Cure, kada ste pocele s nekakvom rutinom uspavljivanja i spavanja po noci. Mi smo od prvog dana krenuli s brisanjem oko 8-8:30 navecer i onda joj dam papati pa u krevet. Cim ju spustim u kinderbet budna ili se budi nakon cca pol sata a ako ju stavim u nas krevet spava i po 3-4 sata. Imate li kakvih savjeta?
Pokusavam ju popodne od 5-6h pa do spavanja drzati budnom tako da skuzi da je noc i da onda vise spava.
Samo sto po noci to uspavljivanje isto traje cca 2h. Dok ju nahranim, oko 3min iz svake sise i onda jos uspavam to bas potraje. Koliko vama traje to nocno budjenje i koliko ih bude?
Možda ne može zaspati jer mora podignuti i/ili kakati. I meni kad se probudi traje uapavljivanje po 2 sata, dobro ne uvijek ali svaku drugu večer... Dok pojede, pa dok podrigne, pa jel mora kakati, pa još malo cica, pa nanašanje.... I prođe vrijeme... Za kakanje se baš muči...pa samo kakanje uzme neko vrijeme, a najčešće niti ne obavi... Tješim se da će se vrijeme s vremenom smanjiti...
Barbs,sretna vam tri mjeseca😘😘😘😍😍😍digla porodijnu i pravac u ljekarnu po neofen😥ruke i ledja ne osjecam....mamisita pjesmica ti je zakon😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ej mame..
Mi smo vjerovatno u skoku. Ili place ili je na sisi. Sinoc se budila svakih 1.5 sat po noci i nacicavanje.. umorna sam ko pas.. uopce nisam stigla pratit sta se dogadja na forumu.

Barbs,sretna vam tri mjeseca😘😘😘😍😍😍digla porodijnu i pravac u ljekarnu po neofen😥ruke i ledja ne osjecam….mamisita pjesmica ti je zakon😂😂😂
Jesi se pronasla u njoj priznaj😂😂😂sisa a sisa b😂😂😎
Odmah su me sise zaboljele😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Predivno je violeta, poseban poklon i sigurno ce im se svidjeti.
Barbs za prstenje mozda da pricekas jos malo,ne znam ni ja....i sretna vam 3 mjeseca
Ovca je 300 kn sigurno, mislim cak i nesto vise...too much ako se mene pita...do sad nas nikad nije nis uspavalo osim cice i nosenja tako da sumnjam da ovca bi...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji