Treca, daaaaa, prava vojska 😍😍😍😍 Imam se svakako na koga osloniti 😍 I sretna sam i zahvalna na tome 😊 Aaahahahaha, i mojoj sestri je gadljivooo 😂😂😂😂😂😂😂 ona se cak jednom ispovracala skoro a moja kuma se smijala dok ga je presvlacila ahahahaha

Diego spava. Dusa moja mala 😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘 Jadnicam je bas plakaaaaaoo... nije bas onako urlao al je neutjesno plakao kad je dobio cijepivo i mogu reci da sam ja plakala s njim hahahahhaa GROZNO Mislika sam dacu biti hrabrija..

*Mislila sam da cu biti hrabrija... On je spavao sat vremena dok smo isli po spezu... Prije toga je jeo i malo nam pricao i zalio se... i taman kad smo dosli su nam njegovi nonici (oni su nam ga cuvali) rekli

*Mislila sam da cu biti hrabrija…On je spavao sat vremena dok smo isli po spezu… Prije toga je jeo i malo nam pricao i zalio se… i taman kad smo dosli su nam njegovi nonici (oni su nam ga cuvali) rekli
rekli su da se probudio i placu... jadnicak.... i kad ga je muz uzeo je isto plakao... onako, neutjesno Bas mi ga je zaaaaaaoooo... Nema temperaturu. Hladimo mi sa hladnom

Aaaa Mooooobiteeeeeeelll... samo na ovom forumu mi sabotiraaaaaaaa pisanje...
Ugl... stavljamo mu hladne obloge...
E sada, zanima me da li kad se javi za cicanje mu idem staviti obloge i izmjeriti temperaturu ili ?????? Mameeeee, sta, kako????

Barbs opipaj celo pa ako ti se cini da je topao izmjeri. Tako sam ja, al nije bio pa sam navecer prije spavanja izmjerila za sigurnost. A oblog sam promijenila kod prematanja.

url=https://lilypie.com]
Angel da, kaos i ludnica na pocetku, placi ako ti se place i iskoristi svu pomoc koju mozes. Ako ima tko pripazit na Laru izađi, nadisi se friskog zraka, razbistri se, naspavaj....i kad se vratis bit cea natrag najbolja mama svojoj Lari. S vremenom cete stec neku rutinu i profunkcionirati na neki svoj nacin. Al vjeruj mi i nakon mjesec-dva ce ti ponekad doci da vristis, a u sljedecem trenutku ce se nasmijesit i bit ces najsretnija na svijetu.😏

url=https://lilypie.com]
Hvala na info, Dena... mi smo mu izmjerili prije spavanja. 😊 i dobro receno Angel 😉 koliko puta vrisnem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bela, sretnih 3mj Luni 😘

I sada se osjecam kao najsretnija mama na svijetu, posebno kada me pogleda i jos onako mala pokusava fokusirati pogled, meni je to toliko slatko... zbilja je dobra beba! Sada jos sise pa se spremamo na spavanje.
Mislim da je treca sreca pisala nesto za susilicu, to je definitivno jedna od najboljih kucanskih pomagala koje mozes kupiti. Mi smo kupili prije par mjeseci i definitivno se preporodili. Stvarno nema smisla sad uz bebu susiti vani na balkonu ves po par dana... a onda je jos pravo veselje ako padne kisa ili snijeg.

Mi danas ni jucer nismo povracali i mali je jucer 3x obilno serkio a danas cak 5x i to sa najvise zrnaca dosad sta znaci da je dosao do masnog mlijeka. Doduse danas sam popila ni litru tekucine.
Mi imamo u nedjelju 12 ljudi u babinjama, narucit cemo catering jer nam je ujedno taj dan 1.godisnjica braka pa rekoh da napravim bar kolace. Tortu cu kupiti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji