Sanjchi, mi se već neko vrijeme dogovaramo što nam treba... da ne kupujemo bez veze Pa čak i idemo skupa i izaberemo i onda stavimo pod bor

Evo, sad bih se komotno mogla izdojiti, ali strah me da će se uskoro razbuditi i neće imati što jesti. DESNA SISA MI JE BAŠ ONO...OGROMNA....
Inače u subotu sam izdojila 120ml iz desne sise, a 90ml iz lijeve s time da sam bila previše umorna da nastavim s izdajanjem... Stavila sam to da se zaledi... i eto, sad bi isto bilo tooogaaaaaa, al mali "vrag" spava... Danas mi je stigla kornjačaaaa

Aurora bit će sve u redu, ja sam čitala o tome dosta, takva djeca na kraju, baš zbog tih vježbica i pravilnije razvijaju od ostalih. Jedino što je tlaka putovanje. :* Uni!
Pokloni - mi smo kupili u DMu one otiske za noge/ruke, to ćemo bakama/dedama pokloniti...samo se moramo odvažiti to ići raditi, čekamo idealan trenutak...a za L bi danas trebao stići paket od Ethreala (ne znam kako se piše)
Bravo za Leona! Baš izgleda spokojno na slici! I bravo za shopping V! :D
Bela, a spavamo u vreći, ali svejedno se razbudi dok ju selim u krevet natrag. A čekam nekad i po pol h da zaspe skroz, skroz i nosim ju polako ko da TNT nosim.
Bravo za Leona! I moja je jucer nesto tako proizvela, ali s dugacim a..pa je ispalo maaa maaaa…😅
Soping..ajme..sad vec znam di cu sta potrosit😅 jos moram dragom nes kupit za Bozic i curama od seke..
Mi ne kupujemo svima..samo klincima..a ja eto dragom uznem nesto..on je za te poklone tudum..nikad nis ne kupi vec da nivce i kaze; neznam sta da ti kupim, pa si sama nesto kupi..a ja pizdim na to..jer eto..bar da se sjeti kupit cokoladu i umotat je i stavit pod bor😒
Tako i ja, vise volim poklone. Mi uzimamo necakinjama, njih 4, njegovom bratu, mojima i njegovima neku bombonjeru, ali sam ove godine kalendare rekla i jos mojima kupila ramu za slike di pise family i ima 6 okvira jer sam negdje prije njihovu skidala sa zida i pokidala 🤣 Jos mojoj seki i sogoru neku sitnicu, a njegovima ne kad ni oni nama ne. A i ide mi na zivce sto men seka kupuje al ok 😂😂
Bas je divno cut kad tak proizvedu nesta 😍😍😍

Mi vec nekoliko veceri za redom ne spavamo do 23, nekad i duze…po danu nesto malo….koma
bela u nas ti je isto.....ovo je treći dan.....gnjavi baš
tješim se da je to onaj skok šta ide s 3mj i da ćemo za koji dan se vratit na staro jer sam premorena.

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji