Cure kod mene cijeli dan veselo, jutros svs pripremali, popodne gosti, 3 para su nam bili, sutra dolaze moji i od muza roditelji. Leon je bio dobar ali bio mi je u viperu i kako ga nisam povezala on se spustio i sestricna kad je vidila skocila je do njega uplaseno brze da ne padne i zgrabila ga, i on se tako uplasio nikad mi tako jako nije plakao, bas ga je uplasila, i onda je njoj bilo krivo i zao i ja sam rekla ma dobro proci ce. Iako malo mi je bilo glupo sto je tako reagirala a ja sam bila uz malog i nije mogao past kad sam bila ni pola metra od njega, ali nisam joj nista govorila jer se bas vidilo da joj neugodno, zao i krivo sto ga je tako uplasila. Misic moj, stalno sam ga mazila poslije samo da mi bude bolje. I sad pava lijepo.
Mame koje imate vec djecu, dali kad idete negdje na rodendan, proslave, docek nove godine, tipa kucne varijante dali vodite djecu? Ove moje prijateljice/sestricne koje imaju djecu nikuda ne vode djecu sa sobom.
Ja svoje pacice stalno vodim sa sobom..jedino ako imam nesto za obavljat..ali i shoping,i zabava,kave...idu s nama..ja ih volum vodit..pogotovo kod prijatelja da se druze.
mi ne idemo nigdje na "odrasla druženja" otkad imamo klince...ne da ne bi htjeli nego poklopi ti se eto tako. Prvi smo "uplai u djecu" od naše ekipe s faksa, a neprimjereno mi je bilo vodit ih medju ljude bez djece....prva stvar je gdje bi išli - ljudi bez djece razmišljaju di im je fora, zabavnije itd....a ljudi s djecom gledaju di im je zgodnije, praktičnije (da ima se dijete di popiškit, da ne može upast u neku rijeku, da ima gdje ga nahranit itd itd)
...jedino kad npr s rodbinom (moje rodice koje imaju djecu) negdje sjednemo na piće, onda smo svi....
Nakon roditeljstva, društveni život se sveo uglavnom na dječje rođendane, nikakvi izlasci i sl.....tu i tamo ofkors (ne svaki dan, ako ne računamo preko marende s ekipom iz ureda) sjednemo muž i ja na kavu (prije Mile, to sad još par godina neću moć vjv) svatko sa svojim frendovima pojedinačno, ali nikad nismo vukljali djecu u kafiće tak....u ovo ofkors ne brojim one "baby kafiće" (svaki veći grad ih ima) gdje ciljano ideš sjest da se dijete izigra a ti usput imaš za popit nešto...tu smo redovno gosti od njihove najmlađe dobi, ono kad prohodaju pa nadalje. Nažalost par najdražih (kad su mi oni bili manji) se pozatvaralo, pa evo sad i Žnjan su rasuli (a tamo su bili najbolji ti kafići s tonu zabavnog sadrzaja za djecu) ali nać će se nešto opet sigurno
žena-majka-carica:)
upali u djecu...ne upLAi....
maslačak preslatki su, kak se on fino oslonio na svoju seku <3
idem sad vidit šta kažete da se na trudničkom još piskara - pa ja sam mislila da smo sve rodile???
Ovaj moj je tek u pola 5 dosao s feste 😏 al ce mu bit zabavno danas kad ga L.od 7 ujutro krene gnjavit. Tak mu i treba 😂😈 mozda se drzgi put sjeti da je tata i da ce.ga skupo kostat tulumarenje do jutra 😄
tak sam ja svomu pred misec dana kad je imao momačku (kum bio, inače ga ne bih pustila ) naslađivala se sutradan kad je krepavao, a ja mu lipo uvalila dicu i ajmo....sad kume plati, nosaj, dadiljaj....tak umoran od noćarenja:)) hehe
opet sam ubila 2 ure....digla se u 3 u wc pa onda ostanem nekad...valjda mi toliko fali "pol ure samoće" jer je prepuna kuća od 0 do 24 i nikad nemam mira i tišine....jer inače nisam NEspavalica, pa jedino tak mogu objasnit ovo svoje noćarenje po netu...
odoh sad nazad u krpe da ne budem sutra prekrepana.
Trudnicki vidla sam i ja, al ne kuzim zasto su se cure odcijepile. Bezveze mi je tumbat iste teme na dva mijesta, a nemam ni vremena.
V spava ko anđelčić, a ja vec pola sata brojim zjake.😥
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji