Hello!
Konacno da uhvatim malo vremena napisat nesto.. sve uzurbano ovih dana,mi u goste,gosti kod nas..i tako u krug. Sve bebice su prekrasne!
Necu previse komentirat,ni neznam vise sve..
Violeta,pusti sestru nek prica kaj hoce-ja bi njoj rekla da je mutava sigurno!
Dena-nekad se treba dobro i isplakat! Luka je dobro prihvatio dohranu,zasad jos jede samo ujutro 1 kasicu-danas jabuka i banana,a kroz mj dana cu mu uvest jos jedan obrok-ne zurim.
Treca-glede ovce-moj je bio puno manji kad smo poceli s njom-mozda je do tog. Ali smo ju i palili stalno,nosili ga s ovcom,vozili u kolicima s ovcom,stavljali na spavanje s ovcom,isto je trebalo neko vrijeme…al sad kad je veci..kad ju moze sam drzat i zvakat super mu je.
Kada ste ste krenuli s dohranom? I kako to da ste tako brzo? Ja svugdje citam da je najbolje ne krenuti prije 6mj. Jucer smo bili kod pedijatrice i iznenadila me je kad je rekla neka krenemo po malo sa dohranom jer je Jan velika beba (sada smo na 7630g). Super napreduje i nekako mi je steta vec uvoditi dohranu. Sad sam zbunjena… poslusati pedijatricu ili sebe? 🤔
Krenuli s 4 mjeseca. Ja sam tako i maloj uvela dohranu s 4 mjeseca. Gle svagdje ces procitat da je majcino mlijeko dovoljno,a svaki pedijatar ce ti s 4 mjeseca na sistematskom rec da se moze uvest dohrana i sokici. Kad se beba pocne okretat trosi i puno energije,i po mom misljenju samo mlijeko vise nije dovoljno. Ti ces sama procjenit jel ti dijete spremno ili nije,i napravit onako kako smatras da je najbolje.
I nece ti beba odmah zamjeniti taj obrok mlijeka s kasicom..dok se navikne pojest ce 2-3 zlicice i popiti/pocicati mlijeka..treba i vremena dok si oni pojedu dovoljno da zamjene taj obrok.
I nece ti beba odmah zamjeniti taj obrok mlijeka s kasicom..dok se navikne pojest ce 2-3 zlicice i popiti/pocicati mlijeka..treba i vremena dok si oni pojedu dovoljno da zamjene taj obrok.
To je rekla i pedijatrica 😀 ja cu probati da cim duze bude na mojem mlijeku. Ako primjetim da mu nije dosta onda cu krenuti. Nije mi jasno zasto svi pedijatri poticu uvodenje dohrane sa 4mj, a who i gotovo svi clanci na netu govore ne prije 6. To me punta 😐
Mi smo danas imali goste i lijepo je gospoda izjavila da moj bebac ima bakin nos! Milim neki ljudi stvarno nemaju sve na broju!!! Sve bebe imaju mali nosic i nema sanse da se skuzi kakav ce biti. A da baka ima stvarno ooogroman. Bas sam poludila na taj komentar 😠
Djeca spavaju, ja pijem ☕ razmisljala sam dal da idem pec kekse, al sam se ipak odlucila za kavu u miru dok oboje spavaju. Vec sam ispeglala hrpu vesa i objesila 2 masine.
Ja ovak na pol čorava nisam vidla ovu šalicu... i mislim si, djeca, muz, 10 fela kolaca, doslo na naplatu, propila se zena😂😂
Mamisita ulalalalaaaaaa bome je posten komad čovkeka Karlito😮😮 Ma nek on samo papa😉
Maslacak mi cemo za koji dan 4mj. 25.1. idemo kod pedice pa cu bas pitati sta misli.
Ja sam se danas sa sinom izvela do grada i bil je preeeedobar. Na putu tamo je zapajkil, pa se probudil dok smo bili po ducanima, gledal okolo, smijal se, onda je na putu doma opet zaspal i kad sam ga uzimala iz auta se opet probudil. Premotala sam ga, svukla i stavila u ljulju i gledal me dok sam sarmu radila. Kad sam zavrsila i pospremila napravila mu flasu i sad si je natrag drijemnul.
C&a jel im se i tutice, one ko plisnate krce? Nasla sam mu jednu za put al neznam dal da uzmem 68 il 74??
Trakice za decke, za usi, imaju u mulleru, dvije u paketu 2.5€. Netko je napisal da ne moze naci.
url=https://lilypie.com]
Djeca spavaju, ja pijem ☕ razmisljala sam dal da idem pec kekse, al sam se ipak odlucila za kavu u miru dok oboje spavaju. Vec sam ispeglala hrpu vesa i objesila 2 masine.
Ja ovak na pol čorava nisam vidla ovu šalicu… i mislim si, djeca, muz, 10 fela kolaca, doslo na naplatu, propila se zena😂😂
Mamisita ulalalalaaaaaa bome je posten komad čovkeka Karlito😮😮 Ma nek on samo papa😉
Maslacak mi cemo za koji dan 4mj. 25.1. idemo kod pedice pa cu bas pitati sta misli.
Ja sam se danas sa sinom izvela do grada i bil je preeeedobar. Na putu tamo je zapajkil, pa se probudil dok smo bili po ducanima, gledal okolo, smijal se, onda je na putu doma opet zaspal i kad sam ga uzimala iz auta se opet probudil. Premotala sam ga, svukla i stavila u ljulju i gledal me dok sam sarmu radila. Kad sam zavrsila i pospremila napravila mu flasu i sad si je natrag drijemnul.
C&a jel im se i tutice, one ko plisnate krce? Nasla sam mu jednu za put al neznam dal da uzmem 68 il 74??
Trakice za decke, za usi, imaju u mulleru, dvije u paketu 2.5€. Netko je napisal da ne moze naci.
Jel mozes mozda poslikati kako izgledaju te trakice? 😊
Kiara ne mogu poslat sliku, pise da je neka greska, probam sutra ponovo. Uglavnom nisu nikakve specijalne, nego obicne trakice rastezljive, probat cu mu stavljat jer kako lezi u ljulji stalno si fece usi dok se okrece.
url=https://lilypie.com]
Dena c&a ima dosta manje brojeve, ne znam koji ti inace nosi ali mojoj su i dva broja vece dobre njihove.
Sortiraj odgovore
Najstariji