Aurora ja nisam ni ovak imala vremena lezat kad ssm stslno oko malog nesto kazem muzu da sam se zato skoro i porodila haha ali sad kako dugo lezim i kako cu jos dugo lezat mislim da ce mi jako dugo vremena trebat da nadodem i povratim snagu.
Ja sam takva probadanja onako kao nozem ds te netko bocne osjetila kad sam se to pocela otvarat 😏 a mozda se jednostavno sad sve siri i priprema za porod pa svasta osjetimo.. ja opet osjetim da se beba strese u trbuhu heh
Cure prekrasni trbusi
Teta super za pregled, samo nek i dalje tako napreduje..
Evo mi u kući ispod klime..vani je preteplo..
Što kuhate danas?
Teta super za pregled 👏👏🍼🍼🍼❤️❤️❤️❤️, samo nek tako i ostane 😀
Nas bebac mali se baš okretao jako ali nije takva bol okretanja nego baš nešto čudno, nisam nikad osjetila tak jaku bol, prije bolnice me znalo tak "štrecnuti" ali na 2 sekunde, ne ovako dugo i jako 🤔, ma ko će ga znati 😉
Aurora osjetila sam takvu bol kad bi dizala nešto malo teže ili hodala po stepenicama, tupa bol unutra 😥
Pandica vidiš kak svaka država ima svoju praksu, naj bitnije da smo i dalje u komadu 😀, i ja osjetim kak se bebica strese, bilo mi je bed uopće napisati 🙈 ali je baš smiješno 😂
Ja osjetim tu bol u rodnici povremeno, a issa, ovako s jedne strane su me znala boljeti crijeva.
Moja stuca svaki dan najmanje jednom, imam osjecaj da osjetim kak sisa prst jer osjetim nekakvo ritmicno, njezno pomicanje trbuha, nemam pojma sto je to tocno, strese se, pomice, uzasno je aktivna
Ide post 😱 uglavnom kod nas hladno, moram osmislit cim cu malu zabavljat kad se vrati kad danas nema bazena....
super za vec obavljene preglede i sretno onima koji idu!
Busice su svima divne 😍 jos uvijek mi je fascinatno kako smo sve tu negdje a tako razlicite...😃
Pandice bas mi je zao sto kroz to prolazis 😔 mogu misliti kako ti je tesko sa malim tako mirovat 😲 i tokolizu su dobila 😉 tokoliza je “ueberbegriff “ (tebi mogu napisati na njemackom 😉) za sve mjere koje se poduzmu da se zaustavi prijevremeni porod I trudovi, tako da I nifedipin spada pod tokolizu. Btw Isssa ima to isto😉
Isssa to kako opisujes moze biti trud/kontrakcija ali dok se ne ponavlja I ne dolazi u razmacima je normalno cak I pozeljno jer se maternica priprema za veliki showdown 😉
Iris meni su u 36tt rekli beba 3700, rodila se 39+4 sa 4200, vaginalno, bez velikih problema, jedino sam imala epiziotomiju jer sam vec krenula pucat jer je mala na muzevu stranu skroz glavata bila 😂 i poslije poroda smo obadvije testirane na dijabetes a njemu ni traga....
Ja osjetim tu bol u rodnici povremeno, a issa, ovako s jedne strane su me znala boljeti crijeva.
Moja stuca svaki dan najmanje jednom, imam osjecaj da osjetim kak sisa prst jer osjetim nekakvo ritmicno, njezno pomicanje trbuha, nemam pojma sto je to tocno, strese se, pomice, uzasno je aktivna
E da bar ima tu crijeva pa bi mi to palo na pamet ali nema 🙈, točno između prepona i rebra nekih 10 cm s lijeve strane od pupka
Uh schinin, bas ti zavidim, ovdje je nesnosljivo.
Mogu mislit 😞 meni danas vec I prehladno... a mi bas imamo srece s ljetom ove godine, i kad su visoke temperature bude suh zrak pa je lakse pidnosljivo...
Ide post 😱 uglavnom kod nas hladno, moram osmislit cim cu malu zabavljat kad se vrati kad danas nema bazena….
super za vec obavljene preglede i sretno onima koji idu!
Busice su svima divne 😍 jos uvijek mi je fascinatno kako smo sve tu negdje a tako razlicite…😃
Pandicebas mi je zao sto kroz to prolazis 😔 mogu misliti kako ti je tesko sa malim tako mirovat 😲 i tokolizu su dobila 😉 tokoliza je “ueberbegriff “ (tebi mogu napisati na njemackom 😉) za sve mjere koje se poduzmu da se zaustavi prijevremeni porod I trudovi, tako da I nifedipin spada pod tokolizu. Btw Isssa ima to isto😉
Isssato kako opisujes moze biti trud/kontrakcija ali dok se ne ponavlja I ne dolazi u razmacima je normalno cak I pozeljno jer se maternica priprema za veliki showdown 😉
Irismeni su u 36tt rekli beba 3700, rodila se 39+4 sa 4200, vaginalno, bez velikih problema, jedino sam imala epiziotomiju jer sam vec krenula pucat jer je mala na muzevu stranu skroz glavata bila 😂 i poslije poroda smo obadvije testirane na dijabetes a njemu ni traga….
Kaj bi mi bez tebe 🤗, šteta da vam je hladno da se ne možete kupati, ali vjeruj mi bolje tako nego ovo kod nas, na škrge dišemo, sparina, vrućina, ma koma 😥
Sortiraj odgovore
Najstariji