Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    18. Prosinac 2017. 20:03

Angel03

Cure, kada ste pocele s nekakvom rutinom uspavljivanja i spavanja po noci. Mi smo od prvog dana krenuli s brisanjem oko 8-8:30 navecer i onda joj dam papati pa u krevet. Cim ju spustim u kinderbet budna ili se budi nakon cca pol sata a ako ju stavim u nas krevet spava i po 3-4 sata. Imate li kakvih savjeta?
    Pokusavam ju popodne od 5-6h pa do spavanja drzati budnom tako da skuzi da je noc i da onda vise spava.
    Samo sto po noci to uspavljivanje isto traje cca 2h. Dok ju nahranim, oko 3min iz svake sise i onda jos uspavam to bas potraje. Koliko vama traje to nocno budjenje i koliko ih bude?

Možda ne može zaspati jer mora podignuti i/ili kakati. I meni kad se probudi traje uapavljivanje po 2 sata, dobro ne uvijek ali svaku drugu večer... Dok pojede, pa dok podrigne, pa jel mora kakati, pa još malo cica, pa nanašanje.... I prođe vrijeme... Za kakanje se baš muči...pa samo kakanje uzme neko vrijeme, a najčešće niti ne obavi... Tješim se da će se vrijeme s vremenom smanjiti... 

• Barbi13
    18. Prosinac 2017. 20:04

Barbs,sretna vam tri mjeseca😘😘😘😍😍😍digla porodijnu i pravac u ljekarnu po neofen😥ruke i ledja ne osjecam....mamisita pjesmica ti je zakon😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 20:18

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 20:18

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 20:29

I_me
    18. Prosinac 2017. 20:32

Ej mame.. 
    Mi smo vjerovatno u skoku. Ili place ili je na sisi. Sinoc se budila svakih 1.5 sat po noci i nacicavanje.. umorna sam ko pas.. uopce nisam stigla pratit sta se dogadja na forumu. 

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 20:45

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 20:47

• Barbi13
    18. Prosinac 2017. 21:03

mamisita27

Barbi13

Barbs,sretna vam tri mjeseca😘😘😘😍😍😍digla porodijnu i pravac u ljekarnu po neofen😥ruke i ledja ne osjecam….mamisita pjesmica ti je zakon😂😂😂

Jesi se pronasla u njoj priznaj😂😂😂sisa a sisa b😂😂😎

Odmah su me sise zaboljele😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Bela
    18. Prosinac 2017. 21:07

Predivno je violeta, poseban poklon i sigurno ce im se svidjeti.
    Barbs za prstenje mozda da pricekas jos malo,ne znam ni ja....i sretna vam 3 mjeseca
    Ovca je 300 kn sigurno, mislim cak i nesto vise...too much ako se mene pita...do sad nas nikad nije nis uspavalo osim cice i nosenja tako da sumnjam da ovca bi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI