Evo mene nakon sto godina, ne stignem uopce citati forum jer nam je svaki dan takav da se ne stignem ni okrenuti.
Nego da vas pitam, jel vase bebe ikad imaju rijetku stolicu? Evo Luka danas i jucer ima malo rjedju stolicu, al nikakvih drugih simptoma nema. Temperaturu nema, jede normalno kao i uvijek. Pa ne znam sta bi mogao biti uzrok rijetkoj stolici?
Treca,je li stigla ovca?
čekam...poštom ide a oni su gori od Tiska..
žena-majka-carica:)
Treca,je li stigla ovca?
čekam…poštom ide a oni su gori od Tiska..
Javi da li vam pomaze,da i ja krenem u potragu za ovcicom
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Kako po danu primjetite da su vam bebe pospane?
Ja sam tek nedavno skužila da moja postane cendrava, ne znam kako to drugačije nazvati jer to nije plač. A neće zijevati i sama zažmiriti…
Isto tako, i zacrveni mu se oko ociju
Evo mene nakon sto godina, ne stignem uopce citati forum jer nam je svaki dan takav da se ne stignem ni okrenuti.
Nego da vas pitam, jel vase bebe ikad imaju rijetku stolicu? Evo Luka danas i jucer ima malo rjedju stolicu, al nikakvih drugih simptoma nema. Temperaturu nema, jede normalno kao i uvijek. Pa ne znam sta bi mogao biti uzrok rijetkoj stolici?
Nije dosao do masnog mlijeka. Jel mu dajes samo jednu sisu po podoju tj unutar 2h. Ako cesto mijenjas ili nudis obje po podoju znaci da jede ono vodenije mlijeko samo. Ali to ne znaci da je gladan. Tako je bilo i mom B a skuzila sam jer je cesce trazio
Moj jedan dan kaka 5x zrnato onda drugi dan 2x rjedje... sve su stolice "normalne" osim bijele, sive, svjetlozelene, skroz svjetlozute, crne, naznaka krvi i puno sluzi.
Marijana on pocica jednu cicu skroz i onda mu ponudim i drugu unutar jednog podoja. Mislis da bi trebala samo jednu nuditi? Imam osjecaj da pocica sve iz jedne, ne znam....
A sta nije da dijete ima zelenu stolicu kad cica samo prednje mlijeko? Njegova stolica je normalne zutozlatne boje ali je rijetka unazad dan dva....
Ok poslusat cu onda tvoj savjet, thanks... 😊
Marijana on pocica jednu cicu skroz i onda mu ponudim i drugu unutar jednog podoja. Mislis da bi trebala samo jednu nuditi? Imam osjecaj da pocica sve iz jedne, ne znam….
A sta nije da dijete ima zelenu stolicu kad cica samo prednje mlijeko? Njegova stolica je normalne zutozlatne boje ali je rijetka unazad dan dva….
Ok poslusat cu onda tvoj savjet, thanks… 😊
A i ja sam imala taj osjecaj praznoce, ali to je jer se uspostavila ponuda i potraznja. Kad sam imala onaj let down sam zvala bila Rode pa su mi tak rekle. J kad sam jednu sisu samo davala uvijek je kakao zrnato. Jedino ako bas pocne plakati daj mu drugu, mozda si oce malo cugnuti vodenijeg. Ugl mislim da oni daju signal kad nema u toj sisi vise koju prvu dajes (tak i moj B, pocne onak sisati povuce dvaput pa naglo pusti, i tak par puta, i pocne kmekati onda znam da mu moram dati drugu)
belle - ako nema onih bjelkastih grudvica, onda ti je vjv kao Marijana kaže - popio samo vodenasto mlijeko koje je manje masno i nije hranjivo. Trebalo bi svakako pokušavat da izvuče masnije mlijeko.
Znam lako je reć (puno ovisi i o bebi) ali šta ćeš..
moja Mila je isto puno linija od Tome pa često nakon tog prvog koje samo ide, ona ne bi više....a Toma bi posaugao to junački, baš jak usis je imao i niš njemu to nije bilo teško ni mrsko....onda bi se lipo prejeo i spavao minimum 3 ure do idućeg podoja.
cure od četvrtka su nam u LIDLa i grudnjaci i majice za dojilje.....onakve donje kao što u h&m na maternity odjelu koštaju 2 za 170kn...ovde su po 44kn komad.....isti materijal (pamuk+elastina malo...po meni najudobnije)
jedva čekam! već sam najavila mužu da će kasnit na posao (da ja odem ujutro u 8.00 sama u LIDL)
i za bebe ima ofkors...mislim da je to barbi već i najavila, ali evo da ne zaboravite:)
Pure collection je, tu nisu neki bogznakakvi dezeni ali kvalitetan je jako materijal im tada.
Sortiraj odgovore
Najstariji