Jutro curke :)
MaSen ajme mala je prekrasna!!! I odlično za mlijeko! Bit će to sve super, baš mi je drago
Dea_Rene i Jelena M super izgledate!
Isssa i ja se osjećam da ću se raspuknut. Čak mislim da nisam toliko velika koliko mi je trbuh napet i zategnut a sutra idem na pregled tako da me te tvoje muke pri depilaciji čekaju večeras. Držite fige da se ne izmasakriram sva
Dea_Rene i Jelena super izgledate
MaSen malena je preslatka brzo ćete vi kući..
Isssa suosjećam sa tobom
Ja bila petak na pedikuri, sama ne uspijevam nalakirati nokte.
Kako ste cure danas? Što ćete raditi?
Moje curke još spavaju. Čekam da se probude, pa idemo kod moje none.
Mi isplanirale da idemo popodne na more, ali pozvani na roštilj, pa eto promjena plana..
I da...vrijeme baš brzo leti....neznam kako vama..nama je jučer bio puno tjedan..
Dobro jutro!
DeaRene, Jelena i Tinci, diiiiivne! 😘😘😘
Evo i nas sa zakasnjenjem za puni tjedan :)
Imajte lijepi dan, sretno svima na pregledima :)
Issa meni bi isto urastale od voska i epilatora, al secerna mi je preporod. Napravim piling doma prije nje i par dana iza tretmana i stvarno nista ne urasta. Jedno vrime sam si mislila uzet laserski epilator, al sad su mi toliko posvjetlile da nema smisla tj ne virujen da bi odradia mi dobro.
Tinci tebi je doslovno sve islo u trbuh, noge i ruke i ostalo su ti kao u modela.
Ja bi trebala sad na posa odnijet doznake da to rjesim, muz ionako ide put Trogira. Nadam se da necemo upast u neku guzvaru, al malo vjerojatno. Ima par dana je 3 ipo sata isao od Splita do Trogira i nazad.
Mi se nadamo da on nece imat posla za vikend pa da cemo uspit na more cjelodnevno iza Omisa negdi.
Teta bas slatki tobolcic. Doznake mozes vec nosit na hzzo, ja isto namjeravam danas da rjesim i na poslu i tamo.
Jutroo curkee mi se danas cak i naspavali 😁😁
Bebo aktivan od jutra kako moram brojat pokrete to moje djete napravi 10 pokreta u 5 min a ne u sat vremena hahaha 😁😁😁
curke predivni trbusi
Isssa suosjecam s tobom nocas da cu se okrenut hmm sve u svemu muz me okretao 😂😂😂
Teta inace kazu od 25-5 da se nose doznake s time da su meni na poslu rekli da ako mogu do kraja mjeseca jer je njima lakse za place poslje ...
Tu kod nas je vec sada 28°C tako da ja svecano odlucujem zatvorit se u kucu i pod klimu 😅😅
I razmisljma sta kuhat danas imate kakve ideje?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Eh evo malo smjeha 😁😂😂
https://www.facebook.com/342769985852639/posts/1623246697804955/
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutro svima!
O slatkih li trbuha, sve lijepo rastemo!
Ja sam jutros totalno razdražljiva, ne znam što bi skuhala pa mi se zato plače jer znam da nitko neće umjesto mene, muž mi radi tak da ga opet neće biti cijeli dan i onda mi se opet plače i tako ukrug jutros.
Pozdrav cure, nije me bilo jedno vrijeme pa nisam bas stigla pohvatati.
Evo i ja na mirovanju, isto je jako nisko, ali sad za sat zatvorena i cerviks je ok.
Vidim da je masen rodila, cestitam i drago mi je da je sve ok :)
Cure, sto se tice ovih secera, kad radite profile, onda se ne orijetirate po seceru kao u ogttu, tako da nakon sat vremena secer smije biti 7.8, nakon dva sata 6.7
Vidim da busice lijepo rastu i nadam se da ce tako ostati do termina :)
Sortiraj odgovore
Najstariji