Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    31. Prosinac 2017. 10:39

Vjerojatno je bio premoren jer ga nisam mogla ni sisom smiriti... jedva sam ga uspavala... 
    Al me uuuubijaaaaaa to njegovo ucestalo budjenje... 
    Ahhh te faze i fazice... nadam se da cu uskoro moci odspavati kako treba 😊😊😊😊😊😂😂😂😂😂

barbs
    31. Prosinac 2017. 10:40

Hvala i vama 😘😘😘😘
    Pupak-otpao za cca 10ak dana od poroda... i imam ga doma 😊😊😊😊😊

barbs
    31. Prosinac 2017. 10:41

Muzevi i njihovi izlasci do jutra hihihihi  i ja sam stalno zaj* muza... al ko mu je kriv 😂😂😂😂😂😂 Kad imas bebu nema tu ZELIM ODMARATI... Hahahahahhaa Mora se priviknut😂😂😂😂

barbs
    31. Prosinac 2017. 10:43

Trudnicka grupa-povremeno prodjem tamo... kad mi se da... i ovdje sam ponekad slaaaaabo aktivna 😂😂😂😂😂😂😂 A i ovdje smo sve u toku... meni PADOBRANCI ne smetaju... 😆😆😆😆😆

Barkleys
    31. Prosinac 2017. 10:44

Dena1009

I meV je isti ja, jedino mu pipi na tatu 😅😅 A kosu ima ko moj tata i taj zalistak na celu, ja ga zovem "u razdjeljak te ljubim"😂😂
    Hedge za pupak nemam pojma, mi ga u bolnici ostavili🙂

Hahaha ma to sam karikirala, to je bilo jedno od prvih pitanja ovdje a znam da mi se tada činilo da ste vi svi bili miljama daleko... Ali ima to i svoje prednosti... Ja uvijek pitam. Tko pita ne skita. Naravno s vama sam uvijek korak unaprijed, tako da hvala vam na svim savjetima😍😘

barbs
    31. Prosinac 2017. 10:47

V, i D je jucer plaaakaaaooo... bili smo kod frendova koji imaji psa i on je zalajao na mene da mu bacim igracku i uplasio se... i poceo plaaaakaaaat... + bio je preeeemoren... Sve je to ucinilo svoje...
    Vodjenje djece sa sobom-pa nije da bas idemo svugdje ahahhaahhahhahahaha Al ovisi k

• sretna
    31. Prosinac 2017. 10:48

Sretan rodendan Barbs i sve najbolje!! Violeta tm takoder!
    L je bio isti ja kad se rodio i inazad pola godine sve vise na tatu lici, a P na nikog ne lici 🤣 ja kazem da je on svoj covjek! 😅
    Pupak ne cuvam ninod jednog ni drugog, meni se to gadi 😂🙈

barbs
    31. Prosinac 2017. 10:48

* Al ovisi kako kada i GDJE... Mada i ja zelim malo se odmoriti.. Kuma.ima 14.rodjendan i idemo mi cure na pizzu a on ce biti doma... ako su family okupljenja NARAVNO da idemo... ili npr sad kad su ti blagdani ga svugdje nos

barbs
    31. Prosinac 2017. 10:50

barbs

* Al ovisi kako kada i GDJE… Mada i ja zelim malo se odmoriti.. Kuma.ima 14.rodjendan i idemo mi cure na pizzu a on ce biti doma… ako su family okupljenja NARAVNO da idemo… ili npr sad kad su ti blagdani ga svugdje nos

*nosam sa sobom al muz nije odusevljen jer KAO ON JE MALI... glupost... 
    Mene je mama jucer pitala ako hocemo da ga oni cuvaju danas al mi se neda.. bit ce prilika. Svijet nece propasti ako ne idem nikud.. 😂😂😂
    Al ne znam sta da UOPCE napravimo za veceru... boooo

barbs
    31. Prosinac 2017. 10:52

Th, Sretna 😘 i ja kazem da D lici na sebe i svi: pa naaaaaraaaaavnooo.... Al se nadju komentirat i dalje 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.