Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rorry
    30. Srpanj 2018. 05:12

Joj cure,  mene vec par dana hvata nesanica,  luda sam vec,  ne znam sto bih sa sobom. 
    Drago mi je procitati da ste sve dobro i da sve ide kak treba.  

30. Srpanj 2018. 08:34

Dobro jutro!
    Vidim da je svima bio neki tezak vikend. Bilo je jako sparno, nije uopce bilo zraka, osjecala sam se koma. Sinoc smo isli muz i ja u setnju s psicom tek oko 21, prije toga je bilo nepodnosljivo vruce. Pasala mi je setnja, ali mislim da sam se preforsirala jer su me jako boljeli trbuh i ledja kad smo se vratili, nisam mogla ni pod tus, samo sam legla i zaspala. 
    Sad sam bolje, spremam za na pregled u bolnicu.
    Kasnije vodim psicu kod veta i idemo do muzeve none na rucak, cekamo da malo padne sunce i onda oko 5 i po na more :)
    Imajte lijepi dan i cuvajte sebe i svoje bebice 😘😘

christyy
    30. Srpanj 2018. 08:42

Jutro klokanice :)
    Ajme sparina od ranog jutra -.-
    Mi smo se sinoć vratili s mora i sad je povratak u stvarnost... Moja dijeta je krenula prije 2 dana i već sam kilu izgubila... ja ne znam kako će to na kraju biti... 
    Ovaj tjedan sam planirala obaviti Shopping u mulleru ili dm-u što se tiče kozmetike za bebu i mene i nemam pojma koju kremu za guzu kupiti, mast za bradavice i šta sve treba za njegu pupka... ako koja zna molila bih da me uputite 

• hortensia
    30. Srpanj 2018. 08:44

Dobro jutro cure, kod nas vruce isto, drzite se hlada,ovaj tjedan najavljuju toplinski udar...tko je na moru, moze se kupati i do osam navecer, nema smisla izlazit prije sest iz kuce ...przi skoro do sedam..

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Baby.nb1
    30. Srpanj 2018. 08:49

Juzro curke! Tek je 8, a vani je vec 😓
    Ja i nesanica smo se nocas opet druzile. Ali danas mi je uzv u vinogradskoj, pa valjda i nervoza. Ni prije proslog pregleda nisam mogla spavat. Ako danas opet beba bude prevelika ostavit ce me u bolnici, tako da drzite fige.

url=https://lilypie.com]

Tea686
    30. Srpanj 2018. 09:00

jutro cure🙂  suosjećam što se tiče nesanice, tako je i meni....sretno svima na pregledima danas i ovaj tjedan😊 mi imamo pregled u četvrtak i ultrazvuk napon dugih 9 tjedana tako da jedva čekam😁  

evo i naše slikice za punih 32tt

Isssa
    30. Srpanj 2018. 09:01

christyy

Jutro klokanice :)
    Ajme sparina od ranog jutra -.-
    Mi smo se sinoć vratili s mora i sad je povratak u stvarnost… Moja dijeta je krenula prije 2 dana i već sam kilu izgubila… ja ne znam kako će to na kraju biti…
    Ovaj tjedan sam planirala obaviti Shopping u mulleru ili dm-u što se tiče kozmetike za bebu i mene i nemam pojma koju kremu za guzu kupiti, mast za bradavice i šta sve treba za njegu pupka… ako koja zna molila bih da me uputite

Purelan mast za bradavice je odlična (ljekarna), imala sam u trudnoći problema sa suhoćom i stvarno je mrak 😀

Isssa
    30. Srpanj 2018. 09:03
    Evo vam malo snijega da vas raslahi 😀 i naša Bella
    Evo vam malo snijega da vas raslahi 😀 i naša Bella

Baby.nb1
    30. Srpanj 2018. 09:05

Tea686 bas ti je lijepa slikica, bas zenstvena, lijepa trudnica. ❤️

url=https://lilypie.com]

• Rorry
    30. Srpanj 2018. 09:10

Ja odspavala ukupno 3 sata,  sad upalila klimu i idem probati jos malo.  
    Cure,  busice su vam super!  
    Christy,  tako je i meni bilo s kilazom,  al sve za bebu.  Ja sam i dalje na +3 kg ( s tim da sam visoka 174 i sad imam 61 kg),  al nitko se ne uzrujava pa se ne uzrujavam ni ja.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.