Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    25. Srpanj 2018. 16:49

Masen preslatka mala misica 😍😍😍 drago mi je da polako napredujete! Nadam se da ce tako I nastaviti i da ste brzo doma!
    Petra suosjecam 😔 I ja sam se jutros rasplakala jer je mala jos spavala i bila tako slatka a ja je morala probudit za skolu...😂
    Isssa I ja se bas osjecam kao kit, usudila bi se rec I da sam veca od tebe 🤭 sad se samo mogu kotrljat.... svaka cast na skidanju laka, ja to vec dugo ne mogu 😖 
    Dea_rene, Jelena, Tinci, Suncica Bude su vam predivne, sve ste bas fit trudnice 😍
    Skola od male ima novu direktoricu pa su sinoc imali kao mali party da se ona predstavi, posto smo relativno novi ja skoro nikog nisam poznavala i kako sam koga upoznavala standardno su mi rekli “a vidi, I drugo ce svaki cas!”.... a meni ostala jos tri mjeseca.... 

PlavaBorovnica
    25. Srpanj 2018. 16:51

Sad ću samo šibnuti fotku jer sam dužna za puni 32.tjedan. 31.tjedan sam propustila slikati. Svima 😘😘😘. Javim se uskoro, hvala na virtualnim zagrljajima i razumijevanju za hormone, odmah mi je bilo ljepše oko srca :)

Baby.nb1
    25. Srpanj 2018. 18:49

Dakle, ja ne znam kakvi su ovo napadaji za slatkim danas kod mene, al neizdrzivo je 😣😣 "sreca" pa doma nema nicega... Probala sam sa sljivama ali ne pali... Sastrugala sam zadnje dvije zlicice iz teglice linolade, izgledala sam ko onaj golum iz gospodara prstenova i my precious 🤣Narucila sam od muza kekse pa nek ide zivot... 

url=https://lilypie.com]

Dija85
    25. Srpanj 2018. 19:10

Bok cure! Evo me s pregleda. Malena je teška 1425 grama. Nije mi rekao koliko je dugačka. Sve je u redu samo je položaj nikakav. Lijevo skroz gore je glava pa ide tijelom prema dolje pa opet skrooooz gore desno nogice. Kaze ginekolig, pa kako je jos u tom položaju. Kaže nema sumnje da je curica, pa Teta kada budeš ažurirala dopiši meni ime Maja.

Schinin
    25. Srpanj 2018. 19:12

Baby.nb1 totalno te kuzim, i meni je tako vec 2 dana... prekjucer sam umirala od zgaravice jer sam pojela paketic keksa....
    PlavaBorovnica zgodna busica😍
    Nama jos nije puni tjedan I nisam se ne vidi bas nesto, ali mi je majica cool 🤣🤣🤣🤣

Pozdrav od Nicholasa 😜
    Pozdrav od Nicholasa 😜

25. Srpanj 2018. 19:15

Dija85

Bok cure! Evo me s pregleda. Malena je teška 1425 grama. Nije mi rekao koliko je dugačka. Sve je u redu samo je položaj nikakav. Lijevo skroz gore je glava pa ide tijelom prema dolje pa opet skrooooz gore desno nogice. Kaze ginekolig, pa kako je jos u tom položaju. Kaže nema sumnje da je curica, pa Teta kada budeš ažurirala dopiši meni ime Maja.

Vec sam jednom linkala ovo, ali evo opet ako si koja zeli sama izracunati duzinu bebe (upises duzinu bedrene kosti u milimetrima (to uvijek napisu na nalaz) i izracuna ti duzinu bebe, npr moj je 38 cm):
    http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-feto

Schinin
    25. Srpanj 2018. 19:16

Dija super za pregled i cestitke na curetku😊 mi smo tu negdje sa terminom pa cu I ja mog malca racunat da ima kilu I po 🙂 nama uz tek 14.8...

Dija85
    25. Srpanj 2018. 19:22

😁😍
    E da, s kilama sam na +10.5, kaze ok je to. Malo se vise kreci i pripazi sto jedes ali u redu je. Gledala sam sekinu trudničku ona je sa 25 tjedana bila +12 kg, isto je gradjena kao i ja pa joj nista nije prigovarao.

suncica85
    25. Srpanj 2018. 20:06

Schinin super mi je majica, znam da bi se muzu jako svidjela 
    Hvala za kalkulator, i ja sam samo dobila info o tezini, znaci vec je na 42cm 
    Kako mi je lijepo vidjeti odjecicu za curice, za decke je slatko al sve mi je nekak sladje za curice, bas ih mozes srediti ko bombone 

Isssa
    25. Srpanj 2018. 20:19

Hej klokanice moje 😀
    Nema me cijeli dan i imam kaj čitati, sve ste mi prekrasne, bušice rastu, kile dolaze 😂 ma divota 😍
    MaSen lijepo napredujete, brzo ćete i doma ići ovim tempom 😀
    Doznake sam mogla predavati poslje 15. u mjesecu, nikakav problem 😀
    Bila sam danas na pregledu, i dalje sam prst otvorena do ovoja i glavice 😀, više memorandum strogo mirovati, mogu napokon malo i prošetati, jupyyyyyy, baš sam sretna jer me već sve boli od ležanja 😀😀😀😀
    Moram napraviti GUK profil zbog šećera, prvi put u životu ići na dijetu ali nema veze, i to ću izdržati 😀, više nemoram piti magnezij i duphastone, NAPOKON 😀, iduću srijedu opet na kontrolu 
    Uglavnom rekao je da sam već u sigurnom tjednu i da se ništa ne brinem ako se ubrzo porodim😀

Danas mi je i rođendan, i baš sam sretna i vesela 😀, 33 puna tjedna trudnoće i 33 rođendan, pošto vas ne mogu počastiti šaljem vam virtualnu cugu i kolače 😂🥧🍰🎂🍺🍻🥂🍷🍹🍸🍾, eto birajte kaj kome paše 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.