Evo, sad bih se komotno mogla izdojiti, ali strah me da će se uskoro razbuditi i neće imati što jesti.DESNA SISA MI JE BAŠ ONO…OGROMNA….
Inače u subotu sam izdojila 120ml iz desne sise, a 90ml iz lijeve s time da sam bila previše umorna da nastavim s izdajanjem… Stavila sam to da se zaledi… i eto, sad bi isto bilo tooogaaaaaa, al mali "vrag" spava… Danas mi je stigla kornjačaaaa
Koliko ti je vremenski trebalo iz obje skupa da to izdojis?
Znaci, imala si disco. Fora je kornjaca al sam kasnije vidjela u dmu takve svjetlece zivotinje a nisu bas toliko Čajniz😜Ista cijena a kvaliteta nebo i zemlja. Tak da sreca, pogledaj si u dmu!;)) Iako je to ono, triput upalis i negdje spremis.
Dobra strana je sta fullllll svjetliiii …. Mi imamo visoke stropove i kad ugasimp sva svjetla predivno cijela soba bude puna sarenih zvijezda. Bas smo lezali K, mm i ja i gledali tak i slusali pjesmice koje kornjaca svira. Bilo je bas predivno😍
Al otad je kornjaca u kutiji😂
hvala ti na info!!
nisam još kornjaču naručila a svaki čas ću.....sad čekam ovcu Ewan kad će više mamicu joj.....da vidim hoće li pomoć kod uspavljivanja jer sam luda već od nosanja
žena-majka-carica:)
OPET se probudila....pa ja ću poludit ne može 10min po danu...jaooo
Ja sam htjela Gregorovog brata kupiti al mi je puno novaca... a vidjela sam na njuskalu polovne... jos si premisljam..Mamisita, ja sam kornjacu uzela radi zvijezda 😂😂😂😂😂 E da... hmmmm... ne znam kolik
barbs pa šta će ti kad on nije problematičan za zaspat? koliko sam skužila iz tvojih postova barem.
Mene ona izluđuje, ne zna zaspat na sisi a na ramenu traje i traje....ajd da je samo večernje, nego cili dan kad god triba zaspat zijeva i sve ali ne bi se odjavila nema šanseee. Baš problem sa zaspivanjem ima:/
ne očekujem ja da se ona sama uspava ali brate mili da mi nije to ovak nemoguća misija, borimo se stalno.
*Ne znam koliko tocno mi je trebalo da izdojim iz obje... znam samo da s lijevom imam problema 😂😂😂😂 tj nikakooo da krene to ispustanje mlijeka al kad krene ima toga.. danas sam se nakon sto je cicao izdajati i izdojila sam 70ml... a vise mi se nije dalo 😂😂😂😂😂 jer nisam znala kad bi opet mogao traziti...
Treca, znaci, skok je kod vas? D normalno spava... inace je prosli tj.2-3D spavao po danu pola h, pa cicao, pa opet pola h... ugl... svakih sat i pol je bio na cici i onda bi zaspao...
sinoć sam ju uspavala tako da sam ju dojila ležeći i u drugoj ruci držala upaljen fen. Ludilo!
a prva 3 mj smo izdržali bez posezanja za fenom.
do tog je došlo...
Treca, mi ga nosamo i po sat, sat i pol dok se ne uspava
to samo navečer?
meni je po danu tako....a sama sam s njom stalno
navečer zna bit i gore, krene od 6-7 bit luda pospana a onda do 9-10 (zadnje dvi noći i do ponoć!) na ruke nosaj majkoo
Ahaaaaaaa, meni kroz dan nema problema sa spavanjem... on se zna igrat i odjednom samo zaspi al navecer... brateeeee mili... nosi se ovako, nosi se onako... NE SMIJES sjesti jer kad sjednes eto ga, OCI KO SOVA, nanasas ga, nece... pa ne nanasas ga opet nece.. a zijeeeeevaaaa i zijeeeevaaaaaaaa i oci se sklapaju... pa hoce cicu nece cicu... hoce dudu nece du
Istovremeno smo pisale znaci fen je u igri....? mi nismo duuugo koristili app jer ionako kad smo ga palili a nije bio u polu snu... ciaaaaao... nema pomoci....tek kad bi se smirio bi "prihvatio" ..
Sortiraj odgovore
Najstariji