Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    31. Prosinac 2017. 06:17

Hahahha. Vama se ne spava... Moja L glumi sovu od 5 ujutro. Smije se, guguče, a ja se ljuljam zatvorenih očiju pored nje.
    😂😂😂😂

luce <3
    31. Prosinac 2017. 06:51

Dena1009

Trudnicki vidla sam i ja, al ne kuzim zasto su se cure odcijepile. Bezveze mi je tumbat iste teme na dva mijesta, a nemam ni vremena.
    V spava ko anđelčić, a ja vec pola sata brojim zjake.😥

Pa ja vas recimo odnedavno citam i tu, al kad sam tek rodila vi ste se ode dobro raspisale i puno vas je i nisam mogla pohvatat zaostatke i komentirat sve, par puta kad sam i komentirala osjecala sam se ko padobranac, a tamo nas je ostalo samo par pa mi je lakse tamo pratit situaciju i aktivno sudjelovat 😁

• Dena1009
    31. Prosinac 2017. 07:00

luce <3

Dena1009

Trudnicki vidla sam i ja, al ne kuzim zasto su se cure odcijepile. Bezveze mi je tumbat iste teme na dva mijesta, a nemam ni vremena.
    V spava ko anđelčić, a ja vec pola sata brojim zjake.😥

Pa ja vas recimo odnedavno citam i tu, al kad sam tek rodila vi ste se ode dobro raspisale i puno vas je i nisam mogla pohvatat zaostatke i komentirat sve, par puta kad sam i komentirala osjecala sam se ko padobranac, a tamo nas je ostalo samo par pa mi je lakse tamo pratit situaciju i aktivno sudjelovat 😁

Al vi nama falite ☺☺❤
    Ponovit cemo sve zto treba, ko i inace, samo dođite🙃
    Eto ja tek neki dan skuzila da se roba c&a krci (dok sam sama probala), a ponavljaju cure jos od polovice trudnoce 😅

url=https://lilypie.com]

I_me
    31. Prosinac 2017. 08:14

Jutro! 
    E a di je Barbs? 
    Inace ako ne stigne preko dana pisat onda je nocu aktivna a nje nema..
    Ugl.. BARBS-sretan rodjenfan!😊
    I neciji miz isto ima.. srettno i njemu 😂
    Ova moja mala ima sat na guzici.. svako jutro u 8 se prikljuci 😂 sad papa i zaspat ce a mama ce uspjet popoit kavu u miru.
    Ps-muz mi je na godisnjem do 15og 😥😂
    I opet mi dolazi svekrova na par dana 😥

I_me
    31. Prosinac 2017. 08:19

Màslacak-preslatki su ti pacici 😊

treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 08:24

e da, barbari našoj sretan rođoooo
    I_me blago ti se.....moj je 5 dana uzeo i to trebam bit "sretna"....a nisam si ni došla k sebi evo on već prvi idući radni dan odeee a ja sama s njih troje, bez škole i bez treninga, ne znaju šta bi sa sobom pa mene gnjave

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 08:27

luce kužim te, nisam ni ja prvih misec imala baš vremena ali dobro, još nije bilo ni puno cura na ovom "mama" topicu (većina je bila još uvik na onom starom...kojeg jednostavno više nisam sitzala ni preletit)
    ali šta se tamo pisalo, od 15.9 nadalje ja pojma nemam niš...ko se uda, ko se rasta, ko je sagradija kuću, ko nije...niš nisam u toku

treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 08:38

e, pisalo se o dohrani....ja još nit ne promišljam, mada brzo će i to doć na red.
    S Tomom sam prvi pokušaj imala s 5mj točno....imao je 9 kilograma taman i prvo što sam mu ponudila je bila banana. Nije bio oduševljen na prvu , čudno djetetu kad samo za sisu zna, ali kroz neko vrijeme je prihvatio i povećavali smo količinu s 2 žličice početne, dok nismo došli do full obroka.
    evo iskopala sa na kompu i foto tog prvog obroka i njegova reakcije :D

treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 08:39

maslačak, šta ste vi dosad probali?

• Dena1009
    31. Prosinac 2017. 09:26

Barbs i Violetinom muzicu zelimo sve naj naj za njihove ročkase🎂🎂
    Iskusne mame ocekujemo nekakve receptice za dohranu za nas laike🙃
    Treca pa bas su ti velike bebe 🤗 Izgleda ko moj necak sa godinu dana😏
    Maslacak jel vi puzete? Vi ste mj dana stariji pa mi je super vas ispitivat da znamo sta je sljedeci korak😅
    Inace, zaboravih, jaàaako su ti medeni pačići, ovak skupa braco i seka❤❤❤
    Ja imam tak fotke sa braticem, razlika je 4mj, a u to vrijeme smo zivjeli u istoj kuci. Tak da skupa lezimo u kimbiju, skupa sjedimo na tuti, skupa jedemo, ko blizanci😅
    Violeta mene i seku su moji uvijek vodili sa sobom, osim ak je bas neka zabava bila kasnovecernja (rijetko) bi nas baka pricuvala ili kad smo isli u svatove bi nas navecer dovezli doma k baki. Tako da, ne vidim zasto nebi roditelji povremeno izasli ako im je to gust, al u takve provode ne bih vodila dijete. Popiti kavu po danu, otic k frendovima na druzenje, definitivno bih ga vodila. A opet ako osjetim potrebu da izađem sama na kavu ili sa mm, ostavila bih ga baki na koji sat.
    Barbs proteze se pitanje, sta si zeno radila ove noci??😉😉😘

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.