I kod mene je strop pun zvjezdica.
A nedavno sam dobila neki projektor koji pokazuje neke concile na stropu i ima melodiju i mala podivlja.. na sanse da ju to uspava. Vriska i smije se.. a ne da bog da ju hranim tada.. uopce se ne moze skoncentrirat na sisu 😂😂😂
Inace.. ustale smo ujutro u 9 i od onda mi je spavala samo 1x na 10 min.. 😥
Moja D je odusevljena svojim starlight pet-om😂😂😂
Mama moja joj je kupila zutog peseka😊 stavim je u ljulju klinci joj upale ona pilji u ta svjetla, slusa mjuzu i zaspe...pali svaki put😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
U sobi imamo i onu tiny love zvijezdu koja projicira slike i isto svira nekoliko melodija i to isto voli😊 to nam je ostalo od sekinog malog za Jakova i sad je i D zadovoljna s tim. Ne mislim vise nista takvo kupovati😂
Kad krene okretanje imamo onu podlogu za pod iz ikee didakticku a sad je od moje vjencane kume dobila isto iz ikee neku podlogu u obliku mucaste ovcice...premekano je😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
U sobi imamo i onu tiny love zvijezdu koja projicira slike i isto svira nekoliko melodija i to isto voli😊 to nam je ostalo od sekinog malog za Jakova i sad je i D zadovoljna s tim. Ne mislim vise nista takvo kupovati😂
Kad krene okretanje imamo onu podlogu za pod iz ikee didakticku a sad je od moje vjencane kume dobila isto iz ikee neku podlogu u obliku mucaste ovcice…premekano je😊
To imamo i mi, ovo ko bijeli tepih, ne znam jel isto, ali ja to zovem janje XD
A gledala sam kao baby gym ikein, i razmišljam si to ili tu didsktičku podlogu? Znači podloga je korisna?
Ja sad bezveze isla tam na temu na kojoj smo pisale kao trudnice, nisam bila.mjesec dana sigurno i uvjerena kak vec duuuuuugo nitko nis tamo nije napisao, kad ono tamo se na veliko pise 😄
Ja sad bezveze isla tam na temu na kojoj smo pisale kao trudnice, nisam bila.mjesec dana sigurno i uvjerena kak vec duuuuuugo nitko nis tamo nije napisao, kad ono tamo se na veliko pise 😄
Tak sam ja neki dan isto bezveze osla 😂
Ugl.. gdje su svi?? Sad smo se vec sve usaltale u ovo majcinstvo pa vise ne moramo kukat ili?
😂😂😂😂
Nema grceva, bolnih sisa, skokova, presli smo baby gymove, pelene, cijepljenja...
Ok cure citamo se kad krenemo sa dohranom? 😂😂
Tak sam ja neki dan isto bezveze osla 😂
Ugl.. gdje su svi?? Sad smo se vec sve usaltale u ovo majcinstvo pa vise ne moramo kukat ili?
😂😂😂😂
Nema grceva, bolnih sisa, skokova, presli smo baby gymove, pelene, cijepljenja…
Ok cure citamo se kad krenemo sa dohranom? 😂😂
😂😂😂 i ja se pitam gdje su svi 😄 ja sam sama s njih dvoje. Mm je na festi jer je L krsni kum jucer postao tata. Mislila sam da ih necu uspjet oboje uspavat do odredenog vremena, al uspjela sam 😊
Ii ja da vas pozdravim.. ovi dana me nema jer nismo doma,pa tak da se trudim bar vas procitati.. 😉 ali budem ja aktivna dok se mi smjestimo nazad u svoje gnijezdo 😉 uhh,prvo cijepljenje nas ceka u cetvrtak 🤔 A je inace jako dobra cura.. 😍 jos nesto sam mislila komentirati,aliii sam zaboracila 😂😂
Cure kod mene cijeli dan veselo, jutros svs pripremali, popodne gosti, 3 para su nam bili, sutra dolaze moji i od muza roditelji. Leon je bio dobar ali bio mi je u viperu i kako ga nisam povezala on se spustio i sestricna kad je vidila skocila je do njega uplaseno brze da ne padne i zgrabila ga, i on se tako uplasio nikad mi tako jako nije plakao, bas ga je uplasila, i onda je njoj bilo krivo i zao i ja sam rekla ma dobro proci ce. Iako malo mi je bilo glupo sto je tako reagirala a ja sam bila uz malog i nije mogao past kad sam bila ni pola metra od njega, ali nisam joj nista govorila jer se bas vidilo da joj neugodno, zao i krivo sto ga je tako uplasila. Misic moj, stalno sam ga mazila poslije samo da mi bude bolje. I sad pava lijepo.
Mame koje imate vec djecu, dali kad idete negdje na rodendan, proslave, docek nove godine, tipa kucne varijante dali vodite djecu? Ove moje prijateljice/sestricne koje imaju djecu nikuda ne vode djecu sa sobom.
Sortiraj odgovore
Najstariji