Dobro jutro cure! Christyy ne mogu vjerovati da te radi 6 kila vise salje na strogu dijetu..kao sto sam bila napisala ja sam na +10 i pol i rekao je ok je to ali malo samo pripazi.
Sramota me i reci da sam sinoc otisla spavati u 8 navecer. Uzasno sam bila umorna cijeli dan. Sada kava i malo pospremitibi evo slikice za puni tjedan. Bas sam narasla 😁
Nina zanima me kolika je tvoja beba kad se vratis s ultrazvuka pa da usporedim sa svojom. 😁
Isssa ma nisam nego mi je rekao da skroz slatko izbacim i gluposti i ikakve sokove ova 2 tjedna prije nego odem na GUK profil...
Dija ne šalje me zbog kila nego visokog šećera. Sa kilama je zadovoljan. Buša baš lijepo raste
Isssa ma nisam nego mi je rekao da skroz slatko izbacim i gluposti i ikakve sokove ova 2 tjedna prije nego odem na GUK profil…
Dija ne šalje me zbog kila nego visokog šećera. Sa kilama je zadovoljan. Buša baš lijepo raste
Oh onda dobro. Mislim nije dobro jel. 😁 ali mozes ti to.
Isssa ma nisam nego mi je rekao da skroz slatko izbacim i gluposti i ikakve sokove ova 2 tjedna prije nego odem na GUK profil…
A jesi dobila za GUK profil kaj trebaš jesti? Ja sam ovo dobila 😁
Dobro jutro cure! Christyy ne mogu vjerovati da te radi 6 kila vise salje na strogu dijetu..kao sto sam bila napisala ja sam na +10 i pol i rekao je ok je to ali malo samo pripazi.
Sramota me i reci da sam sinoc otisla spavati u 8 navecer. Uzasno sam bila umorna cijeli dan. Sada kava i malo pospremitibi evo slikice za puni tjedan. Bas sam narasla 😁
Nina zanima me kolika je tvoja beba kad se vratis s ultrazvuka pa da usporedim sa svojom. 😁
Lijepa buša!😍😊 divno se zaokruzila! Cestitke na potvrdi za curku!🤗💖
I ja ssm na + 11kg, al imam osjecaj da mi 80%toga ide u trbuh, bas mi je velik jakooo...ko da mi je netko prištekao kakvu bovu. Sve se pitam pa kud vise ce to rast🤔😲😁
Isssa nee nisam ništa dobila, samo me uputio na šta trebam paziti i šta trebam skroz izbaciti... baš ću si spremiti to tvoje, hvala :)
I ja ssm na + 11kg, al imam osjecaj da mi 80%toga ide u trbuh, bas mi je velik jakooo…ko da mi je netko prištekao kakvu bovu. Sve se pitam pa kud vise ce to rast🤔😲😁
Hvala! Svi mi kazu da se ne vide te kile na meni. Mislim da su samo pristojni. 🤣 Mene jucer moja baka pitala jesam sigurna da ne nosim blizanke. 😂😂 kao bas joj je velik trbuh. Ali nije beba tak velika. 1420 grama za evo 29. Tjedana. Valjda nije velika🤔 ali nosim jako visoko pa se mozda zato cini trbuh vecim
Isssa nee nisam ništa dobila, samo me uputio na šta trebam paziti i šta trebam skroz izbaciti… baš ću si spremiti to tvoje, hvala :)
To mi je doktor na pregledu u TA dao i poslao po epruvete za GUK, uglavnom vidiš da ima puno svakakve hrane, voća, povrća, uopće nije strašno, meni jedino fali burek 😂, bar znaš kaj od prilike možeš jesti 😀
I ja ssm na + 11kg, al imam osjecaj da mi 80%toga ide u trbuh, bas mi je velik jakooo…ko da mi je netko prištekao kakvu bovu. Sve se pitam pa kud vise ce to rast🤔😲😁
Hvala! Svi mi kazu da se ne vide te kile na meni. Mislim da su samo pristojni. 🤣 Mene jucer moja baka pitala jesam sigurna da ne nosim blizanke. 😂😂 kao bas joj je velik trbuh. Ali nije beba tak velika. 1420 grama za evo 29. Tjedana. Valjda nije velika🤔 ali nosim jako visoko pa se mozda zato cini trbuh vecim
Ma nije nista velika, to je idealna tezina za te tjedne. Sad dobivaju cca 200 g tjedno koliko sam shvatila. No, isto tako i 200 g uzimaju +/- da moze bit pogreska u procijeni, tako je to meni doktor objasnio.
Haha i mene moja mama pitala , jesu oni sigurni da su samo jednu curicu vidjeli na ultrazvuku koliki mi je trbuh.😂😂
I ja nosim visoko, iako je glavicom dolje, cijela kraljeznica joj je sa lijeve strane mog trbuha, guza drito ispod dekoleta i nogice na desno i oko pupka, a tamo me najvise i udara. Ponekad iman osjecaj da ce mi guzom izbit zeludac van koliko se istegne.
Sortiraj odgovore
Najstariji