Treca i kod nas je po danu tako, 10 puta zaspi i odspava minutu nakon sto je legnem...vise se ni kad izađemo van ne uspava kao prije, prije je zaspala cim smo izasle a danas nakon sat i po nista....
Barbs isto s prstenjem i kod mene, evo tek nedavno stavila vjencani i to mi je bas knap, a zarucnicki ne mogu...nemam pojma da li se to vrati na staro
Sretna i mamasita a jeste lude, s pjesmicama i prozorima... Mi smo joj u zadnje vrijeme počeli pjevati MiLenu od novih fosila, ali to je više za razbuđivanje... I dalje smo na onim YouTube uspavankama, anticolic sounds, aplikacijama na mobitelu, imamo tiny love vrtuljak koji ne ferma ali bar svira... Sve pokušavamo.
Izdajanje - kad je L bila u zaraznoj ja sam se tamo cijeli dan izdajala da mogu točno pratiti koliko je pojela jer je taj dan fakat slabo jela, a tamo mi je doktorica rekla da inače to ne radim jer ću tako izgubiti mlijeko. Ja onak wtf. Ja se inače tu i tamo izdajam, da imam recimo kad se probudi po noći ili krene histerija od grčeva, onda mlatara glavom i ne zna di bi šta bi, pa da imam za prvi cug da zna da će sad dobiti jesti. Imam sreću što hoće bočice, različite marke itd.
moj prvi mj je teze soavao a sad sve bolje. Ja sam izmisljala pjesmice. Iako mi je s ovim mojim glasom bilo bed pjevat na pocetku heheh Jednom sam bila tak izmorena i vise nisam znala sta cu da sam pjevala pjesmicu: "Doji K, doji doji dok sve velik me podoji…" I onda je refren bio:" Doji! Sisa a , sisa b, sisa a , sisa b" i tak sam sve ponavljala dok se moj muz nije probudio i rekao mi da zasutim vise😂.Al nemos vjerovat, uspavalo ga je to na kraju
Hahhahah 🤣🤣 a jesi dobra 🤣🤣🤣🤣
Ja mu pjevam, moj mali Leonic, moj mali misic, moje malo zlato, moje malo sunce i tako u krug hahhaha od prvog dana nam je to, a sad su zvoncici hit ili upalim cmc i drzim njega kao u klokanici i plesemo haha zaspi u roku 4min
To si ko mm, on isto plese s njim😊
Volimo plesat hehe 😊😊
Cure, kada ste pocele s nekakvom rutinom uspavljivanja i spavanja po noci. Mi smo od prvog dana krenuli s brisanjem oko 8-8:30 navecer i onda joj dam papati pa u krevet. Cim ju spustim u kinderbet budna ili se budi nakon cca pol sata a ako ju stavim u nas krevet spava i po 3-4 sata. Imate li kakvih savjeta?
Pokusavam ju popodne od 5-6h pa do spavanja drzati budnom tako da skuzi da je noc i da onda vise spava.
Samo sto po noci to uspavljivanje isto traje cca 2h. Dok ju nahranim, oko 3min iz svake sise i onda jos uspavam to bas potraje. Koliko vama traje to nocno budjenje i koliko ih bude?
Bela, uffff, ni sama ne znam ako se vrati na staro...
Hedge, rekli.su ti da izdajanjem izgubis mlijeko?
Suncokretice, preeeefora 😍😍😍😍😍😍
Angel, zasto ju drzis budnom?
Angel, Diego bi uskoro mogO zaspati na pola h... i to je njegovo vrijeme... Prije 21h krenemo.s uspavljivanjem i to SVAKAKO 😂😂😂😂.... sisom, dudom...POGOOOOTOVO hodanjem i nanasanjem.s time da oko 20h prigusim svijetlo, stisam tv... ususkavam ga sa SSSSSS.... i tKo 😂😂😂😂
Ajme ,Violeta preslatkooo jeeee 😍😍😍Gdje si to narucila, preko neke stranice? Koliko kosta?
15kn, kod nas u gradu, foto studio Zoom Đakovo. Oni si nam svatove snimali i kod njih sve radimo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji