Jutro cure, ajmeee ja se upravo probudila čak je i dragi oko 9 išao na posao ništa nisam cula sad ga zovem i kažem pa šta me nisi probudio veli pa dao sam ti pusu ti ništa pokrio ti bušu ❤
BUŠE SU VAM PREKRASNE baš dobro izgledate 😘😘😘
Ne znam meni moja ginekologica prije 27 ni neda doznake uvijek mi kaže dođi 27 ili iza.. kako vi dobijete prije 🤔
Jutro cure, ajmeee ja se upravo probudila čak je i dragi oko 9 išao na posao ništa nisam cula sad ga zovem i kažem pa šta me nisi probudio veli pa dao sam ti pusu ti ništa pokrio ti bušu ❤
BUŠE SU VAM PREKRASNE baš dobro izgledate 😘😘😘
Ne znam meni moja ginekologica prije 27 ni neda doznake uvijek mi kaže dođi 27 ili iza.. kako vi dobijete prije 🤔
Jutro! Ja nisam iz grada gdje idem na pregled. Pa ako mi je pregled oko 20. u mjesecu uvijek mi daju doznake da ne dolazim opet k njima i ne vozam se bezveze. Do sad sam u firmu slala do 25. U mjesecu jer mi je tako sef rekao. Pa onda odmah odnesem i u zdravstvo. Danas imam pregled jer je bio na godisnjem pa cu sutra odnijeti sve
Jutro cure!
Koliko krasnih trbuha jucer i danas 😍❤
MaSen samo hrabro i mlijeko ce doci, malena je slatkis 😚
Doznake se izdaju poslije 25. i predaju do 5. barem kod nas, ja ih uvijek nosim zadnji tren skoro i nikakvih problema nisam imala s tim 😊
Busice divne, kako lijepo rastu 😍
Nama je sutra puni tjedan pa cemo se sutra slikati
MaSen super za mlijeko! Bas mi je drago da uspijes izdojiti.
Isssa ja odem na trajni lak zato, samo ne znam bi li sad produzivala ili skinula jer me uvijek strah da ne bi ostalo, a ja moram rodit (potpuno neopravdan strah za nekoga tko je 2 puta rodio NAKON termina)
Andeo to ti ovisi i o doktorici, jedna kolegica moja je od svoje ginekologice mogla dobit doznake vec 10. u mjesecu (ne znam postoji li medu njima neko nepisano pravilo u vezi toga inace ili im je bas propisano, ali ona je mogla i pocetkom mj dobiti kad je bila na komplikacijama).
Bila sam na pregledu, bebica je super, zivahna, 1400g i odbija suradnju, prekrizenih nogica na pregledu tako da jos uvijek ne znamo 100% je li decko (jos cu na kraju tek na porodu saznati), ja na +10kg (dr nije presretna radi toga).
Curke da li koja zna od kad se pocinje ici na ctg, i sta tacno on ocitava? Ili sam glupa ili sta ne zamjerite 🤣 mnogo informacija, pojmova itd u trudnoci, ne moze trudnicki mozak sve da zapamti 🤣
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Curke da li koja zna od kad se pocinje ici na ctg, i sta tacno on ocitava? Ili sam glupa ili sta ne zamjerite 🤣 mnogo informacija, pojmova itd u trudnoci, ne moze trudnicki mozak sve da zapamti 🤣
A mislim da to ovisi o gradu u kojem se nalazis. Ali obicno te posalju negdje s 37 tjedana u TA u bolnicu na daljnje pracenje i tamo ti rade ctg. On mjeri brzinu otkucaja bebinog srca i stvara krivulju za koju onda oni znaju jel uredna ili nije. Isto tako mjeri broj i jacinu kontrakcija, ako ih imas.
Jutro svima!
O slatkih li trbuha, sve lijepo rastemo!
Ja sam jutros totalno razdražljiva, ne znam što bi skuhala pa mi se zato plače jer znam da nitko neće umjesto mene, muž mi radi tak da ga opet neće biti cijeli dan i onda mi se opet plače i tako ukrug jutros.
Hormoni se poigravaju s nama
Jutro svima!
O slatkih li trbuha, sve lijepo rastemo!
Ja sam jutros totalno razdražljiva, ne znam što bi skuhala pa mi se zato plače jer znam da nitko neće umjesto mene, muž mi radi tak da ga opet neće biti cijeli dan i onda mi se opet plače i tako ukrug jutros.
Hormoni se poigravaju s nama
Slažem se s tobom, fascinantni su mi ti hormoni!
Pozdrav cure, ima vec sad dva mjeseca da se nisam javljala valjda, budem se sad aktivirala kak sam doma. Pogledala sam dosta zadnjih postova i popratila i sve ste prekrasne
MaSen cestitam i drago mi je da je sve u redu i biti ce sve u redu
Ja sam danas imala prvi pregled i uzv u petrovoj, malisa ima 1838g i dobro je, ja sam za prst otvorena pa mirovanje sad.
Ne znam za doznake, ovaj mjesec sam bas otvorila bolovanje i sestra mi je samo rekla neka nosim iza 20og na hzzo, nisam jos budem do kraja tjedna i ja predala, to sjeda tek tamo krajem sljedeceg mjeseca?
Teta kad ces azurirati mozes kod mene upisati za bolnicu petrova, spol decko, zvat ce se Toma , hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji