavica!! 😊😊😊😊 Bruna dobrodošla, a mami želim brz oporavak i da što prije vodi svoju malenu doma, držite se 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji