Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    26. Srpanj 2018. 22:53

JelenaM hahah, tunelom veli muz😂😂... ma fascinantni su mi oni sa svojim dozivljajem trudnoce.
    Justme123 pa super, onda si se u neku ruku spasila sto prvi put nije bilo anesteziologa.😁  vidjela si da nije to tako strasno i bez epiduralne,  a opet iako su vrlo male izgledne sanse da krivo gurne iglu kad daju epi pa da mozes cak ostat i nepokretna - izbjegla si i to. Vrlo hrabro !!😌💪😀 skoro pa si dozivjela prave prirodne cari poroda😁😀😂
    Sanja to je super da tako razmisljas! Nema te cega bit strah.. nekako mora izac van😂😁 
    Ja nemam strah, vec tu i tamo kad citam svakakve gluposti i gledam videe osjetim neku nelagodu i skupim malo noge😂😂
    Zapravo, vise me "strah" sivanja nakon pucanja ili rezanja BEZ anestezije...to me vise uzasava nego sam izgon i sve prije 😐

• Anđeo_
    26. Srpanj 2018. 23:03

Jelena M- probaj malo odmirovat, bit će još prilika za more mislim da neće  bit neko lijepo vrijeme pa nek ti je to utjeha 😄
    Ajmeee ne spominjete igle 😱

26. Srpanj 2018. 23:04

Christyy hahahha genijalni su mi njihovi strucni izrazi 
    Ssanja zapravo nas nema cega biti strah, ali u filmovima i serijama to prikazu kao nesto neizdrzivo i onda imamo tu teoriju o porodu u glavi i stvaramo si paniku bespotrebnu. Super je da ne razmisljas o tome sa strahom vise, to ce ti olaksat cjelokupno iskustvo svakako.
    Looda_vila nije mene prepala ta mala mogucnost pogreske (to mi nije ni palo na pamet) nego velicina te igle i pomisao da mi to u kraljeznicu gura; a sivanje dolje je meni bilo gore nego sam porod tako da kuzim zasto te to muci i nadam se da ni jednu nece rezati jer je koma ono sivanje kasnije. I, ako se kojoj dogodi epiziotomija, NEMOJTE GLEDAT KAKO IZGLEDA, ja jesam i plakala sam kao nikad u zivotu, bila sam zeleno ljubicasta i natecena na mjestu reza i sivanja i mislila sam da nema sanse da sve to dolje ikad vise izgleda isto, ali izgleda, cak se ni ne vidi vise taj oziljak toliko (na prvom sam porodu imala epiziotomiju (2014.), na drugom ne). Jos uvijek ne znam sta mi je trebalo da to idem pogledat koji dan nakon poroda🤦🏼‍♀️

Ail
    26. Srpanj 2018. 23:09

Ubacujem se kao padobranac 😂 
    Svaka cast mamama koje su same isheklale hobice i ribice, ja sam tudum za to a i ne znam kad bih nasla vremena. 
    Christy ja sam u prosloj trudnoci pila zeljezo, kendural c, privatni recept ali su mi bile ☝️☝️☝️
    Looda_vila mislim da si ti pisala za tetovazu i epi, mozes ju dobiti. Ja imam na krizima (iznad straznjice) nije bas mala pa sam dobila u prvoj trudnoci, u drugoj nisam stigla. Justme123 meni taj dolatin nista nije djelovao 😭😭 da barem ovaj put bude drugacije 
    Ima li netko iz Zapadnog djela Zga? Ako je isao na ogtt test u baruna filipovica? Kako vam je bilo? Ja sam prije isla privatno pa mi je bilo dobro iskustvo. Stave li limuna, mogu li ga sama ponijeti pa traziti da mi iscijede? Jesu li njezne? Imam skrivene vene i svaki put mi jedva nadu. 

Looda_vila
    26. Srpanj 2018. 23:23

Uffff Justme123 mene boli sama pomisao na epiziotomiju i samo si razmisljam jbt pa kak ce to zarast, pa kak cu ic na wc... kak cemo opce obavljat bracne duznosti kasnije😆😑😓🙈 pa to ce trebat mjeseci da zacijeli kak se spada..svasta vrtim po glavi nepotrebno😑😀😁 hvala ti na savjetu, ako ce doc do toga..necu gledat😑😁
    Ail ne znam, eto meni je ginekolog rekao da sudeci po mojim tetovazama je daleko veca vjerojatnost da necu primit epiduralnu. 
    Ja sam sa zapadnog dijela, ali nisam isla u baruna filipovica na ogtt, samo sam UK nosila tamo. Al isla sam u breyer na ogtt koji ti je ful blizu tamo..dobijes kod njih sa limunom glukozu i sestre su bile njezne, al platis mislim da 180 kn. I meni su dali da sjednem u birc ispred laba, naravno nista pit ni jest dok cekas, al vise mi je godilo sjedit vani na zraku nego unutra sa ostalim ljudima..

26. Srpanj 2018. 23:32

Ail i ja sam iz zapdanog dijela, ali sam isto u Breyer isla na OGTT bas radi tog limuna i super iskustva prethodna 2 puta, tj sad mogu rec da sam sva 3 puta imala super iskustvo na OGTT-u u Breyeru.
    Looda_vila nakon apstinencije 2 mjeseca, neces razmisljat o tome, ja sam zapravo jedva cekala pocratak bracnim duznostima, nije boljelo to mjesto reza, ali je bilo vise lufta nego prije (strucni izrazi mog muza) i koji tjedan kasnije se vratilo (suzilo) na staro, ali mi smo nakon 6 tjedana, cim mi je doktorica rekla da smijemo, isli probat. Sad mi je komicno kako mi je 6 tjedana tad bilo puno za cekat, nakon drugog djeteta mi je 6 tjedana proletilo bez da mi je seks uopce pao na pamet, al zato je mm brojao dane 😂

Looda_vila
    26. Srpanj 2018. 23:42

Justme123

Ail i ja sam iz zapdanog dijela, ali sam isto u Breyer isla na OGTT bas radi tog limuna i super iskustva prethodna 2 puta, tj sad mogu rec da sam sva 3 puta imala super iskustvo na OGTT-u u Breyeru.
    Looda_vila nakon apstinencije 2 mjeseca, neces razmisljat o tome, ja sam zapravo jedva cekala pocratak bracnim duznostima, nije boljelo to mjesto reza, ali je bilo vise lufta nego prije (strucni izrazi mog muza) i koji tjedan kasnije se vratilo (suzilo) na staro, ali mi smo nakon 6 tjedana, cim mi je doktorica rekla da smijemo, isli probat. Sad mi je komicno kako mi je 6 tjedana tad bilo puno za cekat, nakon drugog djeteta mi je 6 tjedana proletilo bez da mi je seks uopce pao na pamet, al zato je mm brojao dane 😂

hahaha malo vise lufta veli meni frendica da je prvi put nakon poroda kad su isli probat imala osjecaj da ima šaht među nogama hahah, riknula sam od smijeha al da se isto tak vrlo brzo vratilo na staro 
    već vidim da će i moj križat iksice po kalendaru

27. Srpanj 2018. 00:07

Looda_vila

hahaha malo vise lufta veli meni frendica da je prvi put nakon poroda kad su isli probat imala osjecaj da ima šaht među nogama hahah, riknula sam od smijeha al da se isto tak vrlo brzo vratilo na staro
    već vidim da će i moj križat iksice po kalendaru

Eto kad hoce bit obazriv pa tak kaze, ko zna sta bi rekao da ne pokusava bit 😂

Ail mislim da je Isssa isla u dom zdravlja i sama si nosila limun na OGTT i dali su joj da si stavi to u casu.

Isssa
    27. Srpanj 2018. 00:17

Ail iscjedii si ujutro doma limun u nešto, ponesi sa sobom i vrlo rado će ti to staviti u otopinu, ja sam 2 limuna iscijedila 😀, ne bacaj novce u Breyeru zbog limuna za 5 kn

Ail
    27. Srpanj 2018. 00:19

Hvala cure na iskustvima 😊
    Htjela sam ovaj put ispasti hrabrica pa obaviti to u domu zdravlja jer sam isto prije u Breyeru ali mislim da cu ipak odustati 😂 
    Sto se tice rezanja justme123 ljubomorna sam sto ti je oziljak nestao 😭😭 ja se uredno na svoj zgrozim kad se brijem. Kao da sam rodila tenka a ne sitnu bebu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.