Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    13. Prosinac 2017. 02:31

Marijana uzas...nadala sam se da ce bar jedna napisati da nije jako plakao...😔 Bas mi je stres to cijepljenje 😞😞 Nadam se da ce sutra biti kao nov 😘
    A ovo protiv rote daje prije ili nakon cjepiva? S obzirom da je nakon urlanje pa...?
    Aurora to se i nama jednom dogodilo 😂 Al srecom barem nije po noci, cistili smo to pola sata jer je i po zidu bilo 😂😂

Kiki156
    13. Prosinac 2017. 02:33

Nisam siroko povijala. Kukici su na pregledu bili super i rekao nam ne doktor da su casice razvijene i da ne moramo vise kontrolirati. Valjda to ima vise kontrola nekad.

• Bebushka
    13. Prosinac 2017. 02:41

Barbi ti si u zg?
    Nama je pedijatrica rekla da se narucimo na šalatu (moras sam jer to ne moze ona pa sam slala mailom njima uputnice), ne u klaićevu, dobili smo termin u roku mjesec dana...puno im je manja guzva, tamo nismo skoro nista cekali a doktor je biha neki mladi, predobar...pa probaj njima poslat, lako otkazes ovaj termin u petom

• sretna
    13. Prosinac 2017. 04:34

mamisita27

sretna

Rota, L ju je imao sa 2 godine, uzas je, oduzelo mi nekoliko godina zivota, ali mm ne bi da cijepimo P pritiv toga.
    Dena i sanjchidaleko sam ja od toga.da sve stignem 😂😂 puuùuuno puta planovi propadnu 😄
    I menadam se da ce prihvatit remencice

Sto je Rota virus??

Konstantno povracanje i proljev, visoka temperatura, malaksavost. Tjedan dana je  bio komaaaa. Cijelo vrijeme spavao dok nije povracao, nihe uopce imao snage. Zavrsili smo ba infuziji jedan dan i taj dan mu je u bolnici temp otisla preko 40. Dobro da smo zad bili u bolnici jer da smo doma bili umrla bi od straha. Jos mu je dugo trebalo da povrati svoju snagu nakon toga. Najteze mi je bilo njega gledat tako izmucenog i u bolovima. 

Kiki156
    13. Prosinac 2017. 05:28

Sretna a zasto ne bi cijelipi i mladeg?

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 06:08

Barbi13

Ja vec u petom mjesecu moram upisat P u jaslice😢😢😭😭

kako misliš "upisat"?
    hoćeš reć "prijavit" (prijave su uvijek tak u travnju/svibnju unaprijed za nadolazeću školsku pedagošku godinu, koja starta u rujnu tek jelte) ili se misliš vratiti na posao već kad ona bude imala 6mj?
    U nas prije 1god ne primaju dijete nigdje....moji su obojica išli u privatne jaslice od nekih 12-13mj starosti i to sam unaprijed ih isto upisala i čak plaćala "čuvanje mjesta" par mjeseci prije nego su krenuli (da nam netko ne uskoči, jer kad se popuni, možeš se slikat...)
    Marijana - baš mi je žao, miš mali. Meni je mali sad na cjepljenju za školu ljetos revao ko lud a inače nije da zaplače lako na bol, taj svašta može istrpit.....a sad zamisli jadnu malu bebicu.....glupa cjepiva.....ali šta ćeš kad se mora.....samo da sve prođe dobro, bez nuspojava!

Dolores - i mene zanima koji je to model sušilice. Nemamo baš mjesta ali stavila bih ju bilo gdje više....jer sam luda, i prije Mile smo imali 1-2 mašine dnevno, a sad s njom obim prljave robe je još povećan, a nikako da uspijem osušit dovoljno brzo na sušilu (mada imamo lođu koja je zatovrena od kiše) pa se stvaraju zaostaci i trenutno eto imam nekih 6-7 mašina koje čekaju pranje...mada sušim i po radijatorima i po konjima za sušenje u kući....katastrofa!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 06:17

sretna

mamisita27

sretna

Rota, L ju je imao sa 2 godine, uzas je, oduzelo mi nekoliko godina zivota, ali mm ne bi da cijepimo P pritiv toga.
    Dena i sanjchidaleko sam ja od toga.da sve stignem 😂😂 puuùuuno puta planovi propadnu 😄
    I menadam se da ce prihvatit remencice

Sto je Rota virus??

Konstantno povracanje i proljev, visoka temperatura, malaksavost. Tjedan dana je bio komaaaa. Cijelo vrijeme spavao dok nije povracao, nihe uopce imao snage. Zavrsili smo ba infuziji jedan dan i taj dan mu je u bolnici temp otisla preko 40. Dobro da smo zad bili u bolnici jer da smo doma bili umrla bi od straha. Jos mu je dugo trebalo da povrati svoju snagu nakon toga. Najteze mi je bilo njega gledat tako izmucenog i u bolovima.

ovako i nama...s tim da je David bio još manji od L tad....tek krenuo u jaslice
    bio je doslovno mrtvo tijelo. Inače nije bio ješan i bio je žgoljavac i kad ga je to ščepalo, on je jedva živ bio.
    Još i dandanas mi je taj prizor u glavi, stravično...
    mada, ima raznih oblika, neki prođu "lišo" al evo njega je baš pošteno satrala. U njegovih 10god života to mu je bilo najgore stanje ikad.
    grozno, grozno

treca_sreca
    13. Prosinac 2017. 06:21

sanjchi odakle si naručila kornjaču na kraju?
     ja sam kupila jučer neke svijetleće LED dekoracije, i naručila onu ovčicu Ewan, ali mogla bih i to ipak...kad sve pričate o kornjači, valjda je dobra - da se baš vide te zvjezdice?
    I_me jeste krenuli s remenčićima onda? ne izgledaju toooliko strašno kao što sam ih zamišljala, ali svejedno pepavo:(
    držim vam fige da se što manje "družite"s njima, i da ih Ema dobro prihvati dok mora..

• sretna
    13. Prosinac 2017. 07:18

Kiki156

Sretna a zasto ne bi cijelipi i mladeg?

L nismo cijepili protiv toga. A mm nije bas za ta dodatna cjepiva. Opet to stiti samo prve 2 godine.s tim da i onda mogu dobit rotu, ali u puno blazem obliku. Prezivi se i bez cjepiva i ne mora bit da ce.ju dobit. L nismo ni protiv pneumokoka cijepili i nije se razbolio, a necakinju su cijepili protiv toga pa joj nije pomoglo

Kiki156
    13. Prosinac 2017. 07:43

Sretna kuzim.. raspirujem se jer se i ja jos mislim dal da mu dodamo i to ili ne. Muz bi ga cijepio aja nisam jos nacisto kad nije trajno cjepivo al da se slucajno razboli tukla bi glavom od zid zasto nisam dala pa barem ublazila. Imam jos do petka za smislit se 😬 Moj ce u vrtic tek nakon prve godine, ja sam cijelu god na porodiljnom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI