Jutro Evo jedna "nova" jesenska beba i mama.. Nama četvrta bebica, izgleda oće ubrzo van 🤔... Jučer su bili trudovi (pravi) a u 29t smo i morala sam se priključiti malo jer će mi mozak eksplodirat..S obzirom na 2mj pravih trudova u prošloj trudnoći, prijevremeni, spontani, infekciju..svima nam jasno da ćemo ranije ali ne toliiikoo.. Uglavnom, pokazalo se da kad spremim torbu za bolnicu ubrzo dođe i taj dan.. A JA SAM JUČER SPREMILA TORBU 🙃😐. .. Mi opremu imamo jedino na onaj bon definitivno plahtice uzet, nznm jesam luda ili šta ali njih nikad dosta, pogotovo onih s gumicom.. Ja stvarno nznm na šta taj bon potrošit
Jutro svima! Tinna86 dobrodošla!
Meni su sve te stvari za bebe toliko slatke, ali nekak se bojim da ih ne budemo koristili pa i ne razmišljam o kupovini. Danas stiže baby robica što će nam je kuma proslijediti pa ćemo lagano krenuti u nabavu ostalih potrebnih stvarčica. Mislim da je u bipi trenutno dobra akcija za pampersice ako se netko želi opskrbiti prije.
Isssa sretan rođendan sa malim zakašnjenjem 🎂🍰🥂🎉🎉🎁
Tinna86 dobro došla! Nadam se da će bebica ipak još malo ostati u buši! Jeste u bolnici? Šta doktori kažu?
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Tinna86 zanemari torbu i nemoj se previše stresirati koliko je god to moguće 😉, nadam se da će sve biti ok i da ćete još koji tj izdržati u komadu, a ako i ne, vidi malu lavicu od MaSen koja je ipak odlučila nešto ranije doći, slatkica samo takva!
Dan curkee 😃
Tinna86 dobro došla 🙂🙂 nadam se da ce bebac ipak odlucit jos ostat u maminoj busi
Ja mislim da za bebana imam sve a sta fali cemo kupit naknadno, stvari za torbu sam kupila ali nisam ih jos spakirala 🙈🙈 jos ima vremena 😁😁
Uh uh za glavobolje najbolje meni pomaze lec u zamračenoj prostoriji i besto ledeno na glavu i prođe barem meni...
Kako ste spavale? Ja nikako se namjestit bas sam koma sada... Ali bit ce bolje 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Nas_bebac ja zadnjih par dana nešto bolje spavam u odnosu na prošli tj, al da mi se teško namjestiti bome je, prije sam na desnom boku zaspala i onda se okrenula na trbuh, a sad se samo roštiljam s jednog boka na drugi 😂 zajedno s jastukom.
Tinna86, dobrodosla! Neka bebica sto duze ostane u busi ☺
Ne znam cure kako je vama, al ja sam ko riba (citaj: kit) na suhom i krecem se tako. Vruce mi je, nocu spavam, recimo dobro, osim sto svako okretanje s boka na bok probudi i mene i muza 😄
Sad su mi najnovija paranoja pokreti. Zadnja dva dana se beban toliko umirio da ga skroz slabo i rjede osjetim za razliku od prije. U utorak nam je kontrola pa cekam sto ce doktorica reci. Moja teorija je da ima sve manje mjesta pa nema vise akrobacija. 32tt
PS. MaSen curica je divna i pravi mali lav!
Ostale curke imate predivne velike busice ❤ i neka ostanu bebice unutra sto duze 🍼
Petrapp2605 a i to je postala lutrija jer na ljevom bi trebale spavat a onda boli kuk ili prepona a na ljevom bebi smeta pa poludi od udaranja hahhahha sad preostaje nam stojecki spavat 😁😁 al ajdeee jooosss malo pa onda nebudemo moglii spavat zbog nasih malih mrvicaa 👏👏
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Joj cure ja se navukla na onaj sladoled Kontiki, bas mi je fin, osvježavajući i nema puno kalorija
Tinna86 dobro dosla!
Isssa sretan rodendan!
Mene je jucer mucila glavobolja, danas me sestica boli na dodir, nadam se da nece doci do neke upale, ne treba mi to pogotovo jel nisam doma.
Ja sam od jutra na smokvi, ajme kako su fine 😋
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji