A da ne pričam o tome da sam si kupila 10 novih gaća danas jer su mi non stop mokre koliko se znojim, vešmašina mi ne stigne prati koliko se puta u danu moram presvući, nadam se da je vama bar malo lakše.

MaSen, bravooo😊 baš mi je drago zbog vas, ma još malo i lavica će s tobom vanka❤
Vidim da nisam jedina koja danas umire, ovo je strašnooo. Također gaće mijenjam svako malo, da to nije normalno. 😥😥
Ali pošto je tako vruće odlučila sam oprati bebinu robicu. Kako ju vi perete? Netko mi kaže da obavezno odvajam po boji, netko da mogu sve skupa. Netko na 60, netko na 40. Netko s omekšivačem, netko bez. Više ne znam ni sama. 🤔 Uglavnom je većina robice rabljena pa na nekim etiketama ni ne vidim na kojoj temp bi trebala oprati. Slušam savjetee 😊😊

MaSen super kak brzo napredujete 😍
Plava borovnica čestitam za stan, vjerujem da je bio stres sve to oko stana, sada se možete u miru ugnijezditi 😀
A kaj se tiče vrtića nebi ga kupovala da nemamo psa, pas je više vani, stvarno je malo u kući ali nam je jako privržena i nebi htjeli da bude ljubomorna (a sklona je tome) pa smo odlučili zbog privikavanja na bebu i sigurnosti uzet ga, a i živimo na katu pa kad dođe poštar ili moram u kupaonu, ili tako nešto bar znam da će bit na sigurnom kolko tolko 😀, u takvim situacijama nije mi kinderbet opcija jer bi voljela ga naučiti da je kinderbet za spavanje a ne za igru 😀

MaSen, bravooo😊 baš mi je drago zbog vas, ma još malo i lavica će s tobom vanka❤
Vidim da nisam jedina koja danas umire, ovo je strašnooo. Također gaće mijenjam svako malo, da to nije normalno. 😥😥
Ali pošto je tako vruće odlučila sam oprati bebinu robicu. Kako ju vi perete? Netko mi kaže da obavezno odvajam po boji, netko da mogu sve skupa. Netko na 60, netko na 40. Netko s omekšivačem, netko bez. Više ne znam ni sama. 🤔 Uglavnom je većina robice rabljena pa na nekim etiketama ni ne vidim na kojoj temp bi trebala oprati. Slušam savjetee 😊😊
Meni je seka rekla sve na 40. Bez omekšivača sa pola mjerice praška. Ja ću kupiti onaj Persil sensitive za bebe

Baby.k ja sam bijelu i ove njeznije boje prokuhala za prvi put isto je robica koristena i speglala ju makar ono di pise prati na 30 ja ipak stavila na 60 nis joj nije bilo prala sam sa sensitive praskom i stavila sam omeksivac cocolino sensitive jer trenutno njega imam 😊 jedino sam odvojila tamnoplavu robicu od bijele i svijetloplave i to je to od odvajanja 😊 nakraju krajeva i poslje cu prat robicu sa nasom pa necu stavljat poseban prasak ... Sada mozda grijesim booo... Nek se jave iskusnije mamite 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
I ja imam jako puno dobivene robice kaj se ne vidi na kojoj temperaturi treba prati, ja sam bodiće, piđamice i to šta ide direktno na kožu prala na 60 sa arielom običnim sa dodatkom ispiranja, posušila u sušilici i speglala (tak je i Seka isto radila), omekšivač nisam stavljala, a trenirkice, hlačice i majice na 40 isto s arielom, sušilica i peglanje 😀, smatram da sušilica ubije dosta bakterija, peglanje pogotovo, po meni nema potrebe više od toga, sad sam kupila persil sensitive i becutan omekšivač ali nisam koristila još

Ja sam za prvog koristila Persil sensitive bez omeksivaca pa mislim i sad tako. Vecinu sam prala na 60, ono jako bojano i sto ne ide direkt na kozu na 40. I peglanje, naravno. Tada nisam imala susilicu pa sam sve zivo peglala za malca a sa susilicom cu sigurno manje.
Issa u slucaju psa vrtic ili siesta su definitivno pun pogodak 👍

Ja sam robicu prala po uputi na etiketama, obicno je to bilo 40 ili 60, sa Ariel Baby bez omekšivača i dodatnim ispiranjem, i sve sam peglala nakon toga. Isto sam uradila i sa posteljinom, dekicama i peškirima i pelenama. Meni su savjetovali da prvih 6 mjeseci ne mjenjam deterdžent, ne koristim omekšivač i uvijek dodatno ispiranje. I naravno mamin savjet po starinski sve se pegla 😀 e sad, moguće da je ovo pretjerano i da možda nema potrebe za tim ali ja planiram ipak raditi po tome. Nekako mi nije ok da bebine stvari perem sa našim

Isssa super je vrtic, svida mi se jer nije kricav! Mi smo imali slican za prvo 2 (ali saren uzasno, saka u oko), ali su ga uspjeli strgat uz sve to skakanje (kad ti trogodisnjakinja i jednogodisnjak skacu unutra, cudo je da i izdrzi). Isto imamo psa i meni je prvenstveno bilo radi dlaka, usisavamo mi i sve to, al beba je beba ipak. Nasmijala si me s ovim kad pozvoni postar da ces bebu spustiti jer ne suraduju oni bas toliko, bas kad ti je netko na vratima, trebaju da ih se uzme i ne daju se spustit
PlavaBorovnica super za stan! Sad konacno mozes u miru ostatak trudnoce provest i fokusirat se malo na sebe i odmor.
MaSen ma lavica je super, brzo napreduje, a ti si uspjela i shopping obavit 😀
Sto se pranja tice, ja sam oboma u pocetku prala zasebno s Persil sensitiveom i bez omeksivaca, a kasnije sam pocela ubacivat s nasom odjecom, tamo negdje oko godinu dana kad su prohodali i ionako se valjali po podu vecinu vremena (tad ih vrtic vise ne zanima osim ako je mladi brat/sestra unutra pa imaju veliku potrebu bit s njima)

Sto se boje tice, imas u DM-u maramice koje upijaju boju tak da ako i operes sve skupa, nece se nis dogodit. Moja mala ima puno haljinica koje su roze ili ljubivaste ili crvene i ubacim ih sa zutima i tu maramicu (il 2) i nis se ne ofarba. Osim u DM-u, ima ih i u Mulleru, Konzumu (razlika je u cijeni i broju maramica u pakiranju, ja uzimam bas tu DM marku neku s 50 maramica i to je 30-ak kn)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji