Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2018. 21:31

Looda_vila

Ma ni na kraj pameti mi nije bilo to za tetovaze…. al kaj sad da radim, idemo hardcore!!! mozda da nam daju kakav joint prije hahah

Dolantin ti je ko joint, puuuuno jaci zapravo (bar je na mene tako djelovao, muz mi je urlao kako sam odsutna bila i mrmljala svasta.

Isssa hahahha pa ja cu poludit, ne mogu vjerovat da si je zenska dala tetovirat ovo je vlasnistvo Damira dolje 🤦🏼‍♀️😂😂. Meni su tetovaze lijepe, al nema sanse da bi nesto tako napisala, gledala sam par puta onu emisiju di dodu s groznim tetovazama da im isprave jer su isto svasta na sebe stavili (npr onaj sta je dosao i imao je neku zivotinju, a njegov pupak je bio guzica te zivotinje)

Isssa
    26. Srpanj 2018. 21:47

Justme123

Looda_vila

Ma ni na kraj pameti mi nije bilo to za tetovaze…. al kaj sad da radim, idemo hardcore!!! mozda da nam daju kakav joint prije hahah

Dolantin ti je ko joint, puuuuno jaci zapravo (bar je na mene tako djelovao, muz mi je urlao kako sam odsutna bila i mrmljala svasta.

Isssa hahahha pa ja cu poludit, ne mogu vjerovat da si je zenska dala tetovirat ovo je vlasnistvo Damira dolje 🤦🏼‍♀️😂😂. Meni su tetovaze lijepe, al nema sanse da bi nesto tako napisala, gledala sam par puta onu emisiju di dodu s groznim tetovazama da im isprave jer su isto svasta na sebe stavili (npr onaj sta je dosao i imao je neku zivotinju, a njegov pupak je bio guzica te zivotinje)

Joj gledala sam i ja tu emisiju, pa nemreš vjerovati kaj stavljaju na sebe 🙈, naj bolji mi je bio penis sa onim narančastim prometnim čunjem na glavi, a jaja su bile nogice, upišala sam se u gaće od smjeha 😂😂😂😂😂😂

Isssa
    26. Srpanj 2018. 21:49

Justme123

Looda_vila

Joint kad krenemo u bolnicu, a tam nek rade kaj hoće onda 😂😂😂😂😂😂😂

Looda_vila
    26. Srpanj 2018. 22:05

Isssa

Justme123

Looda_vila

Joint kad krenemo u bolnicu, a tam nek rade kaj hoće onda 😂😂😂😂😂😂😂

hahahah daj zamisli koji bi to show bio da im tak dolaze trudnice na porod Iako ovo kaj Justme123  veli, mislim da taj dolantin nije daleko od toga..zapravo i moja frendica po tome kak je pricala da je mutava sva bila i ko da je s marsa pala...primjecujem slicnosti :D haha

26. Srpanj 2018. 22:06

Isssa tog s cunjem nisam ulovila, ali nevjerojatno mi je cega ima i dobro se nasmijem kad vidim sta dodu popravljat.
    Hahahaha pa da, dodes vec osamucena pa ti je svejedno ima li anesteziologa 😂 
    Ali stvarno, ja moram priznat da je mene taj dolantin oba puta dooobro osamutio i velik dio poroda sam spavala unatoc trudovima, samo prvi put nisam znala tiskat, a drugi put je bilo puno lakse, vidjet cemo sad treci, al dolantin cu zahtijevat 😂

Looda_vila
    26. Srpanj 2018. 22:25

Justme123

Isssa tog s cunjem nisam ulovila, ali nevjerojatno mi je cega ima i dobro se nasmijem kad vidim sta dodu popravljat.
    Ali stvarno, ja moram priznat da je mene taj dolantin oba puta dooobro osamutio i velik dio poroda sam spavala unatoc trudovima, samo prvi put nisam znala tiskat, a drugi put je bilo puno lakse, vidjet cemo sad treci, al dolantin cu zahtijevat 😂

E, a zasto nisi primila epiduralnu na prva dva poroda?  Nisi htjela ili ?😁

Jelennnna
    26. Srpanj 2018. 22:28

Evo malo muske perspektive na trudnocu. Bio mi muz s prijateljem gledat Hajduk utakmicu, a prijatelju zena trudna misec dana vise no ja. 
    Pitam ja njega sta kaze Josa kako njegovoj zeni tece trudnoca. Kaze on - A ok je, imala je nekih manjih problema s tunelom; 3 cm joj je , a toleriraju do 3.50. 
    Bas sam umrla od smijeha. 
    Uff ja sam takva kukavica za porod da bi svim zivim da me natrpaju od medikamenata. 

Jelennnna
    26. Srpanj 2018. 22:35

Christy mene je isto stavilo na zeljezo, moja mi je ginicka objasnila da je to najnormalnija stvar sta beba iz nas crpi masu ga u zadnjem tromjesecju. S bebicom je sve ok ti tako da nemoj previse brinut oko tog secera i mirovanja. 
    Meni danas lud dan bio. Vec dulje vrime nije mi bilo rozog iscjetka i onda malo ujutro te znacajno nakon popodneva. Ujutro me bas u zdjelici sjeklo bolovi i kad sam sjela odmorit skuzila da se beba tu vrti i udara. Mislila sam za vikend na more izlet cili dan, al sad kako je bilo iscjetka sve pada u vodu. 

26. Srpanj 2018. 22:37

Looda_vila

Justme123

E, a zasto nisi primila epiduralnu na prva dva poroda? Nisi htjela ili ?😁

Prvi put sam htjela, ali nije bilo anesteziologa, a i nisam znala nis o epiduralnoj osim da ublazava bol, a drugi put sam odbila jer sam skuzila da je ta igla ogromna i ide ti u kraljeznicu i ustrtarila sam se, nije mi se svidjela ideja da mi to ide u leda. Ni ovaj put necu uzet cak i ako mi ponude, al za ostale opcije ublazavanja boli sam otvorena skroz 😁

Ssanja
    26. Srpanj 2018. 22:39

Ja dok nisam zatrudnila imala sam nenormalan strah od poroda, i mislila sam da će mi to biti najveća prepreka za trudnoću. Ali sad nemam nikakav strah jer jednostavno ne razmišljam o tome, kao da sam čin poroda i ne postoji... nemam pojma jel to zbog tog straha od prije ili će razmišljanje o tome tek doći ali sad za sad full opuštena po tom pitanju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.