Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    18. Prosinac 2017. 17:04

mamisita27

sretna

Mamasita 😂😂😂😂😂

Sta ces, izvanredne situacije natjeraju covjeka na svasta. Jer je bio kao kod Hedge sad. On bi se probudio i onda tocno 2 sata ne bi zaspao.Onak vise nisan znala kaj da radim🙄

Pocet cu i.ja izmisljat kad se krene budit x puta po noci. Ja samo vicem da cu se bacit kroz prozor

• sretna
    18. Prosinac 2017. 17:05

Btw, moja medena srca su se sva pojela 😂😣
    Moram ih opet radit

barbs
    18. Prosinac 2017. 17:10

sretna

mamisita27

sretna

Frendica ima tu ovcu i kaze da nis ne pomaze, zali boze novaca

sve je to cajniz shit bejbi, kazes? ma meni se cini da je on jos premalen hahahaha

Ja ne vjerujem da postoji magicna igracka koja uspava dijete 😂

HAHAHAHA dooobraaaa si 😂😂😂

barbs
    18. Prosinac 2017. 17:15

MAMISITAAAAAA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Ja D-u stalno pjevam... Zeko i Potocic, The
    e wheele on a  bus 😂😂😂😂😂 i slicno... Svaaaasta pjevam 😂😂😂😂😂 Jednom mi je zaspao uz Zeka i poticica 😂😂😂😂  ali nije dugo trajalo 😂 I plesem s njime... al i muz pjeva i plese 😂😂😂😂

Marijana12345
    18. Prosinac 2017. 17:18

treca_sreca

barbs pa šta će ti kad on nije problematičan za zaspat? koliko sam skužila iz tvojih postova barem.
    Mene ona izluđuje, ne zna zaspat na sisi a na ramenu traje i traje….ajd da je samo večernje, nego cili dan kad god triba zaspat zijeva i sve ali ne bi se odjavila nema šanseee. Baš problem sa zaspivanjem ima:/
    ne očekujem ja da se ona sama uspava ali brate mili da mi nije to ovak nemoguća misija, borimo se stalno.

Treca i mi smo imali slican problem i onda je mm rekao nemre to tako. Odnio ga u sobu, stavio na trbuh, pokrio ali bas ono umotao, nabio mu dudu, upalio lullaby ili app kisu, lupkao malo po guzi i govorio ŠŠŠŠŠŠ, nakon 10min izasao i upalio baby phone. Malo je negodovao ali nije plakao. Od tada zna da mora spavati kad ga tako metnemo. Nece se umiriti jedino kad je gladan, kad se ukakio ili mora podrignut. Pokusaj!

barbs
    18. Prosinac 2017. 17:18

V, ja se volim izdajat da mogu ici negdje da 2-3h s vremena na vrijeme i da nemam straha da mu ono sto sam izdojila npr taj dan ne bude malo... sad opet imam viska mlijeka

barbs
    18. Prosinac 2017. 17:19

Marijana, i ja ga uspavljuje sam SSSSSSS 😊😁 Upaaaaliii 😊

Suncokretica
    18. Prosinac 2017. 17:39

Mi imamo ovo za uspavljivanje :
    http://www.bubamara.in/igracke/igracke-za-najmlade/moje-prve-igracke/kidz-delight-mekana-svjetiljka-little-ghost/162208436538671566
    Upalimo to u kinderbetu, svira, lagano svjetli i baš uspava, uz dudu naravno 
    To smo joj nedavno uzeli i puno je kvalitetnije od kornjače. Al zato i košta duplo.
    Kornjaču voli al ju više razbudi jer je oduševljena s tim pa krene mlatit rukama i nogama hehe

Suncokretica
    18. Prosinac 2017. 17:41

Sutra imamo slikanje za Božić. Odijelce je spremno 
    Slike će ići u božićnu kuglu i to će biti poklon za bake i dede 

Suncokretica
    18. Prosinac 2017. 17:42

Držite fige da sve prođe dobro, već me strah da će biti plača i ništa od slikanja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.