Ugl mogu se ja trudit koliko hocu da ranije zaspi ali NE-CE!!
A onda mi kaze da joj se mali svakih 2h budi...
Barbs- tak i moja, mogu ja pocet nju uspavljivat u 6 vec al 9 je njeno vrijeme. Ko da ima sat na guzici 😂😂😂 minutu do 9 guguce i smije se a u 9 fras 😂😂😂
Aurora- imas malu hondasicu 😍 medena je
Znaci evo muz se nazdero sad i jadan umoran, malo ce ubit oko..
A ema je za divno cudo odspavala sada 3h 😆😆😆
I sad mama zabavljaj 😥 a i ja bi malo ubila oko 😂
Dena i Aurora ja vozim Hondu CRV i luda sam jer nema mogucnost staviti jaje na suvozacevo sjedalo. MM ju je kupio prije par godina ali toliko ju rijetko vozi da jos mirisi po novom. Ali SUV je zakon za obitelj, ima mjesta koliko oces.
I me, pa daaa... jadni oniiii... Tako i meni muz: Samo da znas, nakon rucka cu odspavat! Htjela sam mu reci da ga nitko nije tjerao da do jutra ostaje vani hahhahahahahahaa
Dena i Aurora ja vozim Hondu CRV i luda sam jer nema mogucnost staviti jaje na suvozacevo sjedalo. MM ju je kupio prije par godina ali toliko ju rijetko vozi da jos mirisi po novom. Ali SUV je zakon za obitelj, ima mjesta koliko oces.
CRV smo i mi skoro kupili, onda smo se ipak predomislili, al definitivno mi je ona jedna od najboljih honda. Marijana mozes mi malo pojasniti to sa jajetom? Ja sam mislila da se ne smije naprijed voziti?
url=https://lilypie.com]
Uspavljivanje pa uspavljujem ga kad se njemu spava i onda to ne traje tak dugi, pa necu mu valjda tiskati oci da zaspi. On si je stvoril sam taj neki raspored između 20 i 21, a meni odgovara.
url=https://lilypie.com]
CRV smo i mi skoro kupili, onda smo se ipak predomislili, al definitivno mi je ona jedna od najboljih honda. Marijana mozes mi malo pojasniti to sa jajetom? Ja sam mislila da se ne smije naprijed voziti?
Inace moze. Ali nas auto nema mogucnost iskljuciti zracni jastuk naprijed sta mi je totalna nebuloza. Kad sam isla katdiologu vozim na autocesti a mali iza vristi jer mu je ispala duda, poludila sam a nisam smjela stati. Uopce ne kuzim kako je tako glupo napravljen taj auto... rekla sam MM da cemo ga promijeniti prije 2.djeteta samo radi toga
Muzaaa mii danas neee spominjite.. 😨 moj ce veceras da vecera "jezika" 😂😂 tako me naljutio.. 😥 gospodin u nekim trenutcima ostane bez jezika,ne zna progovoriti.. ali zato u takvim trenucima dobija ja 2 jezika.. 😉😉 dakle,vec nekad sam pisala da bas do tih starih obicaja ne drzim... ali njegova nona malenu hoce posuti secerom jer je prvi put dosla kuci,dijete sam uzeli iz ruku i lijepo joj rekla: ' svoju djecu si ti odgajala,ali ne moj misliti da ces i moju.. nikad vise da ti nije palo napamet napraviti nesto mom dijetetu bez mog odobrenja. ' aaa frajer sutiii i gleda.. ee pa kostat ce ga ta sutnja dobro.. 😒
Barbs,i moja A se isto tako pocela dizati ima par dana..
Cure,bebice su premedene.. 😍 ja isto ne gledam da mi Alara uvijek mora biti u rozom.. kombinacija na Emi mi je jedna od drazih.. 😉😉
Cure evo i nas hehe..danas mi dosla sestricna iz Zg, pa doso kum od L pa mi isli kod mojih i sad je muz oso u grad a mali sisa i napokooon mir i spava.. jadan od pola 11 nije dobro spavao i kad je malo zaspo kum ga zezo i probudio ga hehe
Mali je dobio danas 50€ i 200kn jupiiii 😊😊😊
Dena ja se jos predomisljam za klokanice, ako netko hoce kupit ti prodaj, a ja cu ovaj tjedan razmislit o svemu na miru, danas mi je pre naporan dan, a imam jos jedno 4 klokanice u uzem izboru 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji