Sad ce mala princeza imat sta nosit😊
Super! Ova crvena na tockice je preslatka

Sanjchi preslatko je sve! Ja sam na pocetku prizeljkivala curicu, i bili smo uvjereni da je curica jer sam ima sve suorotne simptome u trudnoci od moje sestre koja ima deckica. Malo smo ostali zateceni i iznenadjeni kad nam je ginica rekla da je decko, ali ne i razocarani, sreca je bila jednako velika! A sad ne mogu zamisliti da nemam deckica! 😍😍😍
Angel i Lara dobro nam se vratile😉
Ja sam jucer i danas sređivala stan, necak je zabavljal V i sad danas si mislim, jadno moje dijete vec 2 dana je bez mame, a kad sam malo promislila, skuzila sam da u ta 2 dana, samo ga ja hranim, presvlacim, mjenjam pelenu, kupam i spavam sa njim, al eto nisam 24h na dan bila sa njim i vec u glavi imam da sam ga napustila.🤔
Dojenje ja da se mogu vratiti svasta bih drugacije napravila, al eto, ta forsanja sa vaganjima i bocicama i slusanje drugih, pa sav stres i neznanje, sad smo tu di jesmo. Moj savjet je, puno informiranja ali slusati sebe i svoj instinkt sve dok bebe dobro napreduju.
Pitanje kad beba smije na bazen? Znam da sam uranila al palo mi na pamet pa me zanimaju savjeti/iskustva.
Sretna ja se sutra bacam ma pecenje medenjaka al nece biti tak lijepi. Ja volim peci kolace (vise nego jesti) al estetika mi nije jaca strana.😅

url=https://lilypie.com]
Ciao, mamice, mi smo dosli oko 3 i nesto od pedice.. Ima 6400g i 64,5cm od proslog puta je dobio 2kg 😁

Mame moje, sve cemo mi za nasu djecicu napraviti i prezivjeti.. i skokove i remencice i grceve i viroze i osipe i sve sto nam slhedece dolazi.. koliko god steasno bilo.. sad kad ju pogledam pa usprkos svemu mi se nasmijesi, srce mi puno srece!!
Samo trebamo biti hrabre sto i jesmo!
😊😊😊
Tako je... nema toga sta mi ne mozemo za njih. Ja sam danas sama s malim i bas sam sretna, posvetila sam vrijeme njemu dok je budan i samo postojimo nas dvoje danas..uziva on a i ja jos vise. 😍

Barbs wuhu mali bas lijepo napreduje. Ja ne mogu docekat da vidim koliko ima L a mi tek u 1mj idemo.
Ajde cure dodite na kolac😉 biskvit s jabukama, puding i slag 😊

Marijana ja imam 2 decka, a simptomi potpuno razliciti u prvoj i drugoj trudnoci 😊
Barbs opaaaa, super on napreduje 😁
Dena a jaka estetika, zamoceni u cokoladu i prosarani bijelom cokoladom 😄 al ak.mi ih nastave jest, nece izdrzat do Bozica 😄 ne da mi se ponovno ortljat s njima i pekmezom 😄
Sanjchi super su trakice!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji