Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    24. Prosinac 2017. 11:04

I me umirem od smijeha😂😂😂😂😂😂ribica mala slatka......e moja draga svi su ljubomorni,ma nisu vrijedni komentara.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    24. Prosinac 2017. 11:15

I_me predivna je, duša mala❤️

I_me
    24. Prosinac 2017. 11:16

Barbi13

I me umirem od smijeha😂😂😂😂😂😂ribica mala slatka……e moja draga svi su ljubomorni,ma nisu vrijedni komentara.

Joj barbi moja sveg sam ja svjesna,inace se stvarno ne zamaram nit dozvoljavam da me dira al danas mi bas digla tlak 😂

Bela
    24. Prosinac 2017. 11:24

I me ja sam pocela otupljivat na to majke mi, i to se sve nađu komentirati ljepotani sa najsavrsenijom djecom na svijetu,mos mislit 

I_me
    24. Prosinac 2017. 11:31

mamisita27

I sad je gotov rucak i kazem ja da ocisti i zacini salatu uz rucak dok podojim. A on pita koju salatu, pa mislim si koju se zacinjava, jedino kristalku, neces zacinit kisele krastavce il gotovu francusku. Majko mila…😥

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

I_me
    24. Prosinac 2017. 11:34

Sta imate danas za papat? Sta pravite?
    Kod mene za rucak pasta sa tunjevinom, vecera oslic i skusa na rostilju. 
    Danas je muz birao rucak ( ja ribu ne volim i ne prakticiram post )
    A sutra pecenje

Aurora1611
    24. Prosinac 2017. 11:42

Aurora1611
    24. Prosinac 2017. 11:43

Od malih nogu se Honda voli ❤️😂😂

Barkleys
    24. Prosinac 2017. 11:46

sanjchi255

Nisam nikad istrazivala ih previse jer nisam planirala kupit, ali ono, u praksi tek vidis neke stvari😅
    Pa onaj tko ima i tko se kuzi ak mi moze malo to detaljnije napisat…kolko nosite dugo bebe u tome? I sve ostalo sto zapravo neznam sto treba pitat vezano za klokanicu😂

Sanjchi tu malo poškicaj. http://www.bebologija.net/

• Dena1009
    24. Prosinac 2017. 12:21

Ime moj je speglal ves dok sam ja ustala pa kak da se ljutim na njega😅
    Hahahaaa ex yu rules🤘 ja jedina ulazim u roznom u rock caffe😅😅
    Mi smo napravili dravsku ribi na dalmatinski🤣 (sa maslinovim uljem) i krumpir, imamo medenjaka jos par od subote(pojeli ih) i kekse koji nam nisu bas fini pa cu njih pokloniti😏(malo smo pokvareni), a danas sam na brzinu napravila djedov brk. Sanjchi i ja bih kupila kolace da imam gdje al tu nema ovih nasih. A za sutra sam pripremila dalmatinske snicle, to je sve poslozeno i samo gurnem u pecnicu i napravim pire.
    Aurora  Hondaaaa❤ mm je prodal pocetkom godine,  al i dalje smo na japancima, al ona mi je bila puno veca i prakticnija.
    Barbs i V se dize gore, ko da trbusnjake radi.
    Jucer nas je bas jako razveselio paketic koji su mu krsni kumovi (buduci) poslali za Bozic, ne zbog poklona, vec jer su se sjetili, potvrda da smo dobro odabrali❤

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.