Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    31. Prosinac 2017. 10:57

Uspjela sam izdojit 125ml jeeeeeeè
     To cu sad nosit sa sobom kad budemo islj sad do grada. Valjda se nece previse ohladit. 
    Ne da mi se izvlacit sish na ovu hladnocu 😂
    9

Barkleys
    31. Prosinac 2017. 11:00

I_me

To cu sad nosit sa sobom kad budemo islj sad do grada. Valjda se nece previse ohladit.
    9

Ja uvijek kad negdje idem ponesem izdojeno. U početku sam koristila onu termo torbu za bočice, ali moja bi i ledeno pojela. Temperatura joj ne igra ulogu, kao niti koja je boca, sisač.... Jedino prvih par sekundi gleda i pokušava vući dok ne skuži...zna joj nekad curiti, ali to više mene stresira zbog štucanja nego nju... 

I_me
    31. Prosinac 2017. 11:05

Hedgehog

I_me

9

Ja uvijek kad negdje idem ponesem izdojeno. U početku sam koristila onu termo torbu za bočice, ali moja bi i ledeno pojela. Temperatura joj ne igra ulogu, kao niti koja je boca, sisač…. Jedino prvih par sekundi gleda i pokušava vući dok ne skuži…zna joj nekad curiti, ali to više mene stresira zbog štucanja nego nju…

E hedge pa svaka cast! 
    Bas sam sad to htjela pitat! Vidis da je dobro sto si na ovom forumu 😊
    Znaci moze biti malo hladno? Mislila sam stavit u torbu i zamotat sa tetrom i medju rezervnu robicu. Da ne bude bas smrznuto. Iako nije bas vani hladno i minus.. ima nekih 10+ stupnjeva.

Maja 3
    31. Prosinac 2017. 11:06

Barbs,sretan ti rockas!🎂🎂🎂🎂🍻🍻🍻🍻🍾🍾🍾

I_me
    31. Prosinac 2017. 11:10

Znaci Ema ima novu foru.. 😥
    Sisa,ugrize,sisa,ugrize i tak stalno... vidim zvjezdice ( ne treba mi uopce ona kornjaca 😂😂😂)

Maja 3
    31. Prosinac 2017. 11:10

Violeta,i tvom muzu sve najbolje!
    Treca,probali smo jabuku i krusku pa kombiniram..ili zajedno ili s keksom,ili s rizom,s bananom..evo danas i mrkvica pala!
    Maloj sam dohranu pocela s mrkvom. Al mi je toliko slinceka i bodica zaflekala da je to strasno,tako da sam sad malo pricekala s njom.
    Bas kazem muzu da se ne prestrasi kad vidi kakicu-danas ce sve narancasto bit.
    Neznam ko je pitao za puzanje,nista jos,a ako ce bit lijen ko seka..ima jos 2.5 mj fore da propuze..ona je s 8 mjeseci.

Maja 3
    31. Prosinac 2017. 11:13

Mi veceras nejdemo nikud,spremimo pacice spavat,otvorimo vino..pustimo youtube da nam svira..i uzivamo!
    Zeza sogor da cemo kidnut na more kad smo sami..
    Prije smo znali otic van,pa nas uhvati zelja za more..pravac autobusni i prvi autobus koji vozi prema moru je bio nas..al sam se nesto po plazama naspavala...

Bela
    31. Prosinac 2017. 11:15

Barbs sretan tiiii, poklon si vec dobila malo ranije
    Joooj buđenja i kod nas, nocas je bas lose spavala, kad god zaspije bilo to 20,21,23 h ona je oko 7 budna i hoces neces ustaj nekad se budi samo jednom, a nekad zeza cijelu noc pa je sto puta spustim i dignem.
    Negdje sam procitala da im se sa 4 mj zna poremetiti san, nadam se da je to izmisljotina,tek se sad koliko toliko naspavamo.
    Treca bas su mi smijesni sa tim facama kada probaju neku hranu
    Ja sam pocela razmisljati o dohrani, iako je jos do toga...nemam nista spremljeno u zamrzivacu, a da je domace...cak i nesto sta smo imali nisam spremila...
    Kako ste vi cure kupovale,bez filozofije u ducanu ili kako? Na fejsu sam u grupi "kasice za bebe" i ispada da se ni juha ne smije skuhati od mesa koje nije domace

I_me
    31. Prosinac 2017. 11:18

mamisita27

Maslacak, tvoje mrve su preslatkeeee 😍😍😍Bas sam se rastopila na sliku😍😍😍Cini mi se da su bas privrzeni jedno drugom😊
    Curke, ovo cjepivo sta nam bebaci dobivaju s 2 mj. tzv. cjepivo 5u1, znaci li to da je jedna pikica protiv tih 5 bolesti ili? Malo me iskreno strah reakcije jer 4.1.imamo pikicu a 6.1.krstitke, valjda ne bude danima razdrazljiv…?

1 pikica 5u1! 😔 
    Obicno taj dan budu malo razdrazljive. 
    Drugi dan vec ok.
    Ema je bila pospana i malo cendrava taj dan i noc. Mjerila sam joj temp za svaki slucaj i nije imala. Stavljala sam joj hladne obloge kad smo dosle kuci poslije cjepiva.

Bela
    31. Prosinac 2017. 11:21

I me ako ne uvijek mozes u kaficu di sjednes pitat mlake vode pa ugrijati malo. Moja npr nije htjela hladno nikad, sada nece ni bocu vise pa je bas zeznuto.
    Mamisita i mi imamo cijepljenje 4 dana prije krstenja,nadam se da ce biti ok, malo me strah...
    Violeta sretan i tvom m.
    Maslacak  bas su preslatki tako skupa, posebna ljubav.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.