Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    15. Prosinac 2017. 23:31

Barbs mama je dobro, kaze doktorica da je imala visok tlak, sad svaki dan si mora mjerit. A ona inace ima nizak tlak. To mi je tata bio javio kad ju je odvezo i ja popodne kad znam da je sigurno dosla doma nazovem ju i ona se nije htjela javit!!! Zovem tatu i on se javi da bi rekao da je mama doma i da su ujak i ujina kod njih. Ja sam poludila!! Znaci kcer te zove da te pita kako si, ti se neces javit i onda tata prica sa mnom o njoj pred njom jer ona nije htjela pricat ima goste!!! Onak! Jesi mi mater ali ono! Uvijek je ona vise sestru volila a mene ko jebe i opet mi je ovim postupkom i pokazala. Ne znam vise kako da se ponasam. 
    Daaa novu slikicu imam, to je do danas. A moj Leon cijeli dan dobrica, pava, sisa, igramo se ma milina da bih sad zadnjih sat vremena na sisi spava, ja ga pustim on urla, i tako u krug..bas me bio naljutio uf..onda sam ga stavila u kolica i drndala i zaspo je u roku 1min. I sad je u kreveticu a ja jadna lezim u krevetu i razmisljam o mami i o Leonovoj nervozi. 😐
    RECEPT; biskvit je od cupavaca, namaze se pleh sa masti, posipa brasno i na to jos griz/mrvice da se ne zaljepi, zatim se narezu jabuke na pleh, prelije biskvitom i ispece. Biskvit kad je gotov okrene se na tacnu, tako da su jabuke gore. Skuhas puding, prelijes na biskvit i ohladis (ja imam manji pleh i 2 pudinga sam stavila al bilo bi bolje 3). Na to sve slag i gustas 😊To mi je frendica dala recept 😊 a ovdje sam nasla recept za cupavce za biskvit, obavezno onaj koji ke s jogurtom jer bude finije.

violeta1
    15. Prosinac 2017. 23:37

Barbs kolac je fin socan, a bas jednostavan za napravit i brzo se napravi.. to nama treba s malim beba 😊
    Htjela sam vas mame jos pitat kako se borite s nervozom bebe? Dali vi budete nervozne, ljute...? Leon kad pretjera sa nervozom ja bas budem isto nervozna i dode mi da vristim i tako zelim da suti, a sad kad sve prode imam griznju savjest, jer smatram da bih trebala nekako drugacije postupit, pa me zanima sta vi radite, da vas ne izbaci iz takta? 

• Barbi13
    15. Prosinac 2017. 23:49

violeta1

Barbs kolac je fin socan, a bas jednostavan za napravit i brzo se napravi.. to nama treba s malim beba 😊
    Htjela sam vas mame jos pitat kako se borite s nervozom bebe? Dali vi budete nervozne, ljute…? Leon kad pretjera sa nervozom ja bas budem isto nervozna i dode mi da vristim i tako zelim da suti, a sad kad sve prode imam griznju savjest, jer smatram da bih trebala nekako drugacije postupit, pa me zanima sta vi radite, da vas ne izbaci iz takta?

Mi se vec sest dana borimo sa vevernjom nervozom,jako budem nervozna i jos vise to prenesem na nju i vrtimo se u krug.Odem u wc jer nazalost nemamo balkon malo se umijem i popijem vode,prebacim na cmc tv pa me glazba malo smiri a kad dodje tata kuci s posla sve pobere😂😂😂😂jer se moram na nekog istrest.....a neko mora pobrat inace bi pukla😥😥

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    16. Prosinac 2017. 00:11

Dena posto su nam bebaci blizu s mjesecima i danima 😂 sta je tvoj bebac naučio do sada? 
    Una polako počinje gledati u ruke, za sad jednu ruku cica a drugom si navlaci uho! Danas je lijevom rukom uhvatila desnu i to joj je bilo ful cudno! Zna se okrenuti s trbuha natrag na leđa i puuuuno guguce u biti vise zavija na mjesec sto ja kazem 😂😂 ni sama nezz kako treba ici razvoj 😞 
    Ili cure da vas nesto pitam sto me muci neko vrijeme vec, Uni desna strana gornjih desni izgleda drugačije od lijeve! Znaci desna strana desni joj izgleda kao da su zubi krenuli (znam da nisu) onako isprekidano a lijeva je ravna skroz, i dolje sve ravno 🤔🤔

Senoritakova
    16. Prosinac 2017. 00:22

Heh cure, eto mene padobranca.. imam zaostatka uuu. Ugl sad sam na 700str i vidim da se neki s grcevima muče. Rita je veistala svaku noc od 8 pa ddo ponoci. Nabavili smo joj kapi dr.Perović iz Zadra . Biljne kapi i nakon sto ih je pooika za 15-20min prwstali grcevi..i redovito kaka 2-3 puta na dan. Sad imamo 2.5mj

Aurora1611
    16. Prosinac 2017. 02:26

Sve spavate 😞 Una se probudila i skuzila svoje ruke, sad malo gleda u nju, pa jednom uhvati drugu i igra se! Bas krasno 😤😤

barbs
    16. Prosinac 2017. 02:43

V, thx za recept 😘 Aaaahhhh ta mama...  
    vecernja nervoza- paaaaaa ako sam sama doma jeeeedva cekam da muz dodje da mu ga uvalim 😂😂😂😂😂😂 a kao i tebi, uhvati ne griznja savijest  valjda he to normalno 😂😂😂😂
    Auri, aaaa veselo je tebi 😂😂😂
    Jadan muz, Barbi 😂😂😂😂

[OBRISANO] 16. Prosinac 2017. 03:39

[OBRISANO] 16. Prosinac 2017. 03:41

Barkleys
    16. Prosinac 2017. 03:53

sanjchi255

Mamisita to Barbi: a bila si mi draga😂😂😂😂 krepavam od smijeha
    A hvala curke na komplimentima za bebicu❤
    Evo je u kindi…kod nas uzbuna cim duda ispadne😅 kad sami znaju stavit dudu u usta? 😅

Mojoj zna ispasti isto, pa si ju je počela pridržavati rukama. To fakat smiješno izgleda :) :) :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI