Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    31. Prosinac 2017. 11:22

Bela

Barbs sretan tiiii, poklon si vec dobila malo ranije
    Joooj buđenja i kod nas, nocas je bas lose spavala, kad god zaspije bilo to 20,21,23 h ona je oko 7 budna i hoces neces ustajnekad se budi samo jednom, a nekad zeza cijelu noc pa je sto puta spustim i dignem.
    Negdje sam procitala da im se sa 4 mj zna poremetiti san, nadam se da je to izmisljotina,tek se sad koliko toliko naspavamo.
    Treca bas su mi smijesni sa tim facama kada probaju neku hranu
    Ja sam pocela razmisljati o dohrani, iako je jos do toga…nemam nista spremljeno u zamrzivacu, a da je domace…cak i nesto sta smo imali nisam spremila…
    Kako ste vi cure kupovale,bez filozofije u ducanu ili kako? Na fejsu sam u grupi "kasice za bebe" i ispada da se ni juha ne smije skuhati od mesa koje nije domace

Joj i ja sam u toj grupi na fejsu. Gore su nego rode 😂😂😂
    Manje vise imam domaceg al ajd sad ak nemam pa sta da radis nego kupis u trgovini. 
    Al taman ce nam djeca krenut sa dohranom u proljece pa ce se valjda naci nest domace za pocetak

I_me
    31. Prosinac 2017. 11:25

E da,sad kad ste spomenuli okice..
    Ja imam sive i njene naginju tome i nadam se da ce ostat takve.. pa bar da ima nesto moje 😂😂
    Muz ima svijetlo smedje sa malo zelenog.. 
    A moje su bas tamno plave/sive
    Bela-tenks,vjv cemo biti u kaficu.. trazim malo rople vode.

• sretna
    31. Prosinac 2017. 11:28

Najnormalnije sam kupovala meso i povrce u ducanima kao i sebi. Ono sto sam imala domace sam domace koristila, ali nisam sad filozifirala i kupovala bio (u sta bas i ne vjerujem) ili se trgala ds mora bit domace

violeta1
    31. Prosinac 2017. 11:42

Sanjchi album ja bas uzela jucer kod nas u knjizari ali nije baby vec krem i pise love na njemu uvezeno. 
    Bela kasice hehe ma ne zamaram se tim puno, frendica mi pricala da joj to do sad najkompliciranije jer toliko ima toga i svega, a ona bas i sitnicavi oko svega i sve bas po "pravilima" radi ("pravilima" jer pravila ima milijun hehe). Mi cemo krenit s povrcem, ne zelim mu odmah slatko ubacit tek kasnije. Vidit cemo jos kad bude vrijeme. Jer i sama gledam po sebi, lako se naviknit na fine stvari, a one bljutave je tesko jest. 
    I_me bravo za izdajanje predobro 😉
    Na koga lici neki kazu isti tata, neki isti mama, a ja ne vidim 😊 Meni lici na Leona hehe 😊😊 sam na sebe. Jucer bas sestricna kad ga vidila kaze ajmee vidi isti tajo. 
    Maslacak preslatki su ti 😍😍😍

Maja 3
    31. Prosinac 2017. 11:43

sretna

Najnormalnije sam kupovala meso i povrce u ducanima kao i sebi. Ono sto sam imala domace sam domace koristila, ali nisam sad filozifirala i kupovala bio (u sta bas i ne vjerujem) ili se trgala ds mora bit domace

Potpisujem! Sto sam imala domace,radila s tim..a sto nisam kupila bi..

Maja 3
    31. Prosinac 2017. 11:45

sanjchi255

Curke…di ima za kupit lijepih velikih (i jeftinih) bejbi albuma za slikice? Zna netko?

Ofertisima! Ja sad uzela klincima.. nisu bas djecji..al ok za te pare. Po 30 kn.

violeta1
    31. Prosinac 2017. 11:45

Barbs sretan rodendannnnnnnnnn 🎀🎁🎊🎉🎈🎄
    Sve najbolje ti zelim 😍😍😍😍
    Hvala svima od mog muza; pita: A di je poklon? 😂😂
    Mi smo rucak narucili pa nam dolaze moji i njegovi, navecer smo doma i cekamo Novu 😊 

violeta1
    31. Prosinac 2017. 11:46

Maslacak31

sanjchi255

Curke…di ima za kupit lijepih velikih (i jeftinih) bejbi albuma za slikice? Zna netko?

Ofertisima! Ja sad uzela klincima.. nisu bas djecji..al ok za te pare. Po 30 kn.

I ja sam kod nas trazila u ofertisimi i nije bilo 😐 ja sam onaj veliki trazila. Al dobro. Ovak sam 109kn platila u knjizari

• Dolores123
    31. Prosinac 2017. 11:47

sanjchi255

Ej Sanjchi jel jos traje m?  Meni je danas vec 6. dan i umjesto da staje ona se pojacava, pa ja nemogu vjerovati.Nadam se da je to normalno.Drugi tjedan sam narucena na pregled, nadam se da ce stat do cetvrtka

violeta1
    31. Prosinac 2017. 11:50

Sanjchi evo moj, iduci tjedan jos moram od trudnoce slike i sad od Bozica izradit i onda krecem ljepiti, al morat cu jos jedan uzet, to cu negdje dalje pogledat u nasem gradu nema bas.

Evo moj mali mis i njegov novi prijatelj 😊
    Evo moj mali mis i njegov novi prijatelj 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.