Ssanja daj nam linkaj to sa slike ak ti nije problem. Ja sam mislila uzeti onaj next to me, al ovo me bas odusevilo, cijena ce presuditi vjerojatno 😂

Isssa sretan rodjendan 🎉🎉🎉 dobro vi napredujete 😊 jos malo i eto bebaca 😃
Ssanja sto se tice kriticnih tjedana do 35tt pokusavaju zaustaviti porod, 35-37tt ako nije puknuo vodenjak, po procijeni lijecnika tipa velicina bebe itd, ili puste da porod napreduje ili pokusavaju zaustavit...37tt Puste da sve ide svojim tokom
Suncica imas tako pravo sto se tice odjecice 😒 mi sad za decka nemamo skoro nista, jednostavno nista mi nije bilo ono wow 😞 kad udjem negdje sa djecijom opremom kupim masu haljinicai svega za curu, a za malog nista specijalno nikad nema 😐

Isssa sretaan ti rockaas 🤩🤩
Ako koja ide ove dane do Petrove na kontrolu ili nesto javite se pa da se spustim dolje da nekoga odavde i upoznaam..
Divne ste mi sve..
Mi smo danas popodne spavali na trbuscicu i bas divnoo..

http://www.bimaco.net/artikal.aspx?url=HAUCK%20GROW%20WITH%20ME%20123%20DIAMOND%20BEIGE&id=4840
Evo link gdje sam ja to gledala, sigurno se ima uzeti i u Hrvatskoj, možda da ukucate sam naziv proizvoda pa da vidite gdje ima. Meni je isto super mada svakako sam mislila prvo otići da ga vidim uživo prije nego se odlučim da li kupiti.
Jusme123 i ja sam gledala next to me i razmišljala o njemu prije nego što sam vidjela ovo. Znaš li slučajno koliko košta jer ga još nigdje nisam našla?
Schinin hvala za info, tako mi je i doktor objasnio nego sam ja u fazi brojanja dana do tih 35 tjedana pa stalno računam koliko je to još preostalo 😊 Da li to znači punih 35 tjedana ili je bitno uči u 35ti tjedan? To me baš buni

Ssanja hvala ti za link. Imas chicco next to me koji je 1500 kn i cam culliami 1700, ali mislim da Bubamara ima jedan od tih za 1200, samo ne znam koji od ta 2:
Chicco
http://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/chicco-krevetic-next2me-light-grey_1525/
Cam
https://www.magicbaby.hr/cam-kolijevka-cullami-col-143.html
Evo, ima i u Bubamari slicna verzija one njihove FreeOn marke:
http://www.bubamara.in/djecja-soba/kreveti-i-dodaci/krevetici/freeon-kreveti-close-to-me/633433830064563343
MaSen pa ona je divna! 😍

Dija85 čestitam❤ super su stvari za malu princezu.
Isssasretan rođendan, i super za pregled. Ti si sad 33+4 ako je potpis tačan? To onda znači da je nama kritično još tjedan dana i da smo onda i mi sigurni nadam se 😊 jesu li ti rekli koliko je teška beba?
MaSendivno napredujete, šalje pozitivne vibre da tako i nastavi i da uskoro budete skupa, princeza je divna, svaki put se rasplačem kad je vidim ❤❤
Ja sam danas sva slomljena, cijelu noć sam se budila svako sat vremena od holtera za tlak, stegne mi ruku i zaustavi cirkulaciju, jedva sam dočekala jutro da ga skinem, sad čekam nalaze pa ćemo vidjeti kakva je situacija.
Pošto sam primila tokolizu i kortikosteroide za razvitak pluća bebinih oni vele da sam sad već sigurna 😀, a težina bebe....neznam kaj da ti velim, privatnik kaže 1900, iduće jutro u Petrovoj 2800, e sad tko je u pravu nemam pojma 🤔
Hvala na čestitkama 😘😘😘😘
MaSen ja sam u Petrovoj u srijedu opet, ako ćete još bit u bolnici javim se pa popijemo kavicu 😀, to bi baš bilo lijepo 😀😀😀😀😀

Dobro jutro cure, glavobolja opet od jutra. Ali seka me upozorila na to i u trecem tromjesecju. 🤮 nadam se da ste se odmorile i lijepo spavale! Ja pijem kavu, doručkovala kajganu i ne znam sto cu kasnije raditi😁

Issa sretan rodendan!! Dobila si najljepsi rodendanski poklon! Hvala dragom Bogu da je stanje isto i da ne moras vise mirovati.
MaSen curica je bombon 😍😍 vidim hobicu u inkubatoru, kako reagira na nju? Ide s vama doma?
Cure koje su bile na pregledima vidim da je vise manje sve u redu osim kojeg mirovanja ali sve se to prezivi.
Mene su moji decki izbacili iz kreveta 😭 eno njih trojica hrcu a ja pijem kavu.

Isssa moze draga samo javi.. biti cemo sigurno..
Da da.. ta hobica je njezina i ide sa njom doma..
Vidjela sam da se zna tu u tam uhvatiti za nju... a njima to ipak pruza nekakav osjecaj pupcane vrpce...

Isssamoze draga samo javi.. biti cemo sigurno..
Da da.. ta hobica je njezina i ide sa njom doma..
Vidjela sam da se zna tu u tam uhvatiti za nju… a njima to ipak pruza nekakav osjecaj pupcane vrpce…
Ajme super!! Ja sam nagovarala baku da se pridruzi heklanju hobica ali je prestara i kaze da nije to vise za nju. Da je sve zaboravila. Ja sam razmisljala da narucim kad rodim jednu. Zenskice koje rade su predrage.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji