Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Srpanj 2018. 14:17

suncica85 bas si slatka s tom majicom! 😊 Ma nemaju ti sta rec za tih 8kg, mislim da bi bili ludi da im to smeta, a i sve ti je u trbuhu, skroz si fit trudnica, ja sam koji tjedan iza tebe i na +10, ali isto ne izgleda kao da sam toliko u plusu, stavim sutra slikicu.

petrapp2605
    25. Srpanj 2018. 14:23

suncica85 dobrodošla nam nazad! Baš ste divni 😊, kilaža ti je sasvim ok, i sve ti je u bušici! 

Mrs.mom
    25. Srpanj 2018. 14:39

Mi smo danas super.. imamo samo sondu za hranjenje.. pala je 100 grama na kilazi ali je rekla doktorica da je sve to normalno prvih 5 dana.. 
    Ja imam mlijeka i izdajam se svaka 3 sata.. 

Curke vase busice su divnee.. nek samo bebice budu cim duze unutra.. 

Hvala vam svima na pozitivi.. saljem puse 😘😘😘

25. Srpanj 2018. 14:47

MaSen

Mi smo danas super.. imamo samo sondu za hranjenje.. pala je 100 grama na kilazi ali je rekla doktorica da je sve to normalno prvih 5 dana..

Lutka mala! Kako je lijepo vidjeti ju bez onog plavog svjetla! Super vas 2 to odradujete. Bas sam sretna zbog vas.

petrapp2605
    25. Srpanj 2018. 14:53

MaSen evo sva sam se raznježila i rasplakala, preslatka je mišica mala! To je odlično da imaš mlijeka. I mi tebi šaljemo puse 😘😘😘

suncica85
    25. Srpanj 2018. 14:53

MaSen prekrasna je  i odlicno za mlijeko, sve ide svojim tokom polako 
    Petrapp za rucak ako ti ista pomaze ja sam si upravo skuhala bolonjez s purecim mesom, s obzirom da muz jede samo perad, a nisam ni ja ljubitelj mesa prevec, isla s pregleda i u tramvaju mi doslo da mi se to jede, a barem je i brzo gotovo ;)

Baby.nb1
    25. Srpanj 2018. 16:04

MaSen

Ma uljepsala si mi ovaj sparni dan! Divna je! 😍
    Cure hrpu lijepih busica sam vidjela! Sve ste divne ❤️
    Zavidim na imenu Toma! Jos uvijek pokusavam muza nagovorit! 😀 Toma i Simun su mi ❤️
    Sto se tice sindroma nemirnih nogu, sinoc sam mislila da ce mi se jedna noga odvojit od tijela i skakat po stanu dok mi spavamo🤣🤣🤣
    A hormoni, sta da vam kazem, nema tu pomoci

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    25. Srpanj 2018. 16:05

Suncica85 hvala na tvom prijedlogu za ručak, došao je tata po mene pošto je na go, tako da sam kod svojih ručala 😊

Nas_bebac
    25. Srpanj 2018. 16:31

Masen suze su mi pobjegle kako ste slatki i veliki bas ljepo napredujete 👏👏👏😘😘
    Ja nakraju radila  pohano i blitvu i krompir za rucak... Bas nemam inspiracije... 
    Mi idemo malo prilec jer bome je ubitacan dan  sparno, jos pljusak prosao i nije nista ohladio samo je gora sparina 😳😳😳

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Palcica12
    25. Srpanj 2018. 16:48

MaSen dusa mala, bas je slatka! 😍
    Super za mlijeko! 😀
    Cure trbuscici su vam divni! 😀

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.