Cure, zaboravih rec… doktor mi veli da postoji velika mogucnost da necu moc primit epiduralnu 😱😱😱 jer imam tetovirana leda😭😭
Ima jedan mali dio slobodne koze gdje bi trebao bit ubod al da to ce morat anesteziolog procijenit na licu mjesta😑😑
Pojma nisam imala da je takva politika!
Ako i ne dobijes epiduralnu, zelim te utjesit, ja ju nisam imala ni jednom, imaju oni i drugih sredstava protiv bolova, osamute te ko da si drogirana i spavas 9 cm otvorena (mene dosli provjeriti i probudili me i vele: vi cete uskoro rodit, a spavate)
A i ako se odlučiš za epiduralnu ne znači da ti je uvijek dostupna, zna se desit da baš onda nema anesteziologa kad ti treba...
Cure, zaboravih rec… doktor mi veli da postoji velika mogucnost da necu moc primit epiduralnu 😱😱😱 jer imam tetovirana leda😭😭
Ima jedan mali dio slobodne koze gdje bi trebao bit ubod al da to ce morat anesteziolog procijenit na licu mjesta😑😑
I ja sam to čula od klijenta koji je anesteziolog, ostala sam u šoku, razlog je što se boje pikati preko tetovaže da tinta ne uđe u krv, i da im to zna raditi velike probleme kod operacija 😥, ima drugih droga u bolnici, no sikiriki 😂
Justme123 i Ssanja, hhahahaah!
Nije me bilo par dana pa sam otvorila drugi tab i onda se prebacivala iz jednog u drugi da odgovorim svima 😊😊
E da, plakala sam od smjeha kad mi je pričao kakve sve tetovaže imaju ljudi, veli da jedna žena ima tetovirano na pičiću "ovo je vlasništvo Damira" 😂😂😂😂 a i da zna biti prekrasno oslikanih tijela i da je jedna bila kompletno cijela osim lica tetovirana ali da su tetovaže bile ko vrhunsko slikarsko platno 😀, bome se i oni svačega nagledaju 😂😂😂😂
Pojma nisam imala da je takva politika!
Ako i ne dobijes epiduralnu, zelim te utjesit, ja ju nisam imala ni jednom, imaju oni i drugih sredstava protiv bolova, osamute te ko da si drogirana i spavas 9 cm otvorena (mene dosli provjeriti i probudili me i vele: vi cete uskoro rodit, a spavate)
tvoja prica me utjesila, za razliku od frendice koja je rađala prosle god u 11 mj i nije bilo anesteziologa od 3 u noc do 12 ..radi hrpe operacija. A ona veli da je jadna padala u nesvjest od bolova, ima blackoutove da bi pala u nesvjest, probudila se i pitala muza jel gotovo... hahah, veli on da nije, jos nisi pocela...jadna si je cak i pocupala ono di idu igle u venu i rekla da je njoj dosta i da ide doma, a mali viri s glavicom vani. haha jojjj poslije smo se smijale tome, al veli ona da vise ne ulazi u bolnicu ako nema anesteziologa koji ce dezurat kraj nje hahah..
Ma ni na kraj pameti mi nije bilo to za tetovaze.... al kaj sad da radim, idemo hardcore!!! mozda da nam daju kakav joint prije hahah
Bome se svega i svačega nagledaju i oni, a mi se možemo nadati da će nam dati sve moguće droge koje ćemo tražiti 😂
Bome se svega i svačega nagledaju i oni, a mi se možemo nadati da će nam dati sve moguće droge koje ćemo tražiti 😂
Ja sam inace vrlo hrabra i prije sam stalno govorila da mi ne treba epiduralna, da mogu ja to ovak...no problem, malo pretrpis i dobro sto se vise blizi porod i sto vise prica cujem ovako sa strane...mislim da cu doc u bolnicu i kad krene sve , samo vikat dajte mi sveee, sve kaj god imate, odmah petrokstruku dozu
Prvi put čujem ovo za tetovaže ovo bi mogla biti jedina situacija u kojoj sam požalila što sam se tetovirala
Ajme jeste se raspisale 😂😂😂
Isssa- sretan rođendan sa zakašnjenjem ❤😘 super za pregled 👏
Christyyy- dobro došla u "moj šećerko klub" 😂 nije to ništa strašno ja sam se već navikla samo nađeš količinu koja ti odgovara 😊
Ssanja- čekamo da nam sutra javiš i držim figeee
Tina86- dobro došla 😁
Bravo i ostale za preglede da ne nabrajam sve nemogu tolko pamtit ❤🤦♀️
Jakoooo mi se sviđa ono čudo tri u jedan 😁 veli mama da ne kupujem jel ću sigurno tako nešto dobit 🤷♂️
Dragi i ja imamo neku virozu izgleda on samo trči na wc od jučer , a ja bljujem cijeeeli da šta god pojedem 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji