Bravo za Leona! I moja je jucer nesto tako proizvela, ali s dugacim a..pa je ispalo maaa maaaa…😅
Soping..ajme..sad vec znam di cu sta potrosit😅 jos moram dragom nes kupit za Bozic i curama od seke..
Mi ne kupujemo svima..samo klincima..a ja eto dragom uznem nesto..on je za te poklone tudum..nikad nis ne kupi vec da nivce i kaze; neznam sta da ti kupim, pa si sama nesto kupi..a ja pizdim na to..jer eto..bar da se sjeti kupit cokoladu i umotat je i stavit pod bor😒
Tako i ja, vise volim poklone. Mi uzimamo necakinjama, njih 4, njegovom bratu, mojima i njegovima neku bombonjeru, ali sam ove godine kalendare rekla i jos mojima kupila ramu za slike di pise family i ima 6 okvira jer sam negdje prije njihovu skidala sa zida i pokidala 🤣 Jos mojoj seki i sogoru neku sitnicu, a njegovima ne kad ni oni nama ne. A i ide mi na zivce sto men seka kupuje al ok 😂😂
Bas je divno cut kad tak proizvedu nesta 😍😍😍
Moj i dalje proizvodi Neeee, neeee kad place. Tako da smo rekli da mu je ocito 1.rijec:Ne!😂😂 Bas ono cisto Ne, nije ni kmeee ni meee😂😂
Mi inace ne kupujemo poklone, nikad nismo imali taj obicaj al nuduci da ce biti krstenje, doci ce njegova seka 3 djece: deckima smo kupili neke igracke, pernice i kravate s likom Batmana a curici kompletic i set patkica za kupanje. Dolazi nam i kum krsni s kceri, njoj sam kupila set kapa rukavice, sal i pidzamu. I kumu sitnicu. Dolaze iz daljih gradova i bit ce malo krstenje pa bar na ovaj nacin da im zahvalimo a i djeca su, veselit ce se.
Ne! Ne! Ne! I moja istoooo! XD XD XD kad su nam dovodili bebe s kupanja u bolnici, prepoznala bi ju na hodniku po tom ne kak viče... XD xD XD
zato sam uzela polovnu za 150 pa lako prodam dalje....ne bih dala 330kn za novu pa da mi ju ne iskoristi grizla bih se...
žena-majka-carica:)
isto ko za kolica....srećom sam kupila polovna. da sam kupila neka napucana stokke ili slična za 6-7-8 tis kn, poludila bih. Jer kad god odem s njom u šetnju, na nos mi izađe....ne znam kad će se ta mala naviknut na vanka! Danas mi je oplakala cijeli put natrag a išla sam niti 15min hoda od kuće.....trčala sam natrag, svi su me gledali šta beba vrišti iz košare (a led ledeni, ne mogu ju dignut i uzet u naručje, a kamoli dojit....mada uopće nije bila gladna jer se nazderala prije polaska iz kuće)
ja ne znam stvarno da je to toliko plaši....nevjerojatno.
Frendica ima tu ovcu i kaze da nis ne pomaze, zali boze novaca
sve je to cajniz shit bejbi, kazes? ma meni se cini da je on jos premalen hahahaha
Ja ne vjerujem da postoji magicna igracka koja uspava dijete 😂
E bas to... Inace, postoje te kornjace koje su one PRAVE i drugacije... i skuplje, svakako... al sta ce mi ta prava ako ju mislim koristiti za zvijezdice 😂😂😂😂
Frendica ima tu ovcu i kaze da nis ne pomaze, zali boze novaca
sve je to cajniz shit bejbi, kazes? ma meni se cini da je on jos premalen hahahaha
Ja ne vjerujem da postoji magicna igracka koja uspava dijete 😂
ja ju još nisam otkrila ni s jednim od njih troje
ali se još uvijek nadam toliko sam očajna :D
Barbs vau super za izdajanje..ja sam sinoc bas da vidim kolko mogu i samo iz jedne 40mil sam izdojila ali s tim da nisam do kraja, nije mi se dalo vise. Me stavljam u zamrzivac pa mi glupo se izdajati, a malom je dosta. Jedinooo bih voljela znat koliko mi pojede za obrok. Jucer tih 40mil je pojeo ma za cas i jos je sisao poslije.
Leon spava super, smo hoce stalno uz mene i kad meni dopizdi onda je nervozan, npr.evo sad je sisao i zaspi i ja ga spustim i on odmah u tuzni plac i ja legnem i dam mu sisu i zaspi i izbaci sisu i pava i ja se maknem on kao sova, pa sam pola sata s njim lezala i evo sad spava a ja pijem kavu. I tak je uvijek. Valda hoce maminu blizinu, a ja nekad zelim malo "slobode". Al kad se ususka uz mene, ajme cijela se istopim. Prava istina je da covijek ne zna koliko moze voljeti dok ne dobije djete. On je moj centar 😍😍
moj prvi mj je teze soavao a sad sve bolje. Ja sam izmisljala pjesmice. Iako mi je s ovim mojim glasom bilo bed pjevat na pocetku heheh Jednom sam bila tak izmorena i vise nisam znala sta cu da sam pjevala pjesmicu: "Doji K, doji doji dok sve velik me podoji…" I onda je refren bio:" Doji! Sisa a , sisa b, sisa a , sisa b" i tak sam sve ponavljala dok se moj muz nije probudio i rekao mi da zasutim vise😂.Al nemos vjerovat, uspavalo ga je to na kraju
Hahhahah 🤣🤣 a jesi dobra 🤣🤣🤣🤣
Ja mu pjevam, moj mali Leonic, moj mali misic, moje malo zlato, moje malo sunce i tako u krug hahhaha od prvog dana nam je to, a sad su zvoncici hit ili upalim cmc i drzim njega kao u klokanici i plesemo haha zaspi u roku 4min
Sortiraj odgovore
Najstariji