Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    26. Srpanj 2018. 17:15

Hellloo zenske!
    nema me 2 dana..napunile vi preko 20 stranica
    Isssa sretan ti rodjendan i sve najbolje od srca! Cestitke na dozvoli za setnju, sad mozes malo i u shopping :D moze meni neki bezalkoholni koktel ako je ostalo sto sa partya jucer
    MaSen mala je pravi slatkiš!! Super vi to napredujete! bas sam sretna radi vas!
    Schinin majca je top!! btw otvorila sam si u memo tab - schinin savjeti pa samo kopiram kad dodes i napises nesto sto ce mi dobro doc
    Vidim da imamo i novih mamica - pa dobrodošle! I divnih trbuščića uočih! Svasta sam još htjela napisati...zaboravila putem
    Netko je jučer stavio onaj gadget 3in1   ...ima u Lesnini kod nas, vidjela u zivo, a evo i link:
    https://www.xxxlesnina.hr/p/hauck-ljuljacka-za-bebe-001911006513
    Christyyy ja se na tvom mjestu nebi brinula oko ogtta i zeljeza, to malo izreguliras prehranu i ubacis suplement i amen, glavno da je malac dobro. Jedino ovo sto se tice cerviksa, da pripazis i usporis tempo, vise odmaranja
    Ja bila danas na pregledu. Curka je super, ima malo vise 2kg, okrenuta glavicom dolje...smješkala se na uzv-u, imam par bas lijepih slika i snimaka...smješko moj mali. I ima moj nos izgleda...šmrc
    Ja sam zabetonirana, cerviks piše isto 1čl, 3 mm, T ušće, afi 14 i ocjena fetusa 8/8 - veli da imam jednu odlikašicu, da si je nasla svoju krivulju rasta i da to lijepo prati u svemu!  Kontrola za 3 tj i onda radi bris na streptokok. Sretna sam kaj necu morat u TA i cekat tamo po par sati !!
    Ma Isssa kaj te briga za propuh..ti si ionak jos par dana i u sigurnoj zoni! bar se luftas
    Ja sam jucer u pripremi za pregled imala kosnju travnjaka dobrih 1h...umrla sam skoro, 2 x skoro povratila od izvijanja, savijanja i ne znam cega.. al sam uspjela!!!

Palcica12
    26. Srpanj 2018. 17:15

Znaci da sam ja ok shvatila. Meni se ovo prvi put desava sa ovom trudnocom i ja sam prohodna za jedan clanak vec tjednima, mislim da su mi u 20tt to rekli i odredili mirovanje ali ne strogo. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Ssanja
    26. Srpanj 2018. 17:26

Looda_vila kakav je gadget uživo? Ja nisam uspjela otići da ga pogledam zbog mirovanja pa ne znam jel mi pametno poručiti online. Samo kod nas je jeftiniji, trenutno na akciji pa izađe oko 1800 kuna ako sam dobro preračunala.

26. Srpanj 2018. 18:17

Bok cure!
    Ssanja, kako je proslo s holterom? Polako i samo miruj 😘
    MaSen, drago mi je da ste dobro! :)
    Rorry, 😘
    Justme123, Suncica85, Dija, endzrue i looda_vila bravo za pregled 😘
    PlavaBorovnica, Schinin, divne buskice! 
    Isssa, super za napredak i sretan rodjendan :)
    Tinna86, dobrodosla! :)
    Christyy, cuvajte se i izdrzite sto duze 😘

26. Srpanj 2018. 18:53

Teta90

Bok cure!
    Rorry, 😘

Ajme kak ti uspijes popamtit sve to, ja citam i mislim si ok, to je pisala teta, ono je pisala isssa i onda hocu odg i vise pojma nemam tko je sta pisao 🤦🏼‍♀️

Ssanja
    26. Srpanj 2018. 19:21

Justme123

Teta90

Bok cure!
    Rorry, 😘

Ajme kak ti uspijes popamtit sve to, ja citam i mislim si ok, to je pisala teta, ono je pisala isssa i onda hocu odg i vise pojma nemam tko je sta pisao 🤦🏼‍♀️

Haha i ja se isto pitam 😀 ja i kad zapamtim ko je šta pisao dok počnem odgovarati zaboravim ime pa se vraćam da vidim kako se ispravno piše 😀
    Teta90 holter smo nekako izdržali noć uz buđenje svako sat vremena a rezultati bi trebali biti sutra, nadam se da je bar to pod kontrolom 😊

Isssa
    26. Srpanj 2018. 19:42

Looda_vila

Hellloo zenske!
    nema me 2 dana..napunile vi preko 20 stranica Isssa sretan ti rodjendan i sve najbolje od srca! Cestitke na dozvoli za setnju, sad mozes malo i u shopping :D moze meni neki bezalkoholni koktel ako je ostalo sto sa partya jucer MaSen mala je pravi slatkiš!! Super vi to napredujete! bas sam sretna radi vas!Schinin majca je top!! btw otvorila sam si u memo tab - schinin savjeti pa samo kopiram kad dodes i napises nesto sto ce mi dobro doc
    Vidim da imamo i novih mamica - pa dobrodošle! I divnih trbuščića uočih! Svasta sam još htjela napisati…zaboravila putem
    Netko je jučer stavio onaj gadget 3in1 …ima u Lesnini kod nas, vidjela u zivo, a evo i link:
    https://www.xxxlesnina.hr/p/hauck-ljuljacka-za-bebe-001911006513
    Christyyy ja se na tvom mjestu nebi brinula oko ogtta i zeljeza, to malo izreguliras prehranu i ubacis suplement i amen, glavno da je malac dobro. Jedino ovo sto se tice cerviksa, da pripazis i usporis tempo, vise odmaranja
    Ja bila danas na pregledu. Curka je super, ima malo vise 2kg, okrenuta glavicom dolje…smješkala se na uzv-u, imam par bas lijepih slika i snimaka…smješko moj mali. I ima moj nos izgleda…šmrc
    Ja sam zabetonirana, cerviks piše isto 1čl, 3 mm, T ušće, afi 14 i ocjena fetusa 8/8 - veli da imam jednu odlikašicu, da si je nasla svoju krivulju rasta i da to lijepo prati u svemu! Kontrola za 3 tj i onda radi bris na streptokok. Sretna sam kaj necu morat u TA i cekat tamo po par sati !!
    Ma Isssa kaj te briga za propuh..ti si ionak jos par dana i u sigurnoj zoni! bar se luftas
    Ja sam jucer u pripremi za pregled imala kosnju travnjaka dobrih 1h…umrla sam skoro, 2 x skoro povratila od izvijanja, savijanja i ne znam cega.. al sam uspjela!!!

Baš si detaljan pregled imala 👏👏👏👏👏bravo, sve školski 😀😀😀😀

Looda_vila
    26. Srpanj 2018. 19:43

Ssanja

Looda_vila kakav jegadget uživo? Ja nisam uspjela otići da ga pogledam zbog mirovanja pa ne znam jel mi pametno poručiti online. Samo kod nas je jeftiniji, trenutno na akciji pa izađe oko 1800 kuna ako sam dobro preračunala.

Gle, nisam detaljno gledala bas svaku stvar. Najvise sam tu koljevku  promatrala, koja nema 4  kotaca i ne moze se spustit stranica, sto je meni prioritet + plastika i postolje mi je djelovalo  losije kvalitete  od  drugih koje sam gledala. A moze bit da je sva rasklimana bila od isprobavanja u ducanu. Tko zna..Njihaljku i hranilicu  nisaam posebno obracala paznju al za tu lovu kod vas se to onda isplati uzet. Ipak je 700 kn jeftnije. Sve ovisi koji su ti prioriteti i kakva ce ti beba bit. 😁

Looda_vila
    26. Srpanj 2018. 19:46

Cure, zaboravih rec... doktor mi veli da postoji velika mogucnost da necu moc primit epiduralnu 😱😱😱 jer imam tetovirana leda😭😭
    Ima jedan mali dio  slobodne koze gdje bi trebao bit ubod al da to ce morat anesteziolog procijenit na licu mjesta😑😑

petrapp2605
    26. Srpanj 2018. 19:55

Looda_vila

Cure, zaboravih rec… doktor mi veli da postoji velika mogucnost da necu moc primit epiduralnu 😱😱😱 jer imam tetovirana leda😭😭
    Ima jedan mali dio slobodne koze gdje bi trebao bit ubod al da to ce morat anesteziolog procijenit na licu mjesta😑😑

Da to sam već čula, da ne žele dati epiduralnu ako su leđa tetovirana 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.