Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    25. Srpanj 2018. 20:37

Isssa pa to su divne vijesti da se možeš kretati, i sretan ti rođendan! Od ove virtualne torte ne raste šećer 😉😉!
    Dija85 i mi smo tu negdje, tak da je i moja mrvica valjda tu negdje s težinom 😊, a robica ti je preslatka. 

Nas_bebac
    25. Srpanj 2018. 20:38

Sretan rođendan Isssa 🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
    Čestitke na nemirovanjuu 😁😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Ssanja
    25. Srpanj 2018. 20:40

Dija85 čestitam ❤ super su stvari za malu princezu.
    Isssa sretan rođendan, i super za pregled. Ti si sad 33+4 ako je potpis tačan? To onda znači da je nama kritično još tjedan dana i da smo onda i mi sigurni nadam se 😊 jesu li ti rekli koliko je teška beba?
    MaSen divno napredujete, šalje pozitivne vibre da tako i nastavi i da uskoro budete skupa, princeza je divna, svaki put se rasplačem kad je vidim ❤❤
    Ja sam danas sva slomljena, cijelu noć sam se budila svako sat vremena od holtera za tlak, stegne mi ruku i zaustavi cirkulaciju, jedva sam dočekala jutro da ga skinem, sad čekam nalaze pa ćemo vidjeti kakva je situacija.

Baby.nb1
    25. Srpanj 2018. 20:48

Isssa bravo za pregled i sretan rockaaas! ❤️😘
    Robica je preslatka, ne zna covjek kako da se zaustavi kad krene!
    Schinin super je majica! 

url=https://lilypie.com]

Ssanja
    25. Srpanj 2018. 20:48

I da, danas sam našla ovaj set na netu i cijeli dan se dvoumim da li da ga kupim ili da uzmem samo kolijevku. Set mi izgleda super ali već smo kupili ljuljačku pa ne znam jel mi suvišna ova ležaljka. A ne znam ni treba li mi uopšte kolijevka kad imamo krevetac ali mi se sviđa da je imamo zbog pokretljivosti po stanu. Ili da kupim onaj putni krevetac igraonica i krevetac 2u1 pa da to mogu prenositi po stanu a super dođe i kad se negdje ide. Ili da ništa ne kupujem 😀😀 Baš nisam pametna pa je svaki savjet dobrodošao 😊

Dija85
    25. Srpanj 2018. 20:49

Hvala cure! 
    Isssa sretan rođendan! 💐🎂
    Super za pregled! 

Dija85
    25. Srpanj 2018. 20:55

Ssanja

I da, danas sam našla ovaj set na netu i cijeli dan se dvoumim da li da ga kupim ili da uzmem samo kolijevku. Set mi izgleda super ali već smo kupili ljuljačku pa ne znam jel mi suvišna ova ležaljka. A ne znam ni treba li mi uopšte kolijevka kad imamo krevetac ali mi se sviđa da je imamo zbog pokretljivosti po stanu. Ili da kupim onaj putni krevetac igraonica i krevetac 2u1 pa da to mogu prenositi po stanu a super dođe i kad se negdje ide. Ili da ništa ne kupujem 😀😀 Baš nisam pametna pa je svaki savjet dobrodošao 😊

Ja sam vec prije bila napisala, da nemam kolijevku nebih ju sigurno kupovala. Jako kratko ce lezati u njoj, a ljuljacku kazes da vec imas. Pa ne znam, ja recimo ne bih trosila na to. Ako kupujes ili imas kolica 3 u 1 sa onom gondolom, mojim prijateljicama su bebe puno spavale u tome u stanu, pa i s tim mozes kud hoces. Mozda netko ima pametniji savjet, ali ja sebi nebi kupovala to

• Bruncili
    25. Srpanj 2018. 21:01

Ssanja meni je ovo top. Di si to nasla? Ja sam isto za te opcije 3 u 1 jer nemamo velik stan a sve gadgete si zelim da olaksam i sebi i njoj sto vise 😂 grozno zvuci ali dragi radi il od 9 do 5 ili od 5 do 1. Tako da... pomoc trebam 😂

25. Srpanj 2018. 21:06

Isssa jeej! Bas mi je drago da vise ne moras mirovat! Sretan ti rodendan!! Koji lijepi poklon si dobila, smijes u setnju konacno 😊
    Ssanja meni je super to sta si nasla! Volim te 3 u 1 stvarcice koje mozes koristiti duuuugo. Ja kolijevku nisam imala za prvo 2, ali sad ju definitivno planiram imati i ovo sa slike mi izgleda genijalno.

25. Srpanj 2018. 21:08

Ssanja daj nam linkaj to sa slike ak ti nije problem. Ja sam mislila uzeti onaj next to me, al ovo me bas odusevilo, cijena ce presuditi vjerojatno 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.