Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Prosinac 2017. 11:25

Meni se iz c&a-a ne smanji pranjem ali ribica je manja 😂😶😂😂😂😂😂 mada volim njihovu robicu 😊😊😊😊 Do sada smo dobili hedan komplet iz Zare.... nisam mu jos probala...  
    Bome vam je bilo veselo ujutro, Sretna 😆😮😆😆😆

I_me
    30. Prosinac 2017. 11:26

Jutro mame! 
    Maslacak super kutak 😍
    Robica.. ja sam bas neki dan preslagala i gledala robicu sto joj malo,taman i veliko..
    Imam grpu tutica novih novcatih sro kupljenih sto dobivenih i ne mogu joj oblacit jer ima te glzpe remencice. Lakse mi kad je u majici i tajicama..
    Samo mi zao te robice sto nece moci nosit..
    Trenutno ju oblacim u bodije kratkih rukava,majicu i tajice.
    Imam cak 3 skafandera koja su joj velika ( 68 vel) a ne mogu joj ih obuci. Tj mogu obuc al ne mogu zakopcat.. nadam se kad skinemo remencice da cu ih obuc bar 2x.

I_me
    30. Prosinac 2017. 11:45

Ja si u toj zari nikad nist ne nadjem.. bas mi sve bezveze.. a cijene napuhane. 
    Meni je h&m i new yorker ok. Da se naci ok robe a nije preskupo.

• sretna
    30. Prosinac 2017. 13:03

Jedva cekam da idem P kupit robicu za krstenje  😁 al ja cu njega vise onako u sportsku eleganciju, ako nadem ono sto sam si zamislila 😊 a moram mu i brata sredit 😁

• Dena1009
    30. Prosinac 2017. 13:43

V je cvrsto idlucil da ovo popodne odspava na mami i odbijal je odlucno svaku drugu opciju pa se sad mazimo, tj. on spava na meni, a ja buljim u njega i topim se 😍
    Zara ne krocim u nju, ko ciganscak, na crnoj listi ducana mi je.
    C&a meni je isto dobar, pogotovo za dijecu, al eto, 8z iskustva kupujem isto vece jer mi se smanjila roba oprana na 40.
    Mamisita ja sam V danas obukla sivi bodic sa plavim i zelenim dinosaurima i plave hlace iz lidlove pur kolekcije i dođe mm doma i veli "sto si ga obukla u štrumfa" 😣😅
    Oblekica za po doma bodic i hlacice i to mi je 🔝🔝
    Kad negdje idemo znam obuci tuticu onu bez rukava i dobre su mi jos trenirke bez kapuljaca. Majce ne oblacimo jer su skroz neprakticne i gubaju se.
    A sad mu kupujem tuticu dugih rukava, malo deblju, koja se kopca od gora do dola, bez kapuljace i bez zatvaraca, da ima kad idemo na put, da ga ne tiska, ne guba se, a bude mu toplo.

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    30. Prosinac 2017. 15:00

Zara - potpisujem. Meni imaju lijepih haljina, znala sam naći na netu pa ju odem u dućan isprobat, ali nikad nisam bila zadovoljna, ili prekratke ili prozirna. 
    Duda - Samo da se pohvalim da je L sinoć zaspala s dudom. Doduše u pol 11, ali s dudom. Dobila je jučer u babinje aventove ultrasoft dude. Ja reko super probat ću s njima. Nakraju se toliko naljutila na to što joj hoću u sliti novu dudu da je iz protesta prihvatila staru. Aventovu, ali malo tvrđu. 😂😂😂 Ali ja sam baš bila ponosna na sebe i nju. Sita, premotana, vidim da joj se spava, ali se bori.. Odmah u kolijevku, nije čak ni bilo neke histerije... A i uz par buđenja, spavali smo do pol 11. 😍
    Tjemenica - mislim da se nama javila tjemenica, ali samo na obrvama ima žute ljuskice koje sam istrljala trljačicom. Nema mi smisla kupovat mustelin šampon (a i sad više nemam di do utorka) jer je samo na obrvama... S čim da namažem? Uljem? Jel moguće da ostane samo na obrvama ili će se proširiti 😑

• Dena1009
    30. Prosinac 2017. 16:11

Hedge ja sam V namazala maslinovim i istrljala i dalhe perem mustelom i nista se ne siri. Ako ima na obrvama mislim da niti nebi se smijelo mustelom (il se varam?) Cisti joj redovito of samog pocetka i namazi poslje nekom kremicom, ovom za lice obicnom da malo regenerira kozu bakon trljanja i ne bi se smijelo ponoviti.
    V je danas skuzil okretanje sa trbuha na leđa, vjezbamo na strunjaci i kako got ga namjestim on se zafrkne da padne pored strunjace, bas je smijesan😅

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    30. Prosinac 2017. 16:45

ciao cure....nisam stigla ova 2 dana, mlađi povraćao pa mi iovak pretpran raspored bude još luđi kad je netko bolestan. Danas više nije pa se nadam da je to gotovo...
    hedge - ja sam joj tak kad je imala 3-4tj mazala maslinovim uljem i onda bih istrljala blaznicom (onom za skidanje mejkapa jelte) a kad se pojavila na glavi (tjemenu) poslije onda sam tek uzela mustelu....a i da sam ju imala, ne bih njome blizu očiju jer to je čudo jako (kemija teška) - sva joj se glava zacrveni a stavim minimalno i dobro isperem vodom poslije....
    starlight pets - moram pohvalit to čudo....ok, ewan ovčica je simpa ali nije zanimljiva sama za sebe....upalim ju dok dojim. Ali ovo čudo starlightpets joj je toliko zanimljivo da je jučer pol ure piljila u te svjetlosne efekte u polumraku sobe. Za 70kn (iskoristila sam i 30%  15% na cjelokupnu kupnju u dm-a...hvala sretna!!) ja prezadovoljna. Još da nam stigne psić sveznalica za par dana, imamo cijelu vojsku tih svjetlećih/svirajućih čudesa, svako po 10min da ju preokupira, da mama dobije malo free time u danu:)

žena-majka-carica:)

• Barbi13
    30. Prosinac 2017. 17:51

Sutra idem po to svjetlece cudo u dm😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    30. Prosinac 2017. 17:54

I moj je joa uvijek opcinjen tim svjetlima 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.