Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    30. Prosinac 2017. 18:27

E a što je s onom kornjačom? Jeste zadovoljne curke? 

I_me
    30. Prosinac 2017. 19:28

I kod mene je strop pun zvjezdica.
    A nedavno sam dobila neki projektor koji pokazuje neke concile na stropu i ima melodiju i mala podivlja.. na sanse da ju to uspava. Vriska i smije se.. a ne da bog da ju hranim tada.. uopce se ne moze skoncentrirat na sisu 😂😂😂
    Inace.. ustale smo ujutro u 9 i od onda mi je spavala samo 1x na 10 min.. 😥

kleaiva
    30. Prosinac 2017. 19:30

Moja D je odusevljena svojim starlight pet-om😂😂😂 
    Mama moja joj je kupila zutog peseka😊 stavim je u ljulju klinci joj upale ona pilji u ta svjetla, slusa mjuzu i zaspe...pali svaki put😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    30. Prosinac 2017. 19:33

U sobi imamo i onu tiny love zvijezdu koja projicira slike i isto svira nekoliko melodija i to isto voli😊 to nam je ostalo od sekinog malog za Jakova i sad je i D zadovoljna s tim. Ne mislim vise nista takvo kupovati😂
    Kad krene okretanje imamo onu podlogu za pod  iz ikee didakticku a sad je od moje vjencane kume dobila isto iz ikee neku podlogu u obliku mucaste ovcice...premekano je😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    30. Prosinac 2017. 21:46

kleaiva

U sobi imamo i onu tiny love zvijezdu koja projicira slike i isto svira nekoliko melodija i to isto voli😊 to nam je ostalo od sekinog malog za Jakova i sad je i D zadovoljna s tim. Ne mislim vise nista takvo kupovati😂
    Kad krene okretanje imamo onu podlogu za pod iz ikee didakticku a sad je od moje vjencane kume dobila isto iz ikee neku podlogu u obliku mucaste ovcice…premekano je😊

To imamo i mi, ovo ko bijeli tepih, ne znam jel isto, ali ja to zovem janje XD 
    A gledala sam kao baby gym ikein, i razmišljam si to ili tu didsktičku podlogu? Znači podloga je korisna? 

• sretna
    30. Prosinac 2017. 21:54

Ja sad bezveze isla tam na temu na kojoj smo pisale kao trudnice, nisam bila.mjesec dana sigurno i uvjerena kak vec duuuuuugo nitko nis tamo nije napisao, kad ono tamo se na veliko pise 😄

I_me
    30. Prosinac 2017. 22:30

sretna

Ja sad bezveze isla tam na temu na kojoj smo pisale kao trudnice, nisam bila.mjesec dana sigurno i uvjerena kak vec duuuuuugo nitko nis tamo nije napisao, kad ono tamo se na veliko pise 😄

Tak sam ja neki dan isto bezveze osla 😂 
    Ugl.. gdje su svi?? Sad smo se vec sve usaltale u ovo majcinstvo pa vise ne moramo kukat ili?
    😂😂😂😂
    Nema grceva, bolnih sisa, skokova, presli smo baby gymove, pelene, cijepljenja... 
    Ok cure citamo se kad krenemo sa dohranom? 😂😂

• sretna
    30. Prosinac 2017. 22:35

I_me

sretna

Tak sam ja neki dan isto bezveze osla 😂
    Ugl.. gdje su svi?? Sad smo se vec sve usaltale u ovo majcinstvo pa vise ne moramo kukat ili?
    😂😂😂😂
    Nema grceva, bolnih sisa, skokova, presli smo baby gymove, pelene, cijepljenja…
    Ok cure citamo se kad krenemo sa dohranom? 😂😂

😂😂😂 i ja se pitam gdje su svi 😄 ja sam sama s njih dvoje. Mm je na festi jer je L krsni kum jucer postao tata. Mislila sam da ih necu uspjet oboje uspavat do odredenog vremena, al uspjela sam 😊

dzenny
    30. Prosinac 2017. 23:46

Ii ja da vas pozdravim.. ovi dana me nema jer nismo doma,pa tak da se trudim bar vas procitati.. 😉 ali budem ja aktivna dok se mi smjestimo nazad u svoje gnijezdo 😉 uhh,prvo cijepljenje nas ceka u cetvrtak 🤔 A je inace jako dobra cura.. 😍 jos nesto sam mislila komentirati,aliii sam zaboracila 😂😂

violeta1
    30. Prosinac 2017. 23:47

Cure kod mene cijeli dan veselo, jutros svs pripremali, popodne gosti, 3 para su nam bili, sutra dolaze moji i od muza roditelji. Leon je bio dobar ali bio mi je u viperu i kako ga nisam povezala on se spustio i sestricna kad je vidila skocila je do njega uplaseno brze da ne padne i zgrabila ga, i on se tako uplasio nikad mi tako jako nije plakao, bas ga je uplasila, i onda je njoj bilo krivo i zao i ja sam rekla ma dobro proci ce. Iako malo mi je bilo glupo sto je tako reagirala a ja sam bila uz malog i nije mogao past kad sam bila ni pola metra od njega, ali nisam joj nista govorila jer se bas vidilo da joj neugodno, zao i krivo sto ga je tako uplasila. Misic moj, stalno sam ga mazila poslije samo da mi bude bolje. I sad pava lijepo.
    Mame koje imate vec djecu, dali kad idete negdje na rodendan, proslave, docek nove godine, tipa kucne varijante dali vodite djecu? Ove moje prijateljice/sestricne koje imaju djecu nikuda ne vode djecu sa sobom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.