Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    24. Prosinac 2017. 12:31

Dena znaci nisam jedina, mi jos imamo sportsku, imali smo istu prije 6 godina i prodali radi fin situacije i sad prije dvije godine kupili istu samo u crvenoj boji ❤️ Nadam se jednog dana da cemo kupiti Hondu Accord ovu malo noviju, prekrasne su mi! Sad imamo Civic 7 generaciju Type R 

• Dena1009
    24. Prosinac 2017. 12:44

Aurora1611

Dena znaci nisam jedina, mi jos imamo sportsku, imali smo istu prije 6 godina i prodali radi fin situacije i sad prije dvije godine kupili istu samo u crvenoj boji ❤️ Nadam se jednog dana da cemo kupiti Hondu Accord ovu malo noviju, prekrasne su mi! Sad imamo Civic 7 generaciju Type R

Mi smo imali Accord karavana ali benzinac i jako je puno trosila s obzirom da radimo veliku kilometrazu, pa smo mjenjali za dizel i mm je uzel (uz svo moje mrckanje ) limuzinu i onda smo za par dana saznali da sam trudna, sad gleda natrag karavane 😂😂
    Mi smo dobili goste, imam 7 muskih u stanu, sogor, 4 necaka i moja 2, ko Snjeguljica sam😂😂

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    24. Prosinac 2017. 12:53

A lje

Aurora1611

Od malih nogu se Honda voli ❤️😂😂

A srce malo slatko😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    24. Prosinac 2017. 12:54

mamisita27

I sad je gotov rucak i kazem ja da ocisti i zacini salatu uz rucak dok podojim. A on pita koju salatu, pa mislim si koju se zacinjava, jedino kristalku, neces zacinit kisele krastavce il gotovu francusku. Majko mila…😥

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Dena1009
    24. Prosinac 2017. 13:03

Barbi13

Mmamisita27

I sad je gotov rucak i kazem ja da ocisti i zacini salatu uz rucak dok podojim. A on pita koju salatu, pa mislim si koju se zacinjava, jedino kristalku, neces zacinit kisele krastavce il gotovu francusku. Majko mila…😥

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Sad vidim da je ovo za muza Mamisita pisala, a ja oznacila I Me😅

url=https://lilypie.com]

barbs
    24. Prosinac 2017. 14:26

Dena, e bas taaaako!! Ko da trbusnjake rade 😂😂😂😂 i to vec cca tj dana 😍
    I me, wuhuuu, volim takva jutra ;-);-);-);-);-) Pa ono... ide.mi na zivce da  ;-);-);-);-) Jer on je zaspao oko 5h do cc 10 je spavao i komitis.... slabo mu je... glava.ga boli... spava mu se... A ja jbt, trcim na 1000 str... i onda on meni da sta sam nadrkana???? Pa da riknes eeeeej!!!  Ja sam svog poslala s Diegom van da se mogu tusnut na miru ;-);-);-);-) i pijem kavuuu 

I_me
    24. Prosinac 2017. 14:26

i love you too 😍

I_me
    24. Prosinac 2017. 14:27

za trecu srecu 😂

barbs
    24. Prosinac 2017. 14:28

😍😍😍😍😍😍 Preslatkoo 😍😍😍😍😍
    I me i Auri, predivne su!! 😍😍😍
    Mi za rucak imamo pasutice i bakalar... I lignje.. Isto i za veceru kod.mojih 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Al dok drugi kuhaju, baaaas me briga 😂😂😂😂

barbs
    24. Prosinac 2017. 14:30

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAH JBT, NISAM NI VIDJELA KOMENTAR ISPOD I BAS SAM HTJELA NAPISAT- ZA TRECU JE 
    I me, komentar od sogi... Boze draaaagu!!! Tako meni frendica zna reci da nam mozda treba dugo da ga uspavamo (max 30min!) jer ga prekasno uspavljujemo.. A onda mi ona zna reci da ga isto dugo uspavljuje... Ja sam 1000x krenuma ga uspavljivati oko 19h al jbg njegovo je vrijeme oko 21h... Mogu se ja trudit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.