Mamisita, hvala na svim info. Cini mi se da ona od prvog dana ima dva perioda u kojima je budna po cca 3-4 sata i ima isto tako dva perioda u kojima spava po 3-4 sata, pa pokusavam vidjeti je li zbilja tako. Ako ce se tako i nastavit, ja presretna!
Evo, sad bih se komotno mogla izdojiti, ali strah me da će se uskoro razbuditi i neće imati što jesti.DESNA SISA MI JE BAŠ ONO…OGROMNA….
Inače u subotu sam izdojila 120ml iz desne sise, a 90ml iz lijeve s time da sam bila previše umorna da nastavim s izdajanjem… Stavila sam to da se zaledi… i eto, sad bi isto bilo tooogaaaaaa, al mali "vrag" spava… Danas mi je stigla kornjačaaaa
Koliko ti je vremenski trebalo iz obje skupa da to izdojis?
Znaci, imala si disco. Fora je kornjaca al sam kasnije vidjela u dmu takve svjetlece zivotinje a nisu bas toliko Čajniz😜Ista cijena a kvaliteta nebo i zemlja. Tak da sreca, pogledaj si u dmu!;)) Iako je to ono, triput upalis i negdje spremis.
Dobra strana je sta fullllll svjetliiii …. Mi imamo visoke stropove i kad ugasimp sva svjetla predivno cijela soba bude puna sarenih zvijezda. Bas smo lezali K, mm i ja i gledali tak i slusali pjesmice koje kornjaca svira. Bilo je bas predivno😍
Al otad je kornjaca u kutiji😂
hvala ti na info!!
nisam još kornjaču naručila a svaki čas ću…..sad čekam ovcu Ewan kad će više mamicu joj…..da vidim hoće li pomoć kod uspavljivanja jer sam luda već od nosanja
Vidjela sam tu ovcu Ewan u dmu isto i cini se kvalitetna al kamo sam jurila doma rasi serifa nisam pogledala sta Gregorov brat sve moze? Svira i sta jos?
A iskrena cu ti bit s kornjacom, kad je dobijes i otvoris, mislis si:"Koji shit?!" Dole je plisana a gore kao oklop od kornjace ti je plastika. Al bas ono full Made in China, prvo sto mi je doslo da uzmem sredstvo za dezinfekciju i ocistim je al to na zalost ne mozes jer ko sto rekoh dole je plis i nemos oprat jer je gore plastika koju nemres ocistis jer su rupice u kojima su te svjetiljke. Nemre ti bit cijelu noc upaljena nikak a i da stoji na nocnom ormaricu mi nije bas jer svaki put kad je pogledam vidim malog necistog Kineza kako je pakira😂Mozda sam ja ispalila ne znam al super svjetli i projicira, sta je je😆
Mamisita koliko dodje ta ovca u dm?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
barbs pa šta će ti kad on nije problematičan za zaspat? koliko sam skužila iz tvojih postova barem.
Mene ona izluđuje, ne zna zaspat na sisi a na ramenu traje i traje….ajd da je samo večernje, nego cili dan kad god triba zaspat zijeva i sve ali ne bi se odjavila nema šanseee. Baš problem sa zaspivanjem ima:/
ne očekujem ja da se ona sama uspava ali brate mili da mi nije to ovak nemoguća misija, borimo se stalno.
Odjavila😂😂😂😂😂😂😂😂umirem od smjeha
Leptirica.com
Cure, kada ste pocele s nekakvom rutinom uspavljivanja i spavanja po noci. Mi smo od prvog dana krenuli s brisanjem oko 8-8:30 navecer i onda joj dam papati pa u krevet. Cim ju spustim u kinderbet budna ili se budi nakon cca pol sata a ako ju stavim u nas krevet spava i po 3-4 sata. Imate li kakvih savjeta?
Pokusavam ju popodne od 5-6h pa do spavanja drzati budnom tako da skuzi da je noc i da onda vise spava.
Samo sto po noci to uspavljivanje isto traje cca 2h. Dok ju nahranim, oko 3min iz svake sise i onda jos uspavam to bas potraje. Koliko vama traje to nocno budjenje i koliko ih bude?
Možda ne može zaspati jer mora podignuti i/ili kakati. I meni kad se probudi traje uapavljivanje po 2 sata, dobro ne uvijek ali svaku drugu večer... Dok pojede, pa dok podrigne, pa jel mora kakati, pa još malo cica, pa nanašanje.... I prođe vrijeme... Za kakanje se baš muči...pa samo kakanje uzme neko vrijeme, a najčešće niti ne obavi... Tješim se da će se vrijeme s vremenom smanjiti...
Barbs,sretna vam tri mjeseca😘😘😘😍😍😍digla porodijnu i pravac u ljekarnu po neofen😥ruke i ledja ne osjecam....mamisita pjesmica ti je zakon😂😂😂
Leptirica.com
Ej mame..
Mi smo vjerovatno u skoku. Ili place ili je na sisi. Sinoc se budila svakih 1.5 sat po noci i nacicavanje.. umorna sam ko pas.. uopce nisam stigla pratit sta se dogadja na forumu.
Barbs,sretna vam tri mjeseca😘😘😘😍😍😍digla porodijnu i pravac u ljekarnu po neofen😥ruke i ledja ne osjecam….mamisita pjesmica ti je zakon😂😂😂
Jesi se pronasla u njoj priznaj😂😂😂sisa a sisa b😂😂😎
Odmah su me sise zaboljele😂😂😂😂😂😂
Leptirica.com
Predivno je violeta, poseban poklon i sigurno ce im se svidjeti.
Barbs za prstenje mozda da pricekas jos malo,ne znam ni ja....i sretna vam 3 mjeseca
Ovca je 300 kn sigurno, mislim cak i nesto vise...too much ako se mene pita...do sad nas nikad nije nis uspavalo osim cice i nosenja tako da sumnjam da ovca bi...
Evo, sad bih se komotno mogla izdojiti, ali strah me da će se uskoro razbuditi i neće imati što jesti.DESNA SISA MI JE BAŠ ONO…OGROMNA….
Inače u subotu sam izdojila 120ml iz desne sise, a 90ml iz lijeve s time da sam bila previše umorna da nastavim s izdajanjem… Stavila sam to da se zaledi… i eto, sad bi isto bilo tooogaaaaaa, al mali "vrag" spava… Danas mi je stigla kornjačaaaa
Koliko ti je vremenski trebalo iz obje skupa da to izdojis?
Znaci, imala si disco. Fora je kornjaca al sam kasnije vidjela u dmu takve svjetlece zivotinje a nisu bas toliko Čajniz😜Ista cijena a kvaliteta nebo i zemlja. Tak da sreca, pogledaj si u dmu!;)) Iako je to ono, triput upalis i negdje spremis.
Dobra strana je sta fullllll svjetliiii …. Mi imamo visoke stropove i kad ugasimp sva svjetla predivno cijela soba bude puna sarenih zvijezda. Bas smo lezali K, mm i ja i gledali tak i slusali pjesmice koje kornjaca svira. Bilo je bas predivno😍
Al otad je kornjaca u kutiji😂
hvala ti na info!!
nisam još kornjaču naručila a svaki čas ću…..sad čekam ovcu Ewan kad će više mamicu joj…..da vidim hoće li pomoć kod uspavljivanja jer sam luda već od nosanja
Vidjela sam tu ovcu Ewan u dmu isto i cini se kvalitetna al kamo sam jurila doma rasi serifa nisam pogledala sta Gregorov brat sve moze? Svira i sta jos?
A iskrena cu ti bit s kornjacom, kad je dobijes i otvoris, mislis si:"Koji shit?!" Dole je plisana a gore kao oklop od kornjace ti je plastika. Al bas ono full Made in China, prvo sto mi je doslo da uzmem sredstvo za dezinfekciju i ocistim je al to na zalost ne mozes jer ko sto rekoh dole je plis i nemos oprat jer je gore plastika koju nemres ocistis jer su rupice u kojima su te svjetiljke. Nemre ti bit cijelu noc upaljena nikak a i da stoji na nocnom ormaricu mi nije bas jer svaki put kad je pogledam vidim malog necistog Kineza kako je pakira😂Mozda sam ja ispalila ne znam al super svjetli i projicira, sta je je😆
Mamisita koliko dodje ta ovca u dm?
Nemoj me uzet 100% za riječ, ali mislim da je oko 300 kn.
Skupa je ovca........
Leptirica.com
Violeta suoer poklon!
Barbs ja ne bi jos dirala prstenje. Radije jos pricekaj.
Mm mi nema di srijede, taki da sam sama s klincima.
Sutra idem obavit do kraja bozicni soping. Tak sam umorna da sam zaboravila sto sam jos htjela komentirat
Sortiraj odgovore
Najstariji