Jutro curke, ebo konacno sam se naspavala moglo bi se rec. Uf sta je vec vruce majko mila...no da vam krenem redom. To krvarenje koje sam imala je uzrokobala posteljica- prvo su mi govorili da imam nesto na posteljici a iza poroda su rekli da je bila abrupcija posteljice- znaci da se nisu odlucili na carski ko zna koja bi prezivjela do jutra. Cijelo vrijeme su me vagali hoce nece na carski, za Brunu je bilo bolje da je sto duze sa mnom dok se ne pati, dok je za mene bilo bolje da se sto prije odvojimo. I cekala se neka smjernica i docekalo se na kraju putem ctg-a. Cim je doktor vidio da Bruna ima trenutke prestanka disanja, odmah su me hitno stavili u salu i to zaista express rijesili. Cure moje, kad sam ja nju cula da place- meni su suze prvi put kroz cijelo to vrijeme dosle na oci. To je fascinantan osjecaj zaista. Isto tako, mislim da psihicka priprema puno znaci. Cim sam vidjela tu krv imala sam neki osjecaj da cu na carski, samo mi je bilo bitno da je ona dobro. Kad su mi je pregledali na uzv i rekli da je ok, mogli su sa mnom i u rat. Lijecnici i sestre u rodilistu su za svaku pohvalu zaista. Svi su bili njezni prema meni i divni, bez ikakve panike a dr.Roje usput i krajnje smiren i realan. Molila sam ga da mi objasni sve i tako je i ucinio. Bas su svi imali tu veliku dozu ljudskosti i na tome sam im zahvalna. Malena ce do daljnjeg bit u inkubatoricu, minimum kilaze je 2300g, sad cemo vidjet kako ce se to razvijat i sve oszale njene vitalne funkcije.
P.s. za prvorotkinje- dobila sam naravno injekciju u ledja- ko ubod komarca. Samo odjednom prestanes osjecat guzu i noge i doli ti bude toplo, a gore hladno. Rezanje ne osjetis, ja sam pinku osjetila ta guranja po meni dok su je izvadili i to je to. Sivanje nisam osjetila, a sad taj rez malo osjetim i naravno stezanje maternice.
Hvala vam svima na rijecima podrske i na pozitivnoj energiji. Kazu da inkubator ima sve osim ljubavi- danas joj prenosim i dio ovr vase ljubavi! PusA svima
Drugo djete će mi biti zimsko! Pa nisam sat vremena do sad spavala, znam da je beba zaštićena unutra u trbuhu od temperaturnih šokova, ali od ove količine nervoze koju mi kombinacija vrućine i ne spavanja stvara sigurno nije i samo se brinem 😥😣. Sad sam i gladna što nije ni čudno jer nisam spavala, a kasnije idem na vađenje krvi pa se ne usudim jesti. Danas će biti beskonačno dugačak i težak dan 😥.
Bruncili kako mi je drago čuti da si dobro, odmaraj koliko možeš i šaljem tvojoj Bruni puno pusa i ljubavi!
Bruncili nek si se bar naspavala malo. Drago mi je da si zadovoljna doktorima i odnosom u bolnici. Super je sto te ne boli jako i sto je sve prosli kako treba. Brzo ce Bruna tu kilazu nadoknaditi, lavica je to jos jedna 😊
Petrapp2605 hahahhaha i sa zimskima je nezgodno jer ostanes trudna u proljeve/ljeto ti smrdi svjeze pokosena trava, ja nisam s prvom mogla proc 100 metara po gradu bez da mi bude zlo, ali svakako lakse nego ovo, slazem se, najbolje je rodit do 5.-6.mj pa si mirna 🙃 Koje vadenje krvi imas danas, za secer?
Ja isto svakih pola sata ustajem, upalila sam klimu u 3 jer nisam mogla ni lezat vise u krevetu, doslo mi je da kadu ledom napunim i tamo spavam ili kraj psa na plocicama, nije ni ona luda sto tamo spava, umjesto u kosari svojoj.
Bruncili čestitam na maloj lavici, želim vam objema što brži oporavak i izlazak iz bolnice
Ja se polako spremam pa na pregled. Srečom pa sam naručena u 7.30 pa se nadam da neću dugo čekat da završim što prije jer moram kasnije riješavat papirologiju po gradu.
Justme123 ma obična krvna slika je danas u pitanju da vidimo stanje željeza, ak neće biti ok da možemo baš za željezo radit pretragu.
Ne znam što je bolje ili gore, trudnoća je stvarno drugo stanje, uvijek sam bila zimogrozna i još bi se valjda po ovakvoj vrućini i pokrila dekom, sad se ne prepoznajem
Bruncili ne mogu vjerovati za abrupciju jer si prije par dana bila na pregledu i rekao doktor posteljica super! Stvarno nikad ne znaš ufffff. I dobro da si prokrvarila jer sam čitala da kod abrupcije ne mora nužno doći do krvarenja, odnosno krvari tijelo/posteljica ali ne izlazi van već se nakuplja unutra.
Dobro je sve na kraju završilo, to je najvažnije.
U kojem tjednu si rodila?
Justme123ma obična krvna slika je danas u pitanju da vidimo stanje željeza, ak neće biti ok da možemo baš za željezo radit pretragu.
Ne znam što je bolje ili gore, trudnoća je stvarno drugo stanje, uvijek sam bila zimogrozna i još bi se valjda po ovakvoj vrućini i pokrila dekom, sad se ne prepoznajem
Ah to zeljezo, meni ga isto fali uvijek, nadam se da ti je ok nalaz. I ja sam ti zimogrozna inace i smeta mi klima, al na ovoj temperaturi sam cak i ja luda i kuham se, plus taj trbuh pa se beba krene micat taman kad se ti uspijes primirit malo i onda opet nista od spavanja.
Justme123ma obična krvna slika je danas u pitanju da vidimo stanje željeza, ak neće biti ok da možemo baš za željezo radit pretragu.
Ti si rekla da piješ isti sirup za željezo kao i ja... Imaš li od njega čudnu stolicu?
Ti si rekla da piješ isti sirup za željezo kao i ja… Imaš li od njega čudnu stolicu?
Ne, jedino od ovog nemam probavnih tegoba. Sve drugo kod mene izaziva zatvor, ili kad mi je dala heferol imala sam blaže trovanje željezom i proljev jedno tj dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji