Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    25. Prosinac 2017. 19:50

violeta1

Sretan Bozic drage klokanice i svako dobro vama i vasoj obitelji. Nadam se da ste uzivali danas 🎅❤❄☃⛄🌲
    Mi smo cijeli dan u slikanju, napravila sam moreee fotki hehe… bravo za malog sto mi je bio dobar. Iako danas i jucer je bas zahtjevan samo kmeci i evo sad je zaspao doslovno u roku 15 sekundi, stavila ga u kolica i nunanuna i on krnja. Bas se pitam do kada. Bili smo kod mojih na rucku, pa su dosli sogorica i njena obitelj. I eto jedna losa vjest, prvi put mi nismo dobili od svekrve i svekra nista za bozic a mi smo njima dali hmmm ok za ubuduce znam da necu dat. Briga me.. njegove necakinje su odusevljene poklonima 🎅 a mojoj sestri, sogoru i djeci sam ipak ostavila poklone kod mojih i napisala sestri u poruci gdje joj je sta i kako se provode danas i nistaaa nistaaa mi nije odg evo proslo je vec 6h od poruke, ocito "nema" minutu vremena. Ali ok..ne zelim da mi negativni ljudi pokvare prvi Bozic sa sinom, lekcija za buducnost mi je ovo.
    Borovi su vam divni, ali bebe su medeni mali slatkisi 😍
    A evo i nas dvoje da nas vidite ❤

Violeta, samo si joj pokazala da si veci covjek od nje!
    Slikice su super, imamo i mi takav kompetic kapa 😆
    Ostale cure super fotke klinaca i klinceza 😊

I_me
    25. Prosinac 2017. 19:53

Mi danas kod kuce cijeli dan sami 😆😊
    Samo su nam navratili kumovi na kratko..
    I bas mi je pasalo to bez neke velike pompe 😄
    A mala nist nije spavala danas 😥😥 samo bi na ruke, zaspe i cim ju spustim suze, valjda joj neki ludi dan.
    A mi smo se prejeli rucka, cak mi je muz pohvalio kolac 😂😂😂 ostalo jos par kocka, to sutra ujutro uz kavu 😂

Kiki156
    25. Prosinac 2017. 19:55

Cure drage neka vam je sretan i blagoslovljen Bozic! ❤️🎄🎁😘☺️

Kiki156
    25. Prosinac 2017. 20:04

Davidu sretan veliki 10. rockas!😘
    Djecica su preeeedivna! 😍
    Mi vec tri dana imamo promenadu, a jos sutra nas isto ceka!😅

• sretna
    25. Prosinac 2017. 20:46

Ovo je P dobio, zakon je! Cijelu sobu osvijetli, mijenja boje, pjeva umirujuce. A moze i samo svijetliti kao lagano svjetlo 😊

• sretna
    25. Prosinac 2017. 20:57

Inace smo imali prekrasan, skroz ispunjen dan 😊
    Djecica su vam predivna!
    Treca sreca, sretan rodendan najstarijem! 

dzenny
    25. Prosinac 2017. 21:07

Davidu sretan rodjendan..
    Ii mi danas imamo velikaaa 3 mjeseca.. 😍😍
    Bebice su vam meeed.. 😍😍
    Ja,dragi i A smo danas imali dan samo za sebe.. cijeli dan smo hodali,a A je bila predobra.. znaci nije zaplakala.. vise place kad smo kuci 😂😂 mama i tata su joj za njena 3 mjeseca kupili zlatnu narukvicu Hello Kitty.. 👣

• Dena1009
    25. Prosinac 2017. 21:08

Sad sam napisala opsezan komentar i obrisalo mi😝
    Uglavnom, i mi smo imali ispunnjen dan, puno mazenja i pazenja, okruzeni dragim ljudima.
    Sve u svemu lijep Bozic, iako nam je falila familija❤

url=https://lilypie.com]

kleaiva
    25. Prosinac 2017. 21:57

Sretan Bozic svima! Sretan rockas Davidu😊
    Mi smo bili kod svekija na rucku pa kod mojih na veceri😂 u meduvremenu smo se naslagali legica s curkom i malcem.. Dora je bila ok danas iako mi se cini da je poceo skok...trazila je cickati svakih sat i pol. 😂
    Grcici su se smirili otkad dajem biogaiu👍🏻👍🏻👍🏻
    Ja sam se prejela keksica danas svih vrsta...tamanim ih u hodu onak usput😊
    Slikice i djecica su vam preeeeslatka!
    Sretna...ovu ovcicu starlight prvu je moja Dora dobila od moje mame i odusevljena je i smiri se uz pjesmicu...svira Twinkle twinkle little star😂mislim da je do pjesme jer to sam pjevala svima za uspavljivanje pa joj je ocito poznato iz buše😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Barbi13
    25. Prosinac 2017. 22:01

sretna

Ovo je P dobio, zakon je! Cijelu sobu osvijetli, mijenja boje, pjeva umirujuce. A moze i samo svijetliti kao lagano svjetlo 😊

Ovo je predobro,vidjela sam tu ovcicu u dm.......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.