Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    12. Prosinac 2017. 18:57

Hvala cure, lakse je kad znas da nisi sam u tome. Ma istina je sve sto kazete, ali eto nekad me bas ulovi pa se osjecam ko najgora mama na svijetu. 😕 
    I me bas mi je zao sto mora nosit rememcice ali evo mojoj su sogorici rekli vec na iducem pregledu da ih vise ne mora nositi. Nadam se da cete ih se i vi brzo rijesiti! 😘

Kiki156
    12. Prosinac 2017. 19:01

Marijana mi smo isto mislili cijepiti protiv rote, rekli su nam da moramo javiti tjedan dana prije da nabave cjepivo al sam citala da samo 2 godine drzi pa sad ni sama ne znam dal da ga cijepim kad prvu godinu nece ici u vrtic. 🤔 Jel vama ovo prvo cjijepljenje za rotu ili ste imali i ono u prvim tjednima?

• Barbi13
    12. Prosinac 2017. 19:10

I mi smo same po cijele dane😢a komentara ce uvijek bit tko ih sljivi......nisam znala za cijepivo protiv roto virusa,sta se on placa?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    12. Prosinac 2017. 19:12

Zaboravila napisat"same"😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    12. Prosinac 2017. 19:13

Rota je gadna....moj prvorodjeni ju prebolio s godinu i nes sitno....u jaslicama zaradio ofkors....ali sad mi ona nece u jaslice a ne volim cjepiva inace pa necu cijepit. Mada da ide u jaslice promislila bih...
    ...ja cekam da malom zavrsi trening....muz ostao cuvat malu a ja eto isla malog odvest cisto da nisam cio dan u kuci da ne prosvikam....kiki kuzim te 100% ....mila&ja smo se spasili kad sam s 2mj kupila kolica koja stanu u lift.....uzasan je osjecaj kad si zarobljen s bebom u 4 zida stalno....

žena-majka-carica:)

[OBRISANO] 12. Prosinac 2017. 19:22

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    12. Prosinac 2017. 19:24

I_me,proci ce i to.. ema je jaka,kukovi cw brzo da budu u najboljem redu.. znam da nije lako,ali nemoj da brines..
    Rota virus-ja sutra moram zvati da narucim cjepivo,pa poslije nove god imamo prvo cijepljenje..
    Sad sam popiz* .. vec davno sam jasno naglasila da ne zelim nikoga ne najavita.. i sad neko mi kuca na vrata kad ononod dragog brat (bez bilo kalve najave frajer je dosao da vidi A ) jasno sam rekla da mi se drugi put najavi.. iako je muz vec jednom jasno rekao da se mora najaviti.. dragi me zvao i pitao pa sto sam mu otvorila ako se nije najavio,ali gospodin odmah salje poruke da se otvore vrata.. sad sam i vise nikad bez najave 😈

I_me
    12. Prosinac 2017. 19:25

Barbi13

I mi smo same po cijele dane😢a komentara ce uvijek bit tko ih sljivi……nisam znala za cijepivo protiv roto virusa,sta se on placa?

Da. 2 doze 800kn. Mene je dokt nagovarala da uzmem al ipak nisam..

[OBRISANO] 12. Prosinac 2017. 19:26

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    12. Prosinac 2017. 19:27

treca_sreca

Rota je gadna….moj prvorodjeni ju prebolio s godinu i nes sitno….u jaslicama zaradio ofkors….ali sad mi ona nece u jaslice a ne volim cjepiva inace pa necu cijepit. Mada da ide u jaslice promislila bih…
    …ja cekam da malom zavrsi trening….muz ostao cuvat malu a ja eto isla malog odvest cisto da nisam cio dan u kuci da ne prosvikam….kiki kuzim te 100% ….mila&ja smo se spasili kad sam s 2mj kupila kolica koja stanu u lift…..uzasan je osjecaj kad si zarobljen s bebom u 4 zida stalno….

Pa daaaaa... ti sa trecim djetetom imas pravo biti 3 god kod kuce... pa blago tebi ☺😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI