Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea686
    30. Srpanj 2018. 09:15

Baby.nb1 puno hvala☺😘  mada se ne osjećam tak, već sam si ko mali medo😅  i ove sparine užas...

christyy
    30. Srpanj 2018. 09:27

Rorry slažem se, sve za bebicu.. Ja sam bila na +6, sad sam na +5, ako ovako nastavim budem isto ko i ti... S tim da ja imam 57kg... I gin je sa mojom kilažom zadovoljan...
    Tea baš si fit trudnica, samo trbuh narastao 
    Isssa hvala za mast 
    Vidim ima dosta pregleda danas.. sretno svima!

petrapp2605
    30. Srpanj 2018. 09:29

Baby.nb1 držim fige da je sve ok i da ostaješ doma i javi kako je prošlo! 
    Christyy čula sam da je dm-ova krema za bradavice iz njihove mama linije izvrsna i nije skupa, da je bolja od razvikane mustele i ostalih što se kupuju u ljekarni.
    Teta686 divni ste...
    Ja sam opet od pola 5 bila budna do 7, pa sam nekako još malo zaspala, ali vidim da se ovaj pakao od vrućina nastavlja dalje. Nadam se da mi neće pozliti dok dočekam da prođu pola sata da smijem jesti nakon euthyroxa. 

iris2018
    30. Srpanj 2018. 10:18

Bok cure! evo mene, 36. tjedan, na pregledu kaže dr da je beba 3450g SAD i da očekujemo bebu od 4 i po kile...pa me zanima ima li neka od vas da je rodila tako veliku bebu i na koji način- carski ili vaginalno? nemam šećer, mislim da je veličina više manje genetski jer je moj muž visok a s moje strane su isto visoki i krupni...tnx 

Nina ❤
    30. Srpanj 2018. 10:30

Jutro curke... ovo vrijeme je katastrofa, doslovno se topim, a prognoza je takva za cijeli tjedan, uf...
    MaSen bravo za vas, svaki dan ce biti sve bolje 😘
    PlavaBorovnica cestitke na stanu, jedna velika briga manje 😉
    Tea lijepi okrugli buso 😊
    Odjecu za bebe jos nisam prala, al u prosloj trudnoci sam prala Becutan deterdentom, nesto na 40°, nesto na 60°. Susila sam u susilici pa nije bilo ni previse potrebe za peglanjem. 
    Ako koja ima pregled danas, sretno! 😘

Nas_bebac
    30. Srpanj 2018. 10:34

Jutroo curkee mi ako smo spavali tu noc 3 sata super s obzirom da su nas napadali komarci i bilo je neizdrzivo vruce, tako da sam ja danas dosta zivcana zbog neispavanosti i komaraca cccc.... Hahha 😁😁
    Vidim da je dooosta pregleda sretnoo svimaaa Baby.nb1 drzimo fige da odes doma 😊😊
    Christty meni patronazna rekla purelan krema za bradavice a za bebinu guzu sa uzela lanolinsku mast, u ljekari je jos teta rekla da mi trebaju sterilne gaze, i jos mi je dala kao neku mrezicu koju navuces bebi oko struka pa mu drzi gazicu na mjestu kaze da je bolje to nego oni flasteri jer da je bebina koza fosta osjetljiva pa da ih brizne ne cupamo...e da i octenisept sprej iako kazu da ne treba nista ali patronazna je rrkla da si ga imam za svaki slucaj 🙂
    Eto nama je danas 33+1 dan pa kasnije stavim slikiicu 😊😊
    Ja mislim da danas ne izlazim van vec sada je neizdrzivo 😓😓😓😵😵

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Isssa
    30. Srpanj 2018. 11:01

iris2018

Bok cure! evo mene, 36. tjedan, na pregledu kaže dr da je beba 3450g SAD i da očekujemo bebu od 4 i po kile…pa me zanima ima li neka od vas da je rodila tako veliku bebu i na koji način- carski ili vaginalno? nemam šećer, mislim da je veličina više manje genetski jer je moj muž visok a s moje strane su isto visoki i krupni…tnx

Pozdrav 😀, nisam još rađala ali samo ti hoću reći da procjena kilaže bebe ne mora biti točna, sestri su rekli 2 tjedna prije termina 3800, do termina 4000 a rodila bebu od 2800, meni su u razmaku 12 sati radili uzv prije cca 2 tjedna, jedan veli 1900, drugi 2800

Baby.nb1
    30. Srpanj 2018. 11:16

Tete kloke evo nas doma 😊😊
    Neka druga doktorica je bila, nas je na g.o. I dalje sam veliki, imam 2200g, sad je 94 centila, zadnji put je bio 95... Nije se puno uzbudjivala, veli oh velika neka beba. Koliko ste vi visoki? 😂😂😂
    Danas  nismo dugo cekali i klima  je bila upaljena u cekaoni tako da je bilo skroz ok

url=https://lilypie.com]

Baby.k
    30. Srpanj 2018. 11:34

Klokanice moje, ovo vani nije normalno. Kako se kaže, tko preživi pričat će😂
    Mi smo danas išli na OGTT, sreća da nije bilo puno ljudi i klimica je radila. A što se tiče glukoze, nije bilo strašno. Ja inače volim slatko, a ovo je bilo BAŠ BAŠ slatko, malo teško za popiti ali preživjela sam. :)
    Danas u planu imamo apsolutno ništa, samo sam stavila jednu mašinu bebine robe prati, valjda ću danas sve oprati, ako ne budem sutra nastavila 😊
    Sretno svima na pregledimaaa❤

Nas_bebac
    30. Srpanj 2018. 11:44

Pozz od nas debelih 🙈🙈🙈🙈🐷🐷🐖🐖

Evo i nas živahnih na 33 tjednaa 😍😍
    Evo i nas živahnih na 33 tjednaa 😍😍

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.