Dobro jutro😘kavica.Maslacak jako ljep kutak😍,mamisita i P isto stavlja ruke u usta i nece dudu....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro!
Mi potegli do 8🤗🤗
Sarma se kuha. ☕☕ na stolu🤗
Maslacak super kutak😄 Oces sama crtat?
Mi imamo naljepnice, nismo bas daroviti😏 Jucer je prvi put V primjetil naljepnicu i gledal u nju jedno vrijeme☺
Trakice
url=https://lilypie.com]
Jutro!
Mi potegli do 8🤗🤗
Sarma se kuha. ☕☕ na stolu🤗
Maslacaksuper kutak😄 Oces sama crtat?
Mi imamo naljepnice, nismo bas daroviti😏 Jucer je prvi put V primjetil naljepnicu i gledal u nju jedno vrijeme☺
Trakice
Mi spavali do 9! Svi!
Muz ce crtat,ja nemam te sposobnosti
Narucila sam Mickey i Minnie,i neke autice.
Meni muz danas skuhao..dok sam ja malog hranila.
Da vidite kako brmba! Brrrrrr kao da motor vozi!
A slinav do pola bodija..
juuutrooo 😘😘
Vidim, sve ste se naspavale. Mi bas i nismo, tj. barem ja 😂😂😂😂 Diego je zaspao oko 21 da bi se oko 21.30 nasao gundjati al ga nismo dizali. sam se uspavao. onda oko 20 do 1 pa oko 4 i nesto do 5.30 nista... frajer se posrao i nasao se brbljati ko da je podne pa smo ga promijenili i nazad na spavanje i do 8 i nesto dogurali i onda se opet nasao brbljati...
Tj dana je super spava i evo vec 2noci da se budi svaka 3h... inace bi se probudio oko 1-2 za prvo hranjenje i oko 5-6 za drugo i dogurali bi do 9cc... cak i kasnije
Maslacak, super kutak 😊
Mamisita, vadi mu palac 😂😂😂 tako i ja svaki put...
Sanjchi, D OOOOBOOOOZAAAAVAAAAA zvecku koju je dobio 😍😍😍😍
V, eeee bas tooo!!! Znaci do nedavno je nosio h&m br 56... iz lidla moze jos neke nositi br 50-56... jedino sada ova Pure collection je cudna... 62-68 mu je skoro pa na knap.... al iz c&a-a to obavezno 2 br vece moram... da moze iznosat jer ako ne nosi jednom dva put i vec moram pospremiti...
Inace smo dobili jako puno kompleta... al to sve majica + hlace Ja v
*Ja vise volim tute.. prakticnije su definitivno... ovako dok mu majicu obucem se PREZNOJIM a on se nazivcira jer nije miran nego mase rukama i nogama ko LUPKO iz BAMBIA 😂😂😂😂😂 i glavnom lijevo desno 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Trebali smo u setnju. Taman sam stavila susiti rucnike i vratim se u stan kad Diego spava... i sad moramo pricekati a u 14h smo na rucku kod mojih... Idem oprati sudje
P se posrao do vrata skoro tak da smo s njim direktno pod tus jutros 😂
Meni se robica iz c&a ne skuplja kao vama kak lricate niti mi je manja od h&m npr...nije mi jasno..ja obozavam robu iz c&a i ima mi bas relanr brojeve dok npr zara mi ide na jetra! Uzmem L u zari 2 donja dijela trenirke, isti broj, i na kasi skuzim da je jedan dio 6 cm kraci od drugog, wtf?! I stalno s njima takvi biseri..
Sortiraj odgovore
Najstariji