Ugl.. bilo ujutro setst 2.5h. Sve je prespavala.. divan dan danas.. sunce i toplo 😆😊. I kak smo se vratile iz setnje spavala je 2x10 min.. danas joj neki ludi dan vjerovatno. U 3 sam krenula peglat, opeglala 3 majice i evo sve stoji nasred dnevne.. dobro da sam jest uspjela i sva sreca pa rucka ostalo od jucer... muza jps nema kuci,otisao radit u 8 i jos je na poslu.. lud on, luda ja..sad je zaspala...
Dena c&aima dosta manje brojeve, ne znam koji ti inace nosi ali mojoj su i dva broja vece dobre njihove.
V je 62/68, sad vise 68 kupujem jer 62 prerasta vec. Tuticu trebam za mjesec dana pa onda mozda bolje 74 uzeti. Jos ako se krci ko pamuk njihov onda bi 68 moglo u startu biti knap.
url=https://lilypie.com]
Dena, kako si me nasmijala na komentar o Sretni 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Znaci, Diego je 15.12. bio dug 64,5cm... i Bodici i tutice iz c&a-a za sada nosi 68 s time da su mu skoro na knap pa radje uzmi od 74 na dalje... ja sam naisla na akcihu
***Nasila sam na akciju kod njih i kupila 2 bodi br 74 i ostalo 80...
I me, jupppiiii za setnjuuuu 😊😊😊😊😊 a peglanjr mene tek ceka
Super za druzenje, Sanjchi, i ostale cure??? Znam da je netko pricao o tome.. da li danas jucer ili kad god?? Kiki?? Ti mozda? Da je spavao a tata taman na g.o.??? A muzevi..??? Pa dobri su oni mamar nam iski na zivce ponekad ahhahahaha
Cure ja sam danas isla na rodendan, tj.u kaficu je frendica pocastila i bila 2h i bas mi bilo lijepo. Leon je danas malo njonjast, samo zeli da se oko njega, cak mi je na ramenu zaspo a to vec jedno 2 tjedna nismo prakticirali, jer mi je sve tezi pa da mi ne bude stalno na rukama, onda ga u kolica stavljam. Sad pava, ja sam cak uspila pogledat i film, i tortu napravit muzu hehe iako nije htio tortu al ja moram hehe, muz svira, a ja cu isto polako na spavanje. Mene oci jako bole i planiram iduci tjedan vidit da idem na pregled, vidim, ali bas me bole, peku, teske su mi i imam osjecaj kao da znaju naoteci... samo da mi nije jako dioptrija skocila, iako ja ne kuzim da losije vidim 😔
Barbs i ja gledam da mu sad uzimam 74 jer sad mu je h&m 62 odlican, c&a i pepco 68 mu je taman, bas su razlicite velicine a isti broj.
Sanjchi super za muza, iako nas muzevi zivciraju oni su nase ljubavi 😍 ali zivciramo i mi njih hehe
Dohrana idemo 17.1. Na kontrolu i jedva cekam, bas me zanima kako napreduje i dali je sve u redu. Ja njemu ne bih uvodila prije 5ipol mjeseci dohranu, naravno ako budemo morali ranije, hocu, iako voljela bih da bude sve dobro i da ne moram. 😊
Kiki bodi je sestra dala u babinjima. Ali mislim da je narucila preko geek aplikacije 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji