Trudnicki vidla sam i ja, al ne kuzim zasto su se cure odcijepile. Bezveze mi je tumbat iste teme na dva mijesta, a nemam ni vremena.
V spava ko anđelčić, a ja vec pola sata brojim zjake.😥
Pa ja vas recimo odnedavno citam i tu, al kad sam tek rodila vi ste se ode dobro raspisale i puno vas je i nisam mogla pohvatat zaostatke i komentirat sve, par puta kad sam i komentirala osjecala sam se ko padobranac, a tamo nas je ostalo samo par pa mi je lakse tamo pratit situaciju i aktivno sudjelovat 😁
Dobro to je fakat istina, pogotovo nama koji smo kasnije rodili... Ono vi već obavljate cijepljenja, uzv kukova... A ja onak kaj s pupkom?😂😂😂😂
Trudnicki vidla sam i ja, al ne kuzim zasto su se cure odcijepile. Bezveze mi je tumbat iste teme na dva mijesta, a nemam ni vremena.
V spava ko anđelčić, a ja vec pola sata brojim zjake.😥
Pa ja vas recimo odnedavno citam i tu, al kad sam tek rodila vi ste se ode dobro raspisale i puno vas je i nisam mogla pohvatat zaostatke i komentirat sve, par puta kad sam i komentirala osjecala sam se ko padobranac, a tamo nas je ostalo samo par pa mi je lakse tamo pratit situaciju i aktivno sudjelovat 😁
Dobro to je fakat istina, pogotovo nama koji smo kasnije rodili… Ono vi već obavljate cijepljenja, uzv kukova… A ja onak kaj s pupkom?😂😂😂😂
😂😂😂😂
Ponavljanje je majka znanja!
Jel se tako kaze? 😂
Treba utvrdit gradivo za buduce bebice 😊
Cijeli vrijeme hocu pitat..
Na kog vam lice bebice? Na vas,muza,postara? 😂😂
Moja mala pljunuti caca kad se rodila 😂
I sad svi kazu da lici na njega al ja vidim svoju baku u njoj 😂
I nasla sam jefnu svoju sliku kad sam imala cca 6-7mj,tu lici na mene
Cureeee, hvaaaala na lijepim zeljama 😘😘😘
Sretaaaan rockas i muzu, V 😘😘😘😘😘
Nisam stigla niiiistaaaa procitati... upravo susim kosu... D spava... moram doruckovati i za u 12h dolaze moji...
P.S. SPAVALA sam 😂😂😂😂 sta sam drugo mogla radit hahahaha D je zaspao oko 21.30 i prvi se put probudio u 20 do 2... onda u 4 i onda sam zaspala s njime... u 6 ga prebacila u krevetic i od 6.30 sam budna
I me V je isti ja, jedino mu pipi na tatu 😅😅 A kosu ima ko moj tata i taj zalistak na celu, ja ga zovem "u razdjeljak te ljubim"😂😂
Hedge za pupak nemam pojma, mi ga u bolnici ostavili🙂
url=https://lilypie.com]
Barbs - sretaaaan rođendan. Sjećam se da si pisala da je sad negdje, ali nisam pohvatala da je na staru godinu.
Dijete uvijek liči na ćaću 😂😂😂 L svima liči na nekog desetog, meni ponekad kad spava na mene, nekad na supruga, kad se namršti na svekra... E jel se vama boja očiju ustalila? To se može mijenjati do prve godine... U rodilištu je imala smeđe, sad ima plave plave... Da bar tako ostane 😍
Maslacak, premedeniii suuu 😘😘😘😘😍😍😍🤗
I me, aaaaa to su ovi blagdanski dani... svi zauzeti hahahahahhhhaa
Mi smo jucer isli u setnju, pa kod mojih, pa kod frendice... dok smo dosli doma sam ga nahranila i isla pod tus i malo nakon toga smo ga krenuli kupat.. KAKO JE ON VRISTAAAAOOO EEEE
Barbs,sretan rockas.. 😘 violeta,muzu takodjer sve najljepse (ii obavezno mu prenesi nase cestitke,do covjek vidi koliko je cestitki primio od skroz nepoznatih osoba 😂😂)
A pupak sam eto ostavila za sb,jer nekad se moja beba preko toga hranila i bile spojene jedna za drugu.. 😉 moja mama i sad ima moj pupak 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji