Dzenny koji obicaji ajmee ni ja to ne bih dopustila
I_me naravno da mi muz ide na zivce i to cesto hahahaha a danas je sav bucu muci, bozicno raspolozenje ga uhvatilo. Iako je jutros u 5h sa svirke dosao.
Ja sam pravila keksice a ove kolace filovane kupio muz, a ova druga slika je sve moja mama pravila sama.
Muzaaa mii danas neee spominjite.. 😨 moj ce veceras da vecera "jezika" 😂😂 tako me naljutio.. 😥 gospodin u nekim trenutcima ostane bez jezika,ne zna progovoriti.. ali zato u takvim trenucima dobija ja 2 jezika.. 😉😉 dakle,vec nekad sam pisala da bas do tih starih obicaja ne drzim… ali njegova nona malenu hoce posuti secerom jer je prvi put dosla kuci,dijete sam uzeli iz ruku i lijepo joj rekla: ' svoju djecu si ti odgajala,ali ne moj misliti da ces i moju.. nikad vise da ti nije palo napamet napraviti nesto mom dijetetu bez mog odobrenja. ' aaa frajer sutiii i gleda.. ee pa kostat ce ga ta sutnja dobro.. 😒
Barbs,i moja A se isto tako pocela dizati ima par dana..
Cure,bebice su premedene.. 😍 ja isto ne gledam da mi Alara uvijek mora biti u rozom.. kombinacija na Emi mi je jedna od drazih.. 😉😉
Secerom😂😂😂😂😂😂a joj sory dzenny umirem od smjeha i ja bi tako reagirala a on bi me cuo😤😤😤
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Znaci evo muz se nazdero sad i jadan umoran, malo ce ubit oko..
A ema je za divno cudo odspavala sada 3h 😆😆😆
I sad mama zabavljaj 😥 a i ja bi malo ubila oko 😂
I moj se evo nazdero i okrenuo ljepo dupe i pili a ja kipim😤😤😤😤
Leptirica.com
Dzenny koji obicaji ajmee ni ja to ne bih dopustila
I_me naravno da mi muz ide na zivce i to cesto hahahaha a danas je sav bucu muci, bozicno raspolozenje ga uhvatilo. Iako je jutros u 5h sa svirke dosao.
Ja sam pravila keksice a ove kolace filovane kupio muz, a ova druga slika je sve moja mama pravila sama.
Kolaci su super😍😍😍😍
Leptirica.com
Hahahh tek sad sam vidjela da sam napisala NE MOJ (umjesto nemoj)😂😂 Biser sam 😂😂😂
Znam,znam i mn je to bilo smjesno.. ili recimo staviti dijete iznad sporeta i gospodja je hoce uzeti iz mojih ruku, ja popi*dila.. 😉 HALLO,OVO SAM JA RODILA.. 😂😂
Aa dragi,naravno da ce da cuje.. 😊 bas me.to naljutilo.. ovo dijete je njegovo kao i moje.. ii ima da se bori za njeno dobro..
DZENNY, SECEROM??? OMGGGGG...
Meni je danas od muza nona krenula da ako sam vjernica da kako to da se nismo u crkvi zenili pa sam joj rekla: i vi ste, a niste se u crkvi? Ma kako je saml zautjela A muz se smijao... onda je rrkla: a maloga morate krstit... na to sam.rekla da ce on sam odluciti.. NARAVNO da smo muz i ja vec odlucili al ne volim kad netko namece svoje misljenje , a ona svoju djecu nije krstila!!! Misliiiimmmm stvarno....
V, bome lijepe poklone je dobio 😉😁😁😁😁 A dobro, muz ti je radio a ne zaj* se vani
Muzaaa mii danas neee spominjite.. 😨 moj ce veceras da vecera "jezika" 😂😂 tako me naljutio.. 😥 gospodin u nekim trenutcima ostane bez jezika,ne zna progovoriti.. ali zato u takvim trenucima dobija ja 2 jezika.. 😉😉 dakle,vec nekad sam pisala da bas do tih starih obicaja ne drzim… ali njegova nona malenu hoce posuti secerom jer je prvi put dosla kuci,dijete sam uzeli iz ruku i lijepo joj rekla: ' svoju djecu si ti odgajala,ali ne moj misliti da ces i moju.. nikad vise da ti nije palo napamet napraviti nesto mom dijetetu bez mog odobrenja. ' aaa frajer sutiii i gleda.. ee pa kostat ce ga ta sutnja dobro.. 😒
Barbs,i moja A se isto tako pocela dizati ima par dana..
Cure,bebice su premedene.. 😍 ja isto ne gledam da mi Alara uvijek mora biti u rozom.. kombinacija na Emi mi je jedna od drazih.. 😉😉
Dzenny oprosti al bas sam se nasmijala na ovo posipat secerom 😂😂😂😂 iako uopce nije smijesno i jako dobro si reagirala. A muzu objasni neke stvari. 😂
Violeta super pokloni i kolacici izgledaju mljac 😊.
Ja sam prije 2 god napravila svoj 1 kolac,cheesecake..😂 i danas sam se ohrabrila i napravila novi kolac browniese. Eno ih vani na terasi hlade se. Bas me zanima hoce li to biti jestivo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji