Hvala cure na iskustvima 😊
Htjela sam ovaj put ispasti hrabrica pa obaviti to u domu zdravlja jer sam isto prije u Breyeru ali mislim da cu ipak odustati 😂
Sto se tice rezanja justme123ljubomorna sam sto ti je oziljak nestao 😭😭 ja se uredno na svoj zgrozim kad se brijem. Kao da sam rodila tenka a ne sitnu bebu
Nije bas nestao, ali se slabo vidi, vidim ja njega kad se brijem isto, ali nije tako sirok ko neke strije na kukovima koje imam od puberteta pa sam zadovoljna, a muz nikad nije nis rekao u vezi toga, ja nisam pitala pa valjda ga on ne vidi uopce 😂
Ja sam razmazena pa OGTT radim privatno, a i mene bi slala u VG jer mi je tamo opca praksa, a nije mi se ustajalo u 5 da stignem na vrijeme. Jel imas preporuku za doktora opce prakse, stvarno mi je vrijeme da se prebacim u dom zdravlja u baruna Filipovica, godinama to odgadam..
Moj je bas ruzan, jezi ga, hvala Bogu pa me drugi out nisu rezali jer ne zelim ni zamisliti na sto bi tek onda licio 😂😂
Nemam ti preporuku 😕 vodim privatno trudnocu na Crnomercu, kad sam bila trudna sa manjim trebao mi je soc ginekolog radi fetalne ehokardiografije i nitko u baruna nije primao pa me privatnik ugurao u dom zdravlja kod dr Hrsak. Mozda looda_vila zna vise ako joj je tu ginekolog.
E sad vidim da si napisala opce prakse, ranit cu se.
Upisana sam kod neke sa dva prezimena, ali nikad nisam bila tamo. Imam srecu da mi u ove 4 godine nije trebala koliko sam u Zgu. Muz je kod Snjezane Maslov i nju ti ne bi preporucila nikako
Irena Jukic Vojnic, sad sam skicnula na netu, ali kazem nemam pojma kakva je.
Meni samo vazno da se prebacim konacno, ma ginekolog mi je u Dugavama, tamo su mi nasli mjesto kad sam se preselila, isto seru s tim, kao pripadas domu zdravlja Zagreb zapad pa te posalju u Sesvete ginekologu jer nema mjesta nigdje 🙄
Moj je bas ruzan, jezi ga, hvala Bogu pa me drugi out nisu rezali jer ne zelim ni zamisliti na sto bi tek onda licio 😂😂
Nemam ti preporuku 😕 vodim privatno trudnocu na Crnomercu, kad sam bila trudna sa manjim trebao mi je soc ginekolog radi fetalne ehokardiografije i nitko u baruna nije primao pa me privatnik ugurao u dom zdravlja kod dr Hrsak. Mozda looda_vila zna vise ako joj je tu ginekolog.
Nemoj me zezat, i ti si na to morala ic? Nas su sokirali u drugoj trudnoci skroz da nes ne stima sa srcem (isto sam plakala danima) i poslali nas na to i na kraju smo privatno platili u onoj poliklinici Arista ili kako se vec zove pa smo ponavljali i nakon poroda. Jel sad sve ok s malim?
Vecer cure 🙂 nisam stigla se ranije javit iako sam probala citati, opet mi je bilo radno a nisam nesto u svom elementu🤨 pojela za rucak neki sendvic, kao da sam se kamenja najela 😞 a jos me neka depra uhvatila, muz otisao na neki Kongress, vraca se subotu uvece a ja se osjecam kao da se necemo vidjet bar pol godine 😢
Vidjela sam da ste pisale o hobotnicama, meni su one premedene, ima citava vjecnost da sam si isprintala kako je heklat ali nikako da krenem, bas sam se ulijenila sto se tice rucnog rada....
Drago mi je za dobre preglede 🎉 nadam se da ce tako I nastaviti, a ti se Christy nemoj previse brinuti, zao mi je zbog secera i anemije, budes sa sirupom i dijetom vec sve izregulirala!
Sanja racuna se 35+0, jos par dana I eto te tu 😜
Bruncili kako kod tebe tlak?
Tina dobro nam dosla 😊
Looda_vila, Bruncili hvala na povjerenju 😉
Cure hvala na komplimentima za majicu, to je jedna on onih sto sam narucila preko amazona, dobre su, ali za moj ukus malo pokratke...
Joj skoro sam se upiškila od smijeha dok sam pročitala što ste sve napisale o tunelima i šahtovima 😂😂😂.
Ali ja imam stvarno veliku nelagodu kad je riječ o iglama, bilo injekcije ili vađenje krvi, masu puta sam nakon pala u nesvijest, ali sam ogtt dva puta odradila u domu zdravlja bez problema, glupo mi je još platiti a tak i onak mogu past u nesvijest, rađe si te novce potrošim na nešto za bebu. Čim dođem nekud na vađenje s vrata im vičem da se ja inače rušim i da želim legnuti ako nema stolca koji se da polegnuti i ugl uvijek mi daju da legnem (ima slučajeva kad su me uvjeravali da nema šanse da ću past u nesvjest, bilo je to jednom u breyeru izmeđuostalog pa baš jesam al nema veze). Tako da je i pitanje kako bi ili kako ću reagirati kad vidim tu famoznu injekciju za epidrualnu. Makar me mm uvjerava da nije tak grozno, da on nije ali baš niš osjetio kad su mu je dali za operaciju koljena, a za brunilu je cvilio da ga smeta više nego operirano koljeno tak da mi on baš i nije pouzdan.
Mene više strah da ću morati na carski, nego prirodnog poroda, jer sam bila na 4 operacije, i samo kad se sjetim kak je grozno probuditi se iz anestezije dođe mi muka. Tak da se nadam da će se uskoro doktori odlučiti jesmo uopće kandidat za carski ili ne, da se mogu pripremiti psihički, da mogu izbjegla bih ga pod svaku cijenu, pa makar me šivali nakon poroda izdržati ću...
Sto se tice cervixa, justme je vec relativno dobro objasnila 😉 i Isssa dobro razumjela- kod nje je propuh 😂 pokusala sam naci skript sto smo dobili na trudnickom tecaju, bile su dobre slike unutra pa sam vam mislila poslikat da si mozete predstavit kako to izgleda, ali mi je zao nisam nasla 😔 Imam jos milijun kutija sa knjigama koje jos nisam raspakovala...
Epiduralna: ja sam sretna da sam je dobila I rekla sam da je budem opet sa vrata bolnice teazila 😂😂😂 ali ja nisam nikakva referenca, ja umirem vec kad pricamo o bolovima 😂😂😂 dolantin me je drzao jedva sat i po 🤔
Mi smo bracne duznosti obavili tacno 7tj nakon poroda s tim da je kod mene tamo dolje bilo ratno stanje poslije epixiotomije I operacije i bilo je vise da me je strah da bi nesto mogla boljeti neg je stvarno boljelo.... u bolnici su mi bili preporucili “sitzbath” - sjednes dvadesetak min u toplu vodu i to rucnikom samo potapkas, niposto trljati. Kad ides u wc, dobila sam kao spricaljka-flasica da s tim s aperem I male rucnike da potapkam. Moram priznati da nije bilo tako strasno kako sam ja ocekivala i relativno brzo sam se i oporavila. Za stolicu sam odmah jutro poslije poroda pocela dobivati “stool softener”( docusate sodium), jer je na to sve najgore kad imas tvrdu stolicu. S tim tabletama stvarno nije bio nikakav Problem
Meni samo vazno da se prebacim konacno, ma ginekolog mi je u Dugavama, tamo su mi nasli mjesto kad sam se preselila, isto seru s tim, kao pripadas domu zdravlja Zagreb zapad pa te posalju u Sesvete ginekologu jer nema mjesta nigdje 🙄
Ja ti isto tako nemam bas neku preporuku sto se tice doktora opce prakse, iako sam upisana kod dr. Marine De Zan u dom zdravlja Srednjaci. Bila sam kod nje (hB) svega 2x, djelovala je dosta rezervirano, bez puno price, al opet nije nikad nista komplicirala ni filozofirala (sto se tice uputnica i izdavanja recepta), tako da u jednu ruku valjda je to i dobro. Isto tako primarni ginekolog mi je Dusko Pall, u istom domu zdravlja, a za njega imam samo rijeci hvale. Bila sam par puta na redovnom pregledu kod njega prije trudnoce...ljubazan, strpljiv, sve objasni 10x ako treba, komunicira emailom na razno-razne upite, ordinacija nova - cak bolja od vecine privatnika, jedino sestra neorganizirana i prije bi papu u Vatikanu dobila na telefon nego nju! Al opet uvijek izade u susret, iako vodim trudnocu privatno nikad nije bilo kompliciranja ni filozofiranja oko izadavanja uputnica i sl.
U kojem si ti kvartu sad? Daj mi reci kod kojeg pedijatra vodis djecu? Ja sam razmisljala kad rodim malu upisat kod dr.Jovancevica.
Sortiraj odgovore
Najstariji