Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    25. Prosinac 2017. 08:13

TrecA, wwwaaaaaawww!!! 😍😍😍😍😍😍😍 cestitke i tebi mna godisnjici 😍😍😍😍 Bome letiiii to vrijeme!! 😍😍😍😍😍😍
    Super za Karla, Mamisita 

• Dena1009
    25. Prosinac 2017. 08:27

Cestit  i blagoslovljen Bozic, da ste nam ispunjeni ljubavlju i okruzeni vasim najdrazima ❤🌲❤
    V, mama i tata 🙂

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    25. Prosinac 2017. 09:24

Drage klokanice, želim vam sve sve najbolje. Nadam se da ćemo svi današnji dan provesti u miru i s obitelji. :* :* :*

treca_sreca
    25. Prosinac 2017. 10:05

dzenny sad pročitah za posipanje cukrom....i ja bih ispalila da tak muči ko papak...al bit će takvih scena još ohoho, to je nažalost s prvim djetetom nužno valjda da se kačiš ili s mužom ili s mamom/sveki....dok ne skuže svi gdje im je mjesto u odgoju.
    Dena Viktor je presladak mali elf
    mamisita - daaaa....ležala cijelu trudnoću i onda prekinula mirovanje da odem na obiteljski ručak kod sveki za Božić....i iza ručka - pravac rađaona....onak prežderana, a taman sam htjela prileć da mi se slegne 

žena-majka-carica:)

Maja 3
    25. Prosinac 2017. 10:14

Sretan Bozic!🎄

I_me
    25. Prosinac 2017. 10:29

evo i nas !!! 😂😂😂

Bela
    25. Prosinac 2017. 11:45

Sretan i blagoslovljen Bozic svim klokanicama i vasim obiteljima! 

Aurora1611
    25. Prosinac 2017. 13:39

Curke moje zelim vam od srca sretan i blagoslovljen Božić 

• Kiara19
    25. Prosinac 2017. 15:19

Drage mame sretan vam Bozic! 😙
    Ja sam dobila najbolji dar ikad... Jan je prespavao noc 😁 spavao je od 21 do 6:30 😎
    Pusa svima!

Suncokretica
    25. Prosinac 2017. 15:27

Sretan Božić svim mamama i vašim obiteljima. uživajte sa svojim najvećim poklonima koji su došli ove godine!!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.