Joj cure, mene vec par dana hvata nesanica, luda sam vec, ne znam sto bih sa sobom.
Drago mi je procitati da ste sve dobro i da sve ide kak treba.
Dobro jutro!
Vidim da je svima bio neki tezak vikend. Bilo je jako sparno, nije uopce bilo zraka, osjecala sam se koma. Sinoc smo isli muz i ja u setnju s psicom tek oko 21, prije toga je bilo nepodnosljivo vruce. Pasala mi je setnja, ali mislim da sam se preforsirala jer su me jako boljeli trbuh i ledja kad smo se vratili, nisam mogla ni pod tus, samo sam legla i zaspala.
Sad sam bolje, spremam za na pregled u bolnicu.
Kasnije vodim psicu kod veta i idemo do muzeve none na rucak, cekamo da malo padne sunce i onda oko 5 i po na more :)
Imajte lijepi dan i cuvajte sebe i svoje bebice 😘😘
Jutro klokanice :)
Ajme sparina od ranog jutra -.-
Mi smo se sinoć vratili s mora i sad je povratak u stvarnost... Moja dijeta je krenula prije 2 dana i već sam kilu izgubila... ja ne znam kako će to na kraju biti...
Ovaj tjedan sam planirala obaviti Shopping u mulleru ili dm-u što se tiče kozmetike za bebu i mene i nemam pojma koju kremu za guzu kupiti, mast za bradavice i šta sve treba za njegu pupka... ako koja zna molila bih da me uputite
Dobro jutro cure, kod nas vruce isto, drzite se hlada,ovaj tjedan najavljuju toplinski udar...tko je na moru, moze se kupati i do osam navecer, nema smisla izlazit prije sest iz kuce ...przi skoro do sedam..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Juzro curke! Tek je 8, a vani je vec 😓
Ja i nesanica smo se nocas opet druzile. Ali danas mi je uzv u vinogradskoj, pa valjda i nervoza. Ni prije proslog pregleda nisam mogla spavat. Ako danas opet beba bude prevelika ostavit ce me u bolnici, tako da drzite fige.
url=https://lilypie.com]
jutro cure🙂 suosjećam što se tiče nesanice, tako je i meni....sretno svima na pregledima danas i ovaj tjedan😊 mi imamo pregled u četvrtak i ultrazvuk napon dugih 9 tjedana tako da jedva čekam😁
evo i naše slikice za punih 32tt
Jutro klokanice :)
Ajme sparina od ranog jutra -.-
Mi smo se sinoć vratili s mora i sad je povratak u stvarnost… Moja dijeta je krenula prije 2 dana i već sam kilu izgubila… ja ne znam kako će to na kraju biti…
Ovaj tjedan sam planirala obaviti Shopping u mulleru ili dm-u što se tiče kozmetike za bebu i mene i nemam pojma koju kremu za guzu kupiti, mast za bradavice i šta sve treba za njegu pupka… ako koja zna molila bih da me uputite
Purelan mast za bradavice je odlična (ljekarna), imala sam u trudnoći problema sa suhoćom i stvarno je mrak 😀
Tea686 bas ti je lijepa slikica, bas zenstvena, lijepa trudnica. ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja odspavala ukupno 3 sata, sad upalila klimu i idem probati jos malo.
Cure, busice su vam super!
Christy, tako je i meni bilo s kilazom, al sve za bebu. Ja sam i dalje na +3 kg ( s tim da sam visoka 174 i sad imam 61 kg), al nitko se ne uzrujava pa se ne uzrujavam ni ja.
Sortiraj odgovore
Najstariji