Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    suncica85
    26. Srpanj 2018. 14:29

Bok cure, christyy kuzim te, isto mirovanje, sa zeljezom dobila i ja sirup, uzela sam floradix, rekli mi il njega il ferum lek, ajd bar mi je secer dobar, al budemo sve izdrzale bitno da bebe rastu 
    Gledam ove hobotnice, guglala sam al imaju grupu na fejsu zatvorenu a ja nisam na fejsu, po nekim clancima na netu pise da jako puno zena radi za njih. Ja sam svom malcu napravila ribicu sa ovakvim frkanim repicima 

treba jos neke perajice dovrsit al iglu si novu moram nabaviti
    treba jos neke perajice dovrsit al iglu si novu moram nabaviti

petrapp2605
    26. Srpanj 2018. 14:31

Christyy taj i ja pijem trenutno, nije mi baš fini ali što se mora, za razliku od ostalih taj mi nije težak za želudac, uzmi obavezno i neki vitamin c uz njega da bude bolja apsorpcija.
    Dok sam skuhala ručak preznojala sam se 17 puta, sad sjedim na terasi i hladim se na povjetarcu i slušam kako je počelo grmiti... 

Isssa
    26. Srpanj 2018. 14:32

Justme123

Isssa i da i ne, to ti gledaju ovako otprilike: cerviks se prvo mora skroz skratiti tj nestati da bi pocelo otvaranje i zato se, dok god cerviks postoji, gleda ulozivost i duljina cerviksa, a tek kad njega nema onda se gleda otvaranje i njegova sirina. Ne znam jel ti ista jasnije, stavljam sliku da vidis

Hvala ti, prije mi je pisalo ULOŽIVA a sada PROHODAN i to me buni, više neznam dal' imam uopće cerviksa ili nemam, ako sam dobro shvatila ovo kaj si objasnila to bi bilo da ga imam ali da je omekšan??????

Palcica12
    26. Srpanj 2018. 15:08

Meni ti je cerviks isto skracen i prohodan, to bi znacilo da je poceo nestajati (skracivati se) i da je otvorenost prohodna za jedan clanak. Uloziv bi znacilo da jos nije skroz prohodno vec samo ulozivo. Tako sam ja to shvatila.
    Od zeljeza ja pijem tot'hema ampule koje se rastvore u vodi ili soku i odlicnog su okusa. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Bruncili
    26. Srpanj 2018. 15:41

Ajme muka po objasnjenju cerviksa- i meni je to tabula rasa...mislim ds cemo cekat schinnin 🤣 nasu doktoricu

26. Srpanj 2018. 15:41

Isssa

Justme123

Isssa i da i ne, to ti gledaju ovako otprilike: cerviks se prvo mora skroz skratiti tj nestati da bi pocelo otvaranje i zato se, dok god cerviks postoji, gleda ulozivost i duljina cerviksa, a tek kad njega nema onda se gleda otvaranje i njegova sirina. Ne znam jel ti ista jasnije, stavljam sliku da vidis

Hvala ti, prije mi je pisalo ULOŽIVA a sada PROHODAN i to me buni, više neznam dal' imam uopće cerviksa ili nemam, ako sam dobro shvatila ovo kaj si objasnila to bi bilo da ga imam ali da je omekšan??????

Cerviks imas jos svakako, dug je clanak, kasnije ce se skratit na 3/4 clanka pa 1/2 clanka i tak dok ne nestane. 

Christyy sretno sa sirupom, nadam se da te nece dodatno zatvoriti onda.
    Suncica85 kako je slatka ribica! Pa vi ste sve talenti samo takvi! Ja siva jedino rupe na plisanim igrackama 😂😂

petrapp2605
    26. Srpanj 2018. 16:15

Curke ima koja od vas iskustva ili je vidjela uživo ova kolica Kuneret libero model, nagledali smo se kolica svih mogućih cijena, i skupljih i jeftinijih al se nikako ne mogu odlučiti...

Dea_Rene
    26. Srpanj 2018. 16:27

petrapp2605

Curke ima koja od vas iskustva ili je vidjela uživo ova kolica Kuneret libero model, nagledali smo se kolica svih mogućih cijena, i skupljih i jeftinijih al se nikako ne mogu odlučiti…

Ja sam uzela kunert silver2 model, djeluju mi ok, vidjet čemo što če praksa pokazati. Iako nisu baš sasvim lagana

petrapp2605
    26. Srpanj 2018. 16:32

Dea_Rene hvala ti na odgovoru, da i meni se čini da ima i lakših, a mislim da ću na kraju presuditi na temelju težine budući da doma imamo jako puno stepenica i neće mi muž uvijek moć nositi kolica, a njemu će i neka teža biti lagana. 

Isssa
    26. Srpanj 2018. 16:53

Evo dobila sam objašnjenje od mame sa 6 dijeteomna putu😀, kaže ona da je 1 članak normalan za tjedan trudnoće a uloživa znači djelomično prohodna a prohodan do glavice da sam otvorena za prst skroz, unutarnje i vanjsko ušće🤔, uglavnom propuh 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.